• Piggelin1

    Livets stora och små frågor

    En kul grej: idag har mannen en överraskning på G! Har fått order om att se till att vara hemma strax efter fyra. Misstänker att mannen fixat så att svärmor/farmor kommer ner & är barnvakt & att vi ska ut & hitta på ngt tillsammans, bara vi två!

  • Piggelin1

    EA förresten - vilket otroligt bak-geni du där! Du har ju verkligen stenkoll & verkar så himla superproffsig på gebietet!!
    Sparade ner dina choklad-cupcakes, måste testa dem endera dagen liksom alla dina andra tips tidigare!
    Hade det inte varit att jag visste vad du jobbar med, så skulle jag tro att du jobbade som konditor eller liknande

    Telis förresten - jag gjorde dina dumlekakor i påskas - de försvann raskt, mina syskonbarn älskade dem!

  • Piggelin1

    Hej hej Muggles! *vinkar tillbaka*
    Idag ska jag på lunchdejt med Miss X, fd kollegan E samt mannen! Imponerad att vi lyckats få till det med allas olika kalendrar!

  • Piggelin1

    Muggles igen - jag är fortfarande totalt fascinerad över überstylingen, det är så himla övertydligt liksom. En bok ligger lite nonchalant uppslagen på golvet, en kofta/skjorta/klänning där & där osv. Undras om de har samma taktik ism visningarna, eller om strategin är att plocka bort en del grejor då? De nybakta bullarna etc lär ju ha hunnit bli ganska torra mellan fotograferingstillfället & visnings-dito

  • Piggelin1

    BS - håller med Telis - ANDAS!!
    Kan inte låta bli att fnissa lite åt din panik
    Det är verkligen ALLA sorters pluss här i tråden!!
    OM det är ett plus - GRATTIS, BS!

    OM det blir röntgen - jag gjorde magnetröntgen för några år sen & tyckte inte det var läskigt alls - tror faktist inte ens att jag tänkte tanken på att det skulle kunna vara läskigt

  • Piggelin1

    Eller förresten, det var kanske Nenne som sa ANDAS - det gick lite snabbt...!

  • Piggelin1

    Plus eller pluss - hur stavas detta egentligen? Vet ju hur det stavas "pawh rikkttitt", men det känns som om vi anammat pluss med två s här mer, eller?! (vaddå i-landsproblem!...)

  • Piggelin1

    Hinner tyvärr inte läsa ikapp nu, måste hämta Amanda snart - men såg Tingas inlägg om Gbg-dejt. Muggles & jag mailade lite vid sidan av för att inte dränka tråden i Gbg-planerna, men såhär ser senste förslaget ut:
    Köra Trädgårdsföreningen på lördagen & beroende på vädret så blir det picknick eller test av det nyrenoverade fiket (Grindstugan, tror jag det heter) där. På söndagen antingen picknick vid näckrosdammen (finns en stor lekplats intill om det behövs för ev barn) eller brunch på Incontro.

    Ok, måste rusa!

  • Piggelin1

    hej tjejer,
    nu är jag ikapp!!

    Bara jobba idag, imorgon är jag ledig - lyxigt

    Snaily - vilken dramtik i dina trakter
    Själv läste jag precis om detta på gp.se
    www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp&a=493498
    Wildlife i sydvästra Sverige

    BS - grattis igen. Kan inte göra annat än hålla med Frullan i frånvaron av "hurra jag är gravid" utan att det blev mer "fasen vad svårt det blir med dagisplats"... Dina gravidhormonoer måste gjort rasande snabb entré

    Nenne - grattis till sprutandet!

    Muggles - såg att det var m2 som var mäklare - får kalla kårar när jag ser dem (vi hade m2 först, men bytte till Erik Olsson).
    Men klart fint radhus, utvändigt kändes det lite kul/nytt/fräscht tycker jag. Fast trappan upp till andra våningen tyckte jag var skitful plus den där furuskivan som var trappskyddet på övervåningen. Kunde de inte gjort detta lite roligare när huset byggdes?! Men annars, helt klart potential!

    Liten - har inte riktigt hängt med - är du hemma på hel- eller deltid nu?

    Koko - samma fråga till dig! Fattade som att du slutade jobbet häromsistens, men fick inte riktigt ihop det, eftersom bebisen inte kommer än på ett bra tag. Eller var det kanske bara att uppdraget var slut?

    koko igen - du är så himla KLOK!! Du & Telis är båda så himla klockrena/visa/kloka!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor