• kängu

    Livets stora och små frågor

    Helt OT- men vill bara tipsa om www.thehungersite.com
    Man kan gå in där och klicka på sex olika kategorier (t.ex. "Hunger", "Child Health") och så skänker sponsorer mat etc. Man kan göra det en gång/dag och det är helt gratis.
    Kom att tänka på att jag skulle tipsa er för jag är där inne och klickar nu

  • kängu

    Nej inga symtom. Men tänker kanske att det ändå vore bra att kolla... Kan ju se om det blir ett besök hos BM nästa vecka och höra vad hon tycker. Hon är väldigt vettig så jag litar på hennes omdöme.

  • kängu

    Frullan- jag har precis ätit frukost, så jag är nog fel person att svara

    Nu ska jag försöka sparka igång dagen, jösses vad seg man blir av att vara hemma!!

  • kängu

    Telis, vi gjorde inte KUB. Dels är ju jag relativt ung, men framför allt så visste vi inte hur vi skulle hantera resultatet OM det blivit dåligt. Jag skulle inte klara att göra abort om barnet hade DS t.ex. Dessutom kändes det, även om allt var bra, som en "falsk" försäkran- bara för att man får bra resultat så betyder det ju inte att barnet är friskt. Så resonerade vi, men jag förstår absolut dom som gör testet också!

  • kängu

    Näää nu ska jag logga ut för idag, ska städa lite och göra fint innan maken kommer hem och vi ska ha hemma-date (dvs. god mat, en film, och massa prat).

    Kram på er alla fina o härliga tjejer!!

  • kängu

    Godmorgon!!

    Snaily, 80 timmars beredskap låter inget kul alls...

    Lappis, fortsätter hålla tummarna för småttingarna!!

    Ego- har ingen lust alls att gå ut med hundarna denna morgon. Spöregnar ute!!! När fan ska det bli sommar egentligen????

  • kängu

    AM- Vattenmelon och fetaost på tandpetare med lite olivolja och svartpeppar på är mumma.
    Sen kan man göra chevrefyllda cocktailtomater, det är gott! Mosa chevre blandat med creme fraiche och lite färska örter (basilika t.ex.) i en skål. Gröp ur cocktailtomater och tryck i röran, lite pilligt dock. Annars har vi gjort den röran och lagt på såna där "crostinis", det blir också väldigt gott!

    Haha vilka roliga och konstiga saker ni varit med om!! Tårta i ansiktet trodde jag bara hände på film

Svar på tråden Livets stora och små frågor