• Piggelin1

    Livets stora och små frågor

    Frejis - coolt med sparkar! Ngn annan har säkert frågat nyligen, men jag frågar igen - vilken vecka är du i nu?

    Läste detta igår kväll på nätet & blev både asförbannad & riktigt riktigt ledsen. Fy faaaan för sånt - tänkt vad plågsamt & fruktansvärt det måste varit för lilla tjejen. Får kalla kårar & klump i halsen bara jag tänker på det.
    www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp&a=503069

  • Piggelin1

    Grattis, Liten! Kul!

    Telis - grattias på bröllopsdagen - eller var det igår?

  • Piggelin1

    Hade några kompisar över igår, bla det paret som lyckades blir gravida på sin fjärde ivf. Sååå underbart att få se hennes mage! I aug är det dags, bara sju veckor kvar

  • Piggelin1

    God afton tjejer!

    Jag färsöker följa er så gott jag kan, men den senste 1½ vckan har det bara blivit ikappläsning & inget skrivande alls. Men jag finns här lite i bakgrunden

    AM - grattis på födelsedagen!! Hoppas att ni har en fin kväll ute!

    BS - grattis till bra kub-siffror!

    Tinga, vad glad & varm i hjärtat jag blir av att läsa att Puff gått upp en hel massa!! Go, go, go!! När är det ni åker på er semester? För jag tolkade det som att det verkligen blir av nu?!

    Frejis - gott att höra från dig - tänkte på dig innan idag & undrade hur du mår & hur mkt myomet bråkar med dig. Vilken vecka är det nu som du är i? Vecka 20-25 ngnting?

    Koko - såg detta med tvättmaskinsfrågorna. Märken har jag ingen åsikt om (vi har Siemens - man fick välja mellan tre olika Siemsn-paket till huset), men detta att kunna programmera maskinen på kvällen/morgonen & så är tvätten klar när man vaknar/kommer från jobbet - det är verkligen suveränt.- Lilsom barnlås. Fast på maskinen vi hade i lägenheten (AEG), så var det barnlåset lite fiffigare än det vi har nu. Men det funkar iaf, om än lite bökigare nu.

    Vad mkt REGN & oväder alla verkar ha Här har vi inte fått ngt regn på oss alls utom ett par nätter. OK, inget strandväder med 18-20C iaf & det är ju helt OK! Har suttit ute alla kvällar utom idag! Hörde iofs av mannen att idag kom det en sköljare på dagen, men Amanda & jag var nere hos min gamla (snart) 97-åriga mormor i Halmstad idag & där sken solen! Vältajmat!

    Lappis - det gläder mig verkligen att du ser fram emot resan en massa & verkar må BRA just nu!! Ska bli skoj att höra sen vad du tycker om Kalifornien/USA!!

    Bäst jag postar detta innan jag lyckas deleta det...

  • Piggelin1

    Frullan - läste ditt inlägg om förlossningen & alla jobbiga känslorna. Suveränt att du fått tag på en så himla bra psykolog & att du känner att det funkar & att personkemin är rätt. När du så småningom kommit igenom all denna skiten & kommit ut på andra sidan, så kommer du att må sååå mkt bättre.
    Stoooor kram till dig & din familj

    Kilafors förresten - vad är det?
    Tror jag håller på att bli gammal, har ingen koll på alla dessa festivaler längre. Det var enklare förr när det var Hultsfred & så lite Rocktåget etc

    Obamas bok - mannen fick den i present av mig i våras - han tyckte den var helt OK. Inte superduper, men småintressant & jag har väl tänkt komma till skott så småningom jag med & läsa den.

    Läste med intresse era Sthlmstips & samlar på hög! Mannen, Amanda & jag ska ju dit en sväng om ett par veckor & har förmånen att få låna & bo i några kompisars hus (de själva är bortresta). Vekrligen SUPER, väninnan är verkligen så himla supergenerös i alla lägen

    Såg att ni skrev om Ljunggrens & en "dejavu" poppade upp i skallen - fanns det inte ett ställe med samma namn nära Stureplan (nu pratar vi typ 1995-96 när jag bodde där), in på en liten tvärgata, nära East (om jag minns rätt...)?

    Igår hade vi Muggles med familj här - verkligen en mysig em & kväll & superkul att se småtjejerna tillsammans!
    När Muggles & jag pratade om det för några veckor sen så var det tänkt att de skulle sova över här, så att båda kunde dricka vin, men nu föll ju liksom detta Coolt att ni ska bi en tvåbarnsfamilj nu, Mugglan!

    Själva har vi fortfarande timeout från funderingarna på ev försök för en tvåa, känns rätt skönt. Fast igår pratade vi lite om det innan vi somnade, summan av kardemumman är väl att det fortfarande är samma status som innan, dvs det är inte alls givet att vi kommer att ge oss på att försöka få till en till. Jaja, vi får se - det sköna är iaf att detta för tillfället inte stressar mig & de stressdrömmar jag led av i våras, de lyser med sin frånvaro.

  • Piggelin1

    Kåta Gun, Mia & Klara är totalt främmande även för mig - har missat detta totalt inser jag

    Vad skönt det är med semester förresten! De sista två veckorna innan semestern var helt hysteriska med typ allt & lite till som skulle vara klart (& jag fick ett bryt en em på jobbet...), men efter några långpass ett par kvällar förra veckan, så känns det som om det mesta lyckades trilla på plats. Visserligen har jag kollat mailen några ggr denna veckan, men nästa vecka lär det inte bli ngt sådant, då är verkligen "alla" på semester.
    Känner att jag börjat tagga ner så smått nu iaf - gött!

  • Piggelin1

    Det var säkert ngt mer jag skulle skriva/ko0mmentera, men tror att detta får räcka för idag!

    Bläää för korkade/obetänksamma kommentarer förresten

    Natti, natti!

  • Piggelin1

    Hej alla "snart-gå-på-semester-folk" - idag regnar det även i Götet, men vi har det rätt mysigt ändå här!
    Mannen åkte iväg till "Franska" i morse & kom hem med gott bröd & croissanter - yummie!

    Var en sväng på stan på fm - mannen shoppade kostym & själv kom jag hem med en tröja från NK. Jag som nästan aldrig brukar shoppa på NK, men tröjan idag var riktigt fin!

    Just nu sover Amanda sött, mannen ligger på soffan & slappar & jag surfar runt lite & lyssnar på sommarprataren. Sämre kan man ha det

    Nenne - såg bilder på nyheterna igår från din stad - huvaligen vilket väder

    Tinga - håller tummarna att ni kommer iväg på måndag, ni behöver det verkligen såååå himla väl!

    Nenne igen - hårdrocksfestival - nja, det har aldrig varit min kopp te. Så det måste varit därför jag inte hade koll ?!

    Ore & nenne - vilken tråd! Att folk ORKAR!! ...och Nenne, vilken HEMSK människa du är Det vet vi ju alla härinne!

  • Piggelin1

    Såg att ni pratade namn häromdagen - fick en sån där tanke, var det inte ngn som skrev härinne tidigare, som fick en pojk som fick namnet Kevin?
    Nämnde det för Mugglan häromkvällen, men hon var inte säker, trodde kanske att det var en Milton & inte en Kevin. Spelar roll iofs...

    Lappis - fnissade gott när du skrev det där om att du stavar ditt namn med K istället för C - påminde mig om då när jag höll på att skicka ett mail till en leverantör häromveckan, som heter samma som du, fast med C TUR att jag såg det innan det var försent - jag är fortfarande lättad över detta OK, att den tjejen ifråga nog skulle ta det bra, men PINSAMT ändå... *lättnadens suck - grande*

  • Piggelin1

    BS - Iris verkar ju hur charmig som helst & så himla mkt på hugget & "med"

    Vi går annars & "väntar" på att talet ska släppa för Amanda & nu känns det lite som att det är på G, senast i morse sa hon "ple" när hon pekade på några äpplen - då blir man så himla GLAD - typ, jaaa, det är nog på G nu snart! Eftersom hon hållit på att babbla hur mkt som helst länge, länge (utan att man fattar vad hon säger), så väntar vi ivrigt på att poletten ska trilla ner! Lite som när hon lärde sig gå & till sist vågade släppa taget & förstod vad det handlade om!

    BS igen, låter mysigt med Öland - fick verkligen mersmak när Mugglan, vår väninna & jag var där för några veckor sen! Har ju varit där förut, men det var ganska länge sen, så det känns som om det kommer att bli fler turer dit om ngt år eller två.

Svar på tråden Livets stora och små frågor