• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    nenne - skönt att du har fått prata ut gällande jobbet. Hoppas det leder till förbättring. Vad blev responsen från honom?

    Det är inte konstigt om du vid det här laget känner dig mer gråtbenägen. Hur länge har du sprayat? När är det dags för ÄP (hoppeeeliiiistuds!!!)?

  • Lapinette

    Telis - skönt med ryggen! Min ansiktsdam brukar ligga på sin spikmatta i sängen. Typ 20-30 minuter innan hon ska sova med en god bok.

    nenne - dina svettningar denna gång kan ju vara tecken på klimakteriet. Har du hört något mer gällande ditt järnvärde?

    Har glömt vart jag lag länkten till vårt nya fotogalleri. Om någon orkar och har tid snälla maila mig.

  • Lapinette

    Telis - tusen tack!

    Orkar inte skriva ansiktsterapeut ... skitkrångligt ord tycker jag. Hon är den enda som jag känner som tidigare har pratat sig varm gällande spikmatta.

  • Lapinette

    Oj, jag glömde visst skriva ...

    Liten - vad skönt att det hela är över och att det gått bra!

  • Lapinette

    Jösses tjejer vad ni skrev igår kväll!

    Snaily - åhhh vilken söt valp. Vill också ha! Gällande det där "sprut"fenomenet så har jag sett något liknande i Frankrike men då vi var där på sommaren så sprutade det inte fullt lika mycket.

    Izzie - kul att se dig här inne ! Jo, min cykel är fullkomligt normal igen. Hade bara en konstig mens nu i helgen med värk och massor av blod.

    Frullan - ska väl tillägga att jag inte har ringt och förvarnat hos CvL gällande FET än eller pratat med min akup. Så helt spikat är det inte.

    BS - vad trist med Rasmus! Är så jäkla blödig när det gäller djur så jag tror inte jag skulle klara av att ha en utekatt.

    Sweet - skoj att du har tid att vara här inne igen!

  • Lapinette

    Telis - tjusigt med snea glasögon?! Kanske är glasögonen raka och du sne ? ... eller och förmodligen så var optikern lite sne när han fixade iordning dem på dig?!

  • Lapinette

    Min chef kom precis in med en liten Pol Roger ! Trevligt, trevligt!

  • Lapinette

    Tror alla fick en varsin men visst här är de bra på små saker som förgyller tillvaron . Nu har vi visserligen fullt med champagne hemma sen vår Champagnetripp men en liten är superbra som apertif. Maken tyckte jag skulle slänga in den i kylen här på jobbet så den är kall när jag kommer hem ... jag tycker däremot att vi ska ta den senare i helgen (ikväll ska vi bort på middag).

  • Lapinette

    Absolut men jag är faktiskt lite rädd för en middag hos min bror. Vet inte varför men jag blir nästan alltid aldeles för påverkad och superdålig när jag är där på middag. Har inte lust att kräkas ned brorsbarnets rum som jag gjorde på nyår för ett par år sedan eller buss + t-bana hela vägen hem som jag också gjort en gång. Inget jag är stolt över och allt efter relativt lugna middagar i vuxen ålder *skäms*.

    Tror Polaren Roger får vänta till på lördag ... men annars har du helt rätt i att champagne kan man dricka dagligen .

  • Lapinette

    AM - STORT GRATTIS! och en hälsning från min kollega rummet bredvid - så klart han ska heta Hector (han heter så i efternamn)!

Svar på tråden Livets stora och små frågor