• Telis

    Livets stora och små frågor

    Oh, vilken lång och trevlig lunch det blev, tusen tack för sällskapet tjejer! Det enda som saknades var väl lite vin och sen en tidig hemgång i eftermiddag. Det känns inte alls så kul att sitta här och traggla på jobbet igen efter den lunchen.

    Korven var förresten det sötaste jag sett, jag fick behärska mig för att inte lyfta upp honom och pussa honom över hela den lilla fjuniga magen!

  • Telis

    AM, vi var på Lisa på torget.

    Livia har väl alltid gått sin egen väg?

  • Telis

    koko, här sitter jag också och väntar på att det ska sluta regna, det är ju så typiskt att det ska börja spöregna just när man ska gå hem.

    Vaaaa, sjuttifem spänn?! *jag dånar* Tur att man inte är ute och äter så ofta där.

    Hoppas att sambon skärper dig! Annars får han med oss att göra.

  • Telis

    Snaily, du var inget ufo heller! Jag förstår om det är lite nervöst att träffa ett gäng som har träffats förut men det gick ju jättebra och du var lika trevlig som alla andra här i tråden.

    När vi har femårsjubileum får vi väl hyra stadshotellet i Örebro (bara för att det ligger i mitten av landet liksom) och så får vi ha trådfest så att alla får träffas samtidigt.

    koko, skönt att han gav med sig till slut!

  • Telis

    Förlåt att jag är dålig på att titta in här. Är ensam på jobbet den här veckan och har hur mycket som helst att göra. Men det är kul! (Och framför allt skönt att kollegan är på semester - tjohoo!)

    Stora kramar till EA och Snaily!!

    Lappis, men vad spännande, jag och maken ska också titta på ett hus måndag-tisdag. Vi kanske ses?

  • Telis

    Jag har förresten fått tid för KUB nästa vecka och har varit hos läkaren idag för att prata om alla extrakontroller jag måste gå på. Hon sa också att ingen kommer neka mig snitt om det är det jag vill ha. Det har jag ju ingen aning om men det känns så himla skönt att inte behöva bråka om det om det nu är det jag vill ha.

  • Telis

    koko, din taskiga mört, börja prata grillkorv på det där sättet! *räcker ut tungan*

  • Telis

    Lappis, sorry, det sa du säkert inte heller. Jag läser lite för snabbt ibland.

    Nu är det ju det här med Televinken, utan honom hade vi definitivt bott (kvar) i lägenhet med utsikt. Men för hans skulle vill vi bo i hus. Planen är (eventuellt, om vi törs) bo i hus tills han är en sisådär 13, då kan vi flytta in till stan igen. Med utsikt.

    Vi tänker oss söderut. Öster är också fint men jag gillar inte riktigt kommunikationerna där.

Svar på tråden Livets stora och små frågor