Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Tinga, kanske börjar det vända nu då, hoppas det.

    Lapinette, ursäkta, det där var ju jäkligt lätt för mig att skriva, vet att det inte var så jätteskoj sist direkt.

  • BrudSommar2006

    Antar att jag inte får veta resultatet efter ikväll förrän om flera veckor då jag har nästa läkartid.

  • BrudSommar2006

    Jag minns hur trött jag var på alla som undrade om jag var säker på att det inte var tvillingar i slutet på graviditeten. Det är ju inte särskilt kul att vart man än går få höra hur himla stor man är, det vet man ju själv.

  • BrudSommar2006

    Mrs Google är du här??? Snälla, snälla hjälp mig någon snäll männsika innan jag ringer till röntgenavdelningen, jag är i det närmaste helt säker på att Clearblue (icke digitalt, de var slut) visar ett plus. Vad hittar ni om graviditet och magnetröntgen?

  • BrudSommar2006

    Det står överallt att det inte rekommenderas men inte borde vara någon fara, aaah, tänk om det är fel på testet och visar plus av misstag? Varför köpte jag inte fler tester. Aaaah.

  • BrudSommar2006

    Telis, men vart ska jag hinna få tag på det, de var ju slut här i Täby och snart måste jag hämta Iris på dagis. Nu har jag sådan panik att jag inte kan tänka klart.

  • BrudSommar2006

    Muggles, om det inte är fel på testet så har jag det.

  • BrudSommar2006

    Jag måste ringa maken. Eller om jag ska ringa röntgen. F-n, jag vet inte vad jag ska göra, vilket tillfälle att plussa, jag har panik.

  • BrudSommar2006

    Hej, här är jag igen. Hur jag än vrider och vänder på testet så försvinner inte plusstrecket så det är nog bara att inse att jag faktiskt har plussat! Tack för all hjälp hörrni!

    Nu har jag ringt röntgen och de vill inte att jag kommer. Jag vill ju heller inte gå i nio månader och oroa mig för att jag har ställt till något med röntgen. Dessutom, skulle det vara något fel skulle jag anklaga mig själv och skylla på röntgen oavsett om det var därför eller inte. Skulle det inte bli något med det här nu så ligger remissen kvar så jag kan ringa och beställa ny tid.

    Anledningen till att jag alls testade var ju att jag haft en cykel på 23 till 26 dagar på sista tiden och dessutom haft ont i brösten i en vecka.

    Jaha, ont i ryggen och överviktig, inte riktigt lika bra förutsättningar som sist men jag är ändå väldigt glad nu när jag hunnit andas lite. Tänk om det här nu skulle gå vägen, då har jag gjort mitt, då behöver jag aldrig göra om det här mer. Aaaaaahhhh.

Svar på tråden Livets stora och små frågor