• Telis

    Livets stora och små frågor

    Det där Billabong var inte alls dumt förresten! Vickan, det får du prova sen när du börjar bli sugen igen.

  • Telis

    BS, det är vitt mousserande. Riktigt gott och billigt. Stackars, stackars Iris med stickan!

    Mugglan, vi har 28 grader och sol på balkongen och lika mycket inne. Nu begriper jag inte riktigt varför jag alltid tjatat om att jag vill ha kvällssol på balkongen.

  • Telis

    Gosnosen, åååh, vad roligt, grattis! Jag tror ju att ÄD "is the shit", jag!

  • Telis

    Vickan, det måste inte bli så. Jag mår bra nu och har gjort så från runt vecka 9+0. Det är lite jobbigt att spotta efter tandborstningen dock, när jag böjer mig över handfatet och ska spotta ut en massa tandkrämsskum så vänder det sig lätt i magen.

    Mina symptom nu går helt klart att leva med. Jag måste gå upp och kissa en gång extra på natten, jag har BH på mig när jag sover för brösten gör så ont annars, är lite extra trött ibland men absolut inte varje dag. Jag känner mig också lite kinkig med mat, en del saker som jag brukar kunna äta är helt otänkbara nu och så blir jag mätt jättefort, jag hinner knappt börja äta innan jag känner mig proppmätt. Det är allt!

  • Telis

    Nenne, vad mysigt!! Lavendel och kaprifol är sånt som vi innerstadsbor bara hör talas om.

  • Telis

    EA, jag är imponerad, det schemat hade jag aldrig orkat med. Ni är så väl värda att lyckas bara på grund av det!

  • Telis

    Tinga, oh det var nåt sånt som jag var så orolig för, jag trodde inte att ni var på semester redan utan att det var nåt annat. Stackars, stackars lilla du! Och stackars lillkillarna som har det så jobbigt med maten.

    Man vill ju tro att mat är en sån mänsklig drift att det bara går per automatik, det är otroligt att ni ska behöva kämpa så med något som borde vara så lätt och lustfyllt.

    Stoooooor kram och kom tillbaka och klaga precis hur ofta du vill!!! Massive Hug

  • Telis

    Det låter ju jättebra om man lite gradvis kan göra näringslösningen lite tjockare så att dom vänjer sig vid tjockare konsistens.

    Och allvarligt Tinga, det är faktiskt inga som helst problem med att du tjatar eller klagar här. Vi förstår ju att det är otroligt jobbigt och vi blir ju oroliga om du är borta för länge, så det är verkligen helt okej att klaga här så mycket du vill.

    Och jag håller med kängu om att ni är extremt duktiga, du och din man!

  • Telis

    Ore, är det inte alkoholfri Jever som ska vara riktigt okej också?

    *säger hon som inte dricker öl varken som gravid eller ogravid*

Svar på tråden Livets stora och små frågor