• Telis

    Livets stora och små frågor

    Piggelin, du är ju bara bäst som säger ifrån! Är han så korkad så kan han ju få hyra en egen bil. Jag hade inte heller velat ta på mig det ansvaret om det var jag som skulle köra.

  • Telis

    Åh vad det är spännande med Cicci! Frullan, du rapporterar väl här SÅ FORT du hör något?!

  • Telis

    Nenne, jag har haft både Staffan och Urban vid ÄP. Däremot har det alltid varit Staffan som ringt upp mig en eller två dagar efteråt för att prata om varför det aldrig blev något befruktat. Han har varit jättebra att ha att göra med. Den lilla tomten.

  • Telis

    Tjejer, ni som kan allt. Jag ska till sjukgymnasten idag och han brukar sätta ett par elplattor på ryggen. Han sa att det inte är en TENS-apparat men som en sån. Det är väl ok som gravid också va? Tens används ju på gravida? Om jag slipper så låter jag gärna bli att säga nåt till honom, det är ju så himla tidigt än.

  • Telis

    Nu har jag iallafall pratat med Huddinge igen och dom har lovat att skicka recepten idag. Puh. Man blir ju lite nervös att stå där utan mediciner, om det skulle gå åt pepparn skulle man ju aldrig kunna låta bli att tro att det var på grund av det.

  • Telis

    Men iallafall ett jättestort GRATTIS till Lappis på födelsedagen igår och på bröllopsdagen idag!

  • Telis

    AM, jag köpte dom ickedigitala med flit. Jag tänkte att det är så trist med ett digitalt där det står "Icke gravid" med feta bokstäver och att man med ett ickedigitalt skulle kunna låtsats att man såg ett streck om man kisade lite.

    AM igen, ojoj, har han blivit ännu sötare?! Han som var som en liten pralin redan innan.

    Nenne, ja det vette sjutton vad dom firar med i Huddinge. Det är iallafall ett HELT annat ställe än Falun.

  • Telis

    AM, okej då, jag säger väl till då. Fast han brukar inte massera utan bara stretcha mina muskler och sätta på dom där elsakerna.

    Hmm, jag var hos tandläkaren och röntgade någon dag efter ägginförandet utan att säga till att jag kunde vara gravid, jag tänkte att det måste ju finnas massor med människor som gör det utan att veta att dom är gravida och jag var så övertygad om att det här inte skulle funka. Var det puckat?

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2009-05-20 09:06:52 följande:
    telisja, jag tar nog hellre först ett "är det inte ett streck på tvären" *skelar* än ett BWÄÄÄMBWÄÄÄM - ICKE GRAVID rätt upp i fejjan. SEN blir det digitalt men så långt som att jag ens råkat se ett spökstreck har det ju aldrig blivit.
    Om två veckor, gumman! Då jävlar ska det bli ett plus KAAABAAAAAAM rakt upp i synen på dig. Det har jag bestämt. Min kotte (om det blir någon, peppar, peppar), behöver en liten låtsaskusin som han kan åka telis med när vi andra sitter inne och dricker choklad med cointreau.
Svar på tråden Livets stora och små frågor