• Telis

    Livets stora och små frågor

    nenne, hmm, jag vet inte om jag kan förklara det så att det är korrekt precis. Men jag tror att det är så att hornhinnan inte är riktigt kupad som den ska, den är lite ojämn vilket att man inte har fokus på samma ställe vertikalt och horisontellt. Det i sin tur gör att raka linjer inte blir skarpa och raka utan lite hackiga och suddiga. (Förlåt alla optiker, det här var säkert en grovt populärvetenskaplig förenkling.)

    Libanesiskt ger en grotesk vitlöksandedräkt som kan slå ihjäl en gnu!

  • Telis

    Tinga, jag råkade passera PK-huset idag där Cicci sa att det fanns en massa Odd Molly-kläder så jag gick inte för att kolla om "din" blus fanns där. Det gjorde den, så jag passade på att prova den. Jag har i normala fall medium/38, jag är långt ifrån liten och smal, men jag provade en storlek 36 och jag hade definitivt inte velat ha den större. Så om du tänker beställa den på nätet, ta inte en för stor storlek, snarare en mindre än du brukar ha.

  • Telis

    Coolt snaily, precis som en gejser.


    viktualia skrev 2009-04-29 20:29:23 följande:
    Libanesisk mat är ljuvligt!!! hihi! Och Telis och jag har bevisat att man kan goffa sånt!
    Vickan, jag tror att jag är mätt fortfarande efter den gången. Åt vi mat för fyra eller sex personer tror du?
  • Telis

    BS, stora tröstkramar för katten, usch vad sorgligt!

    BS igen, min sjukgymnast säger att det är normalt att ha *lite* ont efter en behandling eller att man känner sig stel osv. Men det viktigaste är hur länge det sitter i, om det bara är på kvällen efter behandlingen så är det helt okej, har man ont i flera dagar efter en behandling så har dom tagit i för mycket och det är inte bra.

    Snaily, ooooooooo vilken liten trött korv!! Jag vill också haaaaaaaa!!

  • Telis

    Och jag är ledig idag - wiiiiii!!!

    Fast jag måste ta mig in till city till optikern och be dom fixa mina nya glasögon som jag hämtade igår. Jag var så korkad att jag aldrig kollade i affären hur dom satt (optikern gjorde ju det så jag trodde att det var okej) och när jag kom hem såg jag i spegeln att dom sitter precis hur snett som helst.

  • Telis

    Jo glasögonen är nog raka, jag tror det är mina öron som sitter snett faktiskt.

  • Telis

    Hej Tinga! Är medium detsamma som storlek 38? Det kan nog gå ändå, den är ju vid i modellen och inte alls figursydd så man kanske inte märker så stor skillnad mellan en 36:a och en 38:a?

    Hihi, nej jag köpte den inte till mig själv, jag passade inte alls i den (stilmässigt). Men den var jättesöt och jag tror att den blir jättebra till din kjol.

  • Telis

    Tinga, jag hoppas att det blir bra! Ibland funkar det inte med nätshopping men ibland blir det en riktig fullträff.

Svar på tråden Livets stora och små frågor