Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets stora och små frågor

    liten
    Alltså, kittelskratt är nog det härligaste som finns att höra! Jag vill också ha någon att kittla. Maken funkar det inte på, han bara brottar ner mig och kittlar mig tills jag börjar grina av panik att revbenen kommer spräckas. Nu låter det som att han är väldigt hårdhänt men så är det inte alls, bara jag som vrålar så mycket istället för skratta (jag har nog inte den inbyggda kittelskrattreflexen) så jag faller på eget grepp.

    Jag skulle hellre behöva operera min skelögdhet än närsyntheten, men jag vet itne var jag ska vända mig. FIck remiss till ögonläkaren förut men det resulterade bara i prismaslipade glasögon. Fast det känns som att det blivit värre nu (fast jag använder ju bara linser ändå så det är ju inte konstigt)...

  • nennesjuttioåtta

    Blivande fru
    hahaha, insåg att mitt inlägg blev lite konstigt. Tillägger - Vad skönt att soldaterna återhämtat sig! Vart var de tidigare? På mässen? Sluta löka - nu är det dags att skjuta skarpt!

  • nennesjuttioåtta

    Härligt BlivfruL

    BS
    Hopas du får hjälp av läkaren!

    Min kropp intar försvarsposition så snart jag har en läkartid inbokad. Då går allt över, lagom till dagen efter jag har varit där. Så när man väl är på plats så vet man inte riktigt var, hur eller när det känns (eller vad det gör) och känner sig som en simulant.

    Mrs B
    Näjjeee, Halsfluss! GAAAH vad jag tycker synd om dig!

  • nennesjuttioåtta

    MSW
    va fan bor du vid medelhavet eller? HHär är det knappast över 10 grader... Men bättre väder väntas till helgen igen!

  • nennesjuttioåtta

    hej!

    BS
    Fy vad sorgligt, blev alldeles kall!

    Men jag tycker ändå att katter ska få vara ute (när de kan vara det, Manhattan är nog inte det mest kattsäkra stället ) Mina föräldrar hade katt och de bor JÄTTENÄRA (vi räknar under 10 meter här) en stor riksväg där all trafik går förbi mot fjällen. Iofs två har blivit påkörda, den ena blev åtminstone 17 år innan han råkade komma i vägen för en dåre med takbox (naturligtvis, jävla turister) och den andra blev några år. Honor har ju mindre revir så det är delvis därför vi valt en hona för att hon ska hålla sig så nära hemmet som möjligt, och här har vi ingen genomfartstrafik alls och 30km/h.

    Vad mer....

    Jag måste också köpa ny skaljacka, den jag fick när jag reklamerade den förra har nötts sönder under armarna och även på denna har membranet lossnat. Och då är den bara ett år gammal. Nej, nu blir det inte norskt längre...
    Sovsäck har jag en sån där i från haglöfs man kan koppla ihop med en till och sova sked med maken heheheheheh....

    BS igen
    Härligt med att du äntligen får kolla upp en drös med grejer! Wohooo! Och att ni är friska *knack, knack*!

    Izzie
    hej gumman! Kul att se dig med! Jo, vi har dragit igång ivf nu. Jag har sprayat i 2 veckor och är nu på botten av helveteshålet, en jävla klimakteriekossa helt enkelt. Nästa vecka börjar jag med sprutor!
    Hur känns det att ha kommit in i ekorrhjulet igen?

    Hurra, långhelg!! I LIKE!

  • nennesjuttioåtta

    snaily
    det finns en Libanesisk i stan också, där man inte bowlar. Men jag vet inte, jag har provat 3 olika ställen nu men jag tycker att det är smaklöst och ... ja inte äckligt men inget jag skulle börja dreggla efter. Eller välja frivilligt. Vad är tjusningen??? Några grejer var ju gott iofs men helheten blir bara trist.

  • nennesjuttioåtta

    Telis
    gött med fridag! Friiiidaaaaag! Men örligt, FINNS det något fulare än sneda glasögon?!? HAHAHAHAAHHA man ser ju helt pajjad ut. In och skäll!

  • nennesjuttioåtta

    Telis
    jag har samma ... fenomen! Mina öron sitter inte i lod med varandra. *viftar med öronen*

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2009-04-30 09:47:52 följande:
    nenne, en anledning till att ha långt hår, eller hur.
    ja, hahaha bland annat. mitt hår växer som på en igelkott - rrrrätt ut
Svar på tråden Livets stora och små frågor