• MSW

    Livets stora och små frågor

    Jag har fått tummen ur att plocka iordning och dammsuga idag ( i den nästan olidliga värmen! ) Så det känns mycket trevligare hemma nu! Skönt!

    Det mullrar lite runt omkring här idag igen.. Se om det blir något "riktigt" av det..

    Ikväll ska vi hälsa på våra "thailändare" (de släktingar till maken som vi var och hälsade på i Thailand när de bodde där).. Ska bli väldigt trevligt!

  • MSW

    EA&MJ skrev 2009-07-01 15:15:41 följande:


    MSW-menade inget provocerande alls Bara mest nyfiken Så olika hur länge man ammar och jag kan tycka att det är upp till var och en.Tar A napplaska och välling?
    Jag tolkade det inte som att du provocerade, Men det känns inte som att det är så vanligt att man "håller i" så länge.. Så jag börjar känna mig lite ensam och "konstig"..
    Ja, han tar nappflaska och välling, fast vi ger honom inte så mycket välling (på nätterna om han vaknar och inte somnar om) på dagarna får han "spannmål" via gröt ist..
  • MSW

    Ååh, A tycker verkligen dvdn/boxen/allt annat i tvbänken är roligt! Hade vi inte tyckt om vår tv-bänk hade vi nog hittat på en ny/annan lösning! *suck*

  • MSW

    EA&MJ skrev 2009-07-01 15:22:30 följande:


    Har ni inga luckor så ni kan stänga så han inte kan komma åt dem??De är ju så attans snabba med att pilla på allt
    Vi har juh dessvärre inte det! Och de är särskilt snabba med att pilla på sånt de helst ska låta bli!
  • MSW

    Nahe, nu får jag ta tag i att börja packa vad vi kan behöva ha med oss till A ikväll..

    Ha en trevlig kväll allihopa!

  • MSW

    Föresten, slänger in en "efterlysning" innan jag försvinner från datorn: Var är Frullan?? Och kanske framför allt; hur mår hon??

    Hejdå!

  • MSW

    Koko: Grattis till son nr 2! Roligt att han "lurades" så.. Har hört att pojkar kan göra lite så som Conny, att de bara får för sig att sluta amma.. A's ena kusin slutade över natten när han var sju månader (har jag för mig)..

    Igår blev det lite dramatik när vi åkte från våra vänner, när vi kom hem till vår lilla by, brann det i en brevlåda, visste inte riktigt vad vi skulle ta oss till, men stannade och gick och ringde på hos mormor och morfar som bor tvärs över vägen, (klockan var ca 0.00) och väckte morfar och sprang med vattenkanna/bunke och släkte elden! Halva brevlådan hade smält ungefär, och det hade början brinna lite i träkonstruktion bakom och i gräset nedanför!

    Annars är vi lite lagom slöa idag men nu ska vi iväg och träffa mammagruppen!

    Puss och hej!

  • MSW
    nennesjuttioåtta skrev 2009-07-02 10:14:04 följande:
    MSWTuttar de på postlådorna hos er? Farligt!!
    Först fattade jag inte vad du menade tänkte du menade tuttar=bröst.. Men när jag läste färdigt meningen fattade jag
    Jag vet inte vad det är för skit som har hänt.. Men det verkar som det är något mot de personligen.. jaja, vi får väl se hur det utvecklas.....
    Bs: Jag håller med Lappis, tyckte mest om Selma av de namnen!! Eller kanske semla (som jag höll på att skriva nu när jag skulle skriva selma..)
    Våra katter har bla hetat (Katt-)Marie, mjukis, gosan, festis, pyret..
    Haha Osis vore verkligen passande..

    Ore: Meh..? Har han aldrig själv bränt sig i solen så man tänker på smörja? Och barn som är så mycket känsligare..
    Kan inte syster ha det i "förhandling" i vårdnadstvisten?

    Idag har vi fixat pass till plutten, gick till slut att få en bild som var tillräckligt bra.. Det knäppa är juh att de har passet i fem år.. Lixom stor chans att han ser ut som han gör nu om fem år?! Fast stackaren ser ut osm en fånge då han hade randig tröja på sig idag!!
  • MSW

    Och skit för alla som börjat skönja tantskrället! Men det är juh inte över förrän hon skrålar för full hals!

  • MSW

    FREEEEEEEDAAAAAAG!!

    Nenne: Låter som en jäkligt härlig kväll igår!


    muggles skrev 2009-07-02 14:48:42 följande:
    MSW: hur går det med nattsovningsprojektet nu för tiden?
    Njae, sådär! Precis i början av sommaren tänkte vi ta tag i lite mer rutiner vid kvällen/nattningen, framförallt lägga honom en bestämd tid, helst tidigare.. Men sen blev det sommar, och då är man aldrig hemma, eller har gäster osv.. Så man kan säga att det sket sig från början! Fast nätterna är väldigt mycket bättre sen jag slutade amma iaf.. Problemet verkar vara att han behöver lite hjälp att somna om när han vaknar, oftast räcker det med lite vatten och napp..
    Nästa steg är att lära honom (igen) somna själv i sängen.. Håller på att arbeta upp ork och tålamod aws, ikväll har vi gäster så ikväll blir det inte, men kanske i morgon kväll, för sen är det nog lugnt att par kvällar tror jag...

    Oj blev visst lite långt..

    BS: Ang amningen så TROR jag inte att det skulle vara något problem att sluta nu.. Känns juh som att vi tagit tag i den svåraste biten, med natt-ätningen redan... Fast vi har juh morgonmatningarna (mellan 5-7 typ) som kan vara lite jobbiga att ha ork att ta tag i! Jaja, den dagen den sorgen!

    Hade juh kompis här igår, jätte trevligt att sitta och snacka.. Blev en hel del prat om barn, ÄD mm.. Vill juh sprida min "kunskap" från tråden..

    Euuuummm...
Svar på tråden Livets stora och små frågor