• _koko_

    Livets stora och små frågor

    (fast där har jag inte varit sedan min farmor fyllde 75 för 13 år sedan...)

  • _koko_

    Ljunggrens kopplar jag direkt till lilla pappersaffären i gamla stan... Inte så goda drinkar där tyvärr, gissar jag.

  • _koko_

    sweet - Nästa gång du kommer till sverige MÅSTE vi ses, går inte med på något annat. Vill ju träffa lillskruttan också!!

  • _koko_

    lappis - Hahaha, ja, det vore ju något! Vi tar med hem.

    sweet - Går också i morgon, fast ska jobba nån vecka till lite senare också innan jag går "för gott". Eftersom jag slappar nåt ofantligt på jobbet känns det inte som att jag ska gå på semester... Lite illa faktiskt.
    Jag mår bra. Har ont i bäckenet (främst på nätterna), mår illa, och blir mörbultad av Vilda Bebben, men egentligen mår jag bra.

  • _koko_

    lappis - Ja, jag vågar inte gå dit längre, gör av med alldeles för mycket pengar varje gång... Gillar ju att göra egna gratulationskort och sånt, men nuförtiden hinns det inte med.

    lappis, igen - Plugga vin är ju betydligt viktigare än något arbete!!

  • _koko_

    telis - Nä, nu handlar det bestämt om möhippa!

    vickan - Herregud, den mamman borde få nobelpris...

    piggis - Kul att se lite maratoninlägg från dig! Härligt att ni har det bra på semestern!

    Tinga - Hejja!!!! Åh, vad glad jag blir för viktuppgången, puffs är ju helt fantastisk!! Håller tummarna så de blir blå för att det ska fortsätta och att piff för en gångs skull kan ta en snabb smakövergång så ni får komma iväg på er efterlängtade resa!!!

    AM - Vilken lyckad kväll!! Grattis igen!

    Och jag upprepar: Freeedag! Och Semeeester!!

  • _koko_

    nenne/ore - Jag fattar inte att tråden ens blev upprörd?! Men men, det är ju lätt att missuppfatta skriven text.

  • _koko_

    *jobbar frenetiskt* Jo, faktiskt, det är sant!!

    piggis - Känner igen det där med talet! Connys första ord blev kaka. Ok, han säger mamma och pappa, men inte direkt för att påkalla vår uppmärksamhet, och han säger dä när han pekar på saker, men kaka är det enda ord han upprepar när vi säger det. Fast det betyder både kaka och macka.
    Sen förstår han väldigt mycket märker vi (kan peka på magen, tittar upp i luften när vi säger flygplan, osv), och babblar hela tiden, precis som du beskriver Amanda. Om det börjar släppa för A nu borde ju conny komma efter om några månader, spännande!

  • _koko_

    Ja, tänker jag efter kommer jag nog på en fler ord. Ta-ta (tack) säger även conny. Generellt är han nog rätt sen med talet, men vi tar det med ro. Fast nog ska det bli häftigt, både för oss och för honom, när han börjar göra sig förstådd!

    30/8 är mitt BF (tror det står 29/8 i listan, men det är ju typ sak samma).

    MSW - Och Conny föddes 16/1 2008, dvs exakt två månader efter Amanda.

  • _koko_

    Nu tänker jag faktiskt ta semester. Alla mina testfall beslutade sig plötsligt för att sluta fungera, och ska jag få ordning på det lär jag sitta hela kvällen. Och det tänker jag INTE.
    Tror det kan ha med miljön att göra, har så mycket korrupt testdata i den eftersom jag hållit på och labbat med testverktyget, och miljön får någon annan rätta upp tills jag kommer tillbaka.

    "På vägen" hem ska jag förbi ekologiska barnmatsbutiken och köpa semestersnacks, och olssons tyger tror jag, och se om de har något tunt snuttefilt-tyg där. Kanske hermans ekohandel också om jag orkar, och köpa dinkeltunnbröd. Mmmm...

    KRAMAR till alla!!

  • _koko_

    Vänner - JÄTTEGRATTIS!!! Är så glad för din skull!!

    Önskar att turen vänder SNART för de vars namn så orättvist ännu inte finns på listan...

    snorkis - Hemskt sagt av din mamma! Tyvärr finns det ju väldigt många därute som har en väldigt skev bild av hur man "blir med barn" och som inte har en aning om att det finns de som det inte räcker att skaka kalsonger framför...

    vänner igen - Hihi, gillar att du tycker att vårt hus verkar dåligt planerat men charmigt, för det tycker faktiskt jag också att det är. Det är 100+140kvm, inte så vanligt att man har mer biyta än boyta.

    ore - Ni kanske vill komma och göra vår utbyggnad?? Tycker ni verkar ligga bra i pris.

    izzie - Passa på och NJUT av ensamheten! Pyssla om dig själv och gör sånt du inte kan/hinner annars.

    Ang namn har jag två och sambon tre. Conny fick tre: sambons favvo och mitt favvo, och sen min brors namn också. Vi hade inte alls tänkt tre från början, men sen blev det så och hur gör man då med syskonet, "ska" det också ha tre då??

    På vår altan blev det väldigt varmt och skönt i eftermiddags, så det blev både bad i uppblåsbara poolen och middag på altanen. När solen försvann bakom huset blev det dock inte lika skönt längre, så nu sitter vi inne.

    Tinga - Håller tummarna för att piff bara behöver lite mer tid innan han mår bättre!!! Men sååå tråkigt att ni behövde ställa in resan.

  • _koko_

    Packar för fullt till vår lilla tripp som börjar i morgon, men en liten läspaus har jag unnat mig iaf.

    lappis - Kul att du blev nöjd med toningen! Vilken nyans blev det?

    snaily - Skitmens.

    AM - Vilket antiklimax med resan som inte blev av!

    mrs b - Jag har bakat med grahamsmjöl nån gång och då har det smakat ok nybakat men blivit torrt fort, så ät snabbt!

    ore - Återkommer ang vagnen.

    Nä, nu måste jag packa vidare, kramar till alla!

  • _koko_

    Tillbaka i civilisationen efter en veckas radioskugga. Vi har haft det väldigt skönt och är nu hemma och tvättar inför nästa resa till västkusten. Eller vadå hemma - tvätta gör jag ju hos mina föräldrar eftersom vi inte lyckats beställa någon ny maskin ännu...

    Ang husköp tror jag tyvärr också att många förköper sig, men sen finns det ju många som gör rejäl vinst på det de säljer också, så bara för att ett hus kostar 5 miljoner betyder det ju inte att köparen behöver ta lån på hela summan. Ang amortering tycker jag att man lika gärna kan placera pengarna i något räntebärande, har man lån på flera miljoner gör en amortering bara marginell skillnad på kostnaden. Det viktiga är ju att man inte lever upp precis alla pengar utan ser till att ha en buffert, antingen i låneutrymme eller sparade pengar (helst både och förstås). Så tycker jag, och nu är jag skittrött, får fortsätta i morgon!

Svar på tråden Livets stora och små frågor