• Tinga

    Livets stora och små frågor

    Åh, Telis, du är för söt! Om du har tillfälle får du gärna gå in där och kolla, men bara om du har tid.

  • Tinga

    Koko - trodde att det var synligt för alla, för den rutan är förbockad under inställningar. Ja, då har jag ingen aning om hur jag ska bära mig åt, för att ni ska få se bilden.

    Är det inte ett passande namn på en topp att ha på bröllop?

  • Tinga

    Liten ? åh vad skönt att operationen nu är avklarad och, vad det verkar, med gott resultat. Kul! Då kan du frossa i snygga solglasögon nu.

    Telis ? gulle dig som försökte hitta toppen i alla fall! Nu har jag lyckats beställa den på nätet (hittade den länken också, som du hittade Grodan, men tack ändå ), så jag hoppas att det faller väl ut. Där jag beställde fanns den i strl M, och jag tror att det blir lagom till mig, utifrån vad jag läst mig till om Odd Mollys storlekar.

    Oj, nu har jag läst lite till i tråden, och insett att jag kanske beställt en för stor blus! Jag läste på någon sida att modellen som var fotograferad var 165 cm lång och vägde 50 kg och hade en small på sig, så då tänkte jag att jag som väger runt 7 kg mer borde behöva medium. Jaja, jag får väl prova och se; passar den inte så får jag skicka tillbaka den, fast det tråkiga är att de inte hade den i small där jag beställde. Du blev inte så sugen på en sådan blus att du köpte den, när du nu provat?

    Kul att höra från flera av er att ni gillar min kjol. Nu kanske jag kan våga mig på att berätta att den är av märket Kriss Sweden, som enligt mig är värsta tantmärket. (Vet inte ens hur du skulle beskriva det, Muggles, som tycker att Mexx är tantigt! ) Jag råkade i alla fall se den i fönstret i deras butik i höstas och eftersom det stod mitt namn på den var det bara att gå in och köpa den.

    BS ? usch, vad besvärligt det verkar med din rygg. Hoppas att läkaren har något smart att komma med. Kram!

    Och när jag nu läst lite till vill jag ge en extra kram för Rasmus skull.

    Kängu ? kul att kunna vara till nytta, eller hur man nu ska se det! (Kanske inte för din plånbok? )

    Snaily ? det ger ju islandskänsla med den där ?fontänen? du har på bild. Och vilken söt vovve!

  • Tinga

    Telis - ja, som jag fattat det är 38:a och M samma sak. Fast jag hoppas verkligen att den blir bra, för jag hatar kläder som sitter löst/flaggar osv när de inte ska. Annars får jag väl ringa runt till återförsäljarna här i närheten och se om någon av dem har den i rätt storlek.

  • Tinga

    AM - stort grattis till sonen och välkommen, Hektor! Vad skönt att höra att allting gick bra, och att ni mår fint båda två. Det där med att man först tycker att snittsåret inte gör särskilt ont känner jag igen; det blir definitivt värre när man börjar trappa ner på värkmedicinen. Men det onda kommer snart att gå över "på riktigt"; själv var jag igång och cyklade knappt två veckor efter snittet och det gick fint. Tack för att du delade med dig av din förlossningsupplevelse!

    Angående blusen så kan jag meddela att jag fick svar från det ställe där jag först beställt att de glömt uppdatera hemsidan och att blusen egentligen var helt slutsåld. Jag ringde runt till olika återförsäljare här i krokarna, som enligt Odd Molly-kontoret i Stockholm hade tagit hem just den här blusen, men överallt var den slut. Till slut, efter en massa googlande (saknade dig, AM ), hittade jag den på zoovillage.com . Där fanns den dessutom i alla storlekar, så jag ändrade mig till en small istället (tack för tipset, Telis - mätte på en annan blus jag har, och kom fram till att small borde passa bättre). Tack allihop för ert stora engagemang i mitt i-landsproblem!

    Piggelin - tja, är man tant så är man! Vad mysigt det låter med de stora barnen som tar hand om de små på Amandas dagis. Förstår att du blir varm om hjärtat av det. Häromdagen tippade Puff lite mot Piff när de satt på golvet i sitt rum och då pussade Piff Puff på huvudet. Sååå sött!

    Vickan - vad skönt att du handlade precis enligt regelboken; alltid skönt att veta att det är det korrekta sättet som sitter i ryggraden, för i en stressad/panikartad situation är det ju ryggradskunskapen som går in.

  • Tinga

    Vickan - vi kommer att finnas här som stöd och hjälp när du hoppar (för det förutsätter jag att du gör ), så samla ihop mod nu inför kommande ÄL. Det kommer garanterat inte bli lättare för att du väntar, så det är väl lika bra att göra det så fort som möjligt, eller? Skulle det sen visa sig att det blir missfall igen finns det ju hjälp att få. Jag vet att det är lätt för mig att sitta här och vara kaxig, men du har ju tydligt sagt att du faktiskt vill ha barn, och då finns det ju inget annat alternativ än att ta steget igen. Stor kram!

    EA - välkommen hem!

  • Tinga

    Telis - såååå härligt att höra att det både blev ET och eskimåer idag! Jag sprack upp i ett stort leende när jag läste det, så maken undrade vad det var som var så trevligt. Stor kram och så har jag reserverat min vänstra tumme till dig den närmaste tiden.

    Muggles - hoppla pålle!

    BS - usch, vad jobbigt med evighetshosta och förkylningstrassel. Skönt att Iris kan gå på dagis imorgon iallafall.

    Izzie - bilar är verkligen bara ett hål att stoppa pengar i. Vilken händig kvinna du är, som lyckades fästa upp ljuddämparen så pass att du kom hem! Kjolen jag har finns som sagt i mitt BT-galleri och toppen finns på följande länk (ursäkta ni andra att jag tjatar ): www.tintinstyle.se/system/search/product.asp&c=109&page=5&rnum=51

    Koko - vad bra att du både fick tack och kompensation för besväret. Vi hade problem med en Gallerix-butik för några år sen och när maken kontaktade deras marknadschef fick vi en värdecheck på 500.- . Helt ok! "Klagar" man bara på ett konstruktivt och vänligt sätt brukar man ofta få bra svar och åtminstone viss kompensation, är min erfarenhet.

    Cicci - vad skönt att du fortfarande är stor och tjock!

    Sweet - det där verkar inte vara någon trevlig samarbetspartner! Snacka om att vara usel på ledarskap, när man börjar med att totalt platta till en nytillkommen. Hoppas att ni kan ha ett bra samtal, så att hon kan förklara vad hon verkligen menar. Det är ju inte lätt att ha en framtida relation med henne, varken på jobbet eller privat, om detta är hennes normala sätt att uttrycka sig.

  • Tinga

    AM - vilka fina söner du har!

    Sweet - jättesöta bilder på Ella och dig!

  • Tinga

    Åh, förlåt Sweet, nu skrev jag Lillskruttans namn! Jag ber tusen gånger om ursäkt!

Svar på tråden Livets stora och små frågor