• muggles

    Livets stora och små frågor

    Frejis: du är nästan halvvägs mao!

    Piggelin: de kanske slängde in bullarna i frysen efter fotograferingen och sedan åker de fram igen på samma plats på visningen

  • muggles

    MSW: jag började springa/jogga för drygt 6 år sedan efter en period av svullande och mycket uteätarmiddagar (i jobbet). Jag började med att småjogga en kortare sträcka 2-3 km och i uppförsbackarna gick jag. Redan efter ett par ggr kände jag att jag kunde springa även i uppförsbackarna (om än långsamt) och sedan ökade jag sträckan efterhand. Viktigt att inte ta i så förbannat första gångerna, då får du bara ont och lägger av igen Du får se på det lite långsiktigt, det kanske tar dig en månad el så innan du märker av det i vikt (om det nu är det du vill).

    AM: jag tror din mage kommer att rätta till sig snabbt men han i hissen hade ju som sagt inget att jämföra med sedan innan. Det viktigaste är väl att du själv vet att magen var större innan och redan har blivit mindre?
    Ja just det - nu kommer jag ihåg att jag också svettades efter graviditeten! Ibland när jag kom till Bvc (efter att ha gått dit och det är uppförsbacke) så kände jag att jag hade stora blöta svettringar under armarna och fick torka av överläppen hela hela tiden (jag svettas alltid på överläppen). Pinsamt! Hormoner helt klart...

    fru AM skrev 2009-05-06 11:33:58 följande:


    Lappis: förstår väldigt lite av Leverlistan men jag ammar ju så jag är lite dum Men på ett sätt ser den ut som en dikt!
    FNISS!

    EA: nej det blev det inte Maken var för trött och själv var jag faktiskt inte upplagd trots ÄL. Det skulle ha kunnat vara tandborstsex i så fall men eftersom maken inte är med på det så blev det inget. Så ett pök den dagen när jag fick böj och även hade ÄL-smärtor, få se om det räcker...
    Har inte du ÄL nu förresten? Din blödning kan ju också tyda på det...

    Har du plussat BS???
  • muggles

    BS: ett test kan aldrig visa plus pga ett fel. Det vet du ju!

  • muggles

    BS: du ringer helt enkelt till där du ska röntga dig och låter dem avgöra! Jag tror att det inte är ngn fara, men de är extra försiktiga och avråder för att de inte har kunnat bevisa att det inte är farligt.

  • muggles

    BS: men GRATTIS! Vad roligt!!!! Du med din oregelbundna ÄL och allt...

  • muggles

    Apropå pökande på sparlåga - jag läste ngnstans (ja jag veet att jag läser en massa överallt jämt ) att normalfrekvensen för pök hos småbarnsföräldrar är ca en gång i månaden! Jag tror att många är stressade över att de gör det för sällan jämfört med alla andra, man tror ju gärna att alla andra gör det 2-3 ggr/veckan.

    BS: bubbelpool ska man bara undvika i slutet av grav pga att livmodertappen kan ha öppnat sig lite och kan då släppa in bakterier. Så här tidigt absolut ingen fara! Vad skoj att du nu kan bada i Budapest - det trodde du ju inte (pga tant)!

    Kram till dig Tinga för att du kämpar på med maten. Men håller med, de har iaf gått upp lite grann. Bättre än inget! Klen tröst jag vet...

    Har glömt att tacka för den extremt trevliga lunchen med Kängu och Ore igår - alla man träffat här i tråden är ju så förbaskat trevliga!

    Nenne: skönt med sprutstart! Det går framåt...

    Frullan: jobbigt att Roffe också ligger med rumpan neråt. Du kanske är byggd så att de hamnar så? (Alltså att bäckenet är byggt så att det är skönast för dem el vad vet jag.) Hoppas att han vänder sig framöver.

  • muggles

    Sweet: hur gick det med din kvinnliga hysteriska chef, fick ni till ngt bra samtal?

    Liten: hur gick det med din chef, du skulle ju också ha ett samtal med honom?

  • muggles

    Här är ett hus som _inte_ är sönderstajlat fast det ligger i Gbg . Det har potential tycker jag: www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/414204
    Jag skulle ha gjort om köket och badrummet och tapetserat om alla rum och kanske tagit bort en del furu i trappen (på övervån) och ersatt med glas.

  • muggles

    Håller på och bokar in oss för en visit till Ingarö på midsommar. Kul att det äntligen blir av! Jag har en gammal "bästis" som flyttade dit och bor där med sin man och 2 barn, vi har pratat i minst 3-4 år om att vi ska åka upp och hälsa på, och nu verkar det bli av. Det är väl ingen annan som är i stan på söndagen då - ni är väl på landet allihop förmodar jag?

Svar på tråden Livets stora och små frågor