• kängu

    Livets stora och små frågor

    Nenne vännen, livet är så fruktansvärt jävla orättvist. Såg det du skrivit igår kväll men lyckades inte skriva ngt för BT bara kraschade. Tänker massor på dig o din make!
    Är så imponerad av er styrka nu, bra att ni kan tänka så att det blev ett plus och det är ju positivt, för det ÄR det!!!!! Det visar ju som du säger att det faktiskt KAN funka. Sen är det ju många som säger att det är lättare att bli gravid igen efter ett missfall. Jag tänker på er....*kramar om*

  • kängu

    Och MrsB, tänker på dig!! Hoppas att det inte är ngt allvarligt som har hänt. Kramar!!!!!

  • kängu

    MrsB- Fy vad otäckt med din man, hoppas att de hittar orsaken!!! *kramar*

    Lappis, härligt med haricot!

    Telis- låter som att ni hade det supermysigt!!! *avundsjuk*

    Här på landet har vi haft en otroligt slapp helg och egentligen inte gjort någonting. Kollat på film, promenerat och ätit massor Veckan kommer nog fortsätta i samma tecken för min del. Jag har förresten bestämt mig för att lilleman ska komma till helgen (dvs en vecka innan beräknat). Får se om han lyder

  • kängu

    MSW, det känns rätt så overkligt måste jag säga Mycket märkligt att vi ska få en bebis, var ska den komma ifrån??? Och samtidigt ser jag fram emot det jättemycket, konstig känsla...

  • kängu

    Oupsie, jag har glömt att hälsa dig välkommen till tråden!! Hoppas du ska trivas här!!

  • kängu

    Härligt med långtidsodling Lappis! Håller tummarna för alla 5 såklart!

    AM, hur går det till när man tar bort åderbråck?

  • kängu

    Lägger till att man gärna, precis som Koko gör, ska inta citrusfrukter efter eller i samband med järnintag. Det gör att järnet tas upp bättre av kroppen. Din frukost låter mao optimal Koko!
    Jag blev väldigt trött runt v. 22, visade sig då att mitt järnvärde sjunkit rejält. Har ätit järntabletter men slutade för några veckor sen och nu har järnvärdet hållit sig konstant.

    Jag sitter och surfar hus o lägenheter o gud vet allt. Det är ju kul att titta Jag och maken har nog kommit överens om att det är liiiite för mycket "landet" där vi bor. Ingen panik att flytta på sig dock, men så småningom. Skönt att vi är överens! Han har alltid trott att han ville bo typ så som vi gör nu, så det var bra att vi fick testa det. Insåg precis att bostadsbilagan kom med dagens tidning så ska sätta mig o kika i den en stund.
    Sen ska jag ta itu med dagens projekt, ska försöka sy en väska!

    AM- Tack för förklaringen om operationen. Förresten, visst var det du som tipsade om tidningen Eco Queen för ett tag sen? Köpte den igår och måste säga att jag gillar den skarpt!

  • kängu

    MrsB- skönt att maken är hemma igen!!

    Telis, ja nu börjar det bli spännande Kul med första MVC-besök, även om du visste mest

    Jag har testat min TENS-apparat (muskelstimuleringsgreja)... usch va obehagligt det var Men hjälpte iaf en del mot förvärkarna. Får väl se hur väl den hjälper sen under själva förlossningen.

  • kängu

    Godmorgon!!

    Vaknade nyss, det finns en del fördelar med att vara ledig

    Muggles, tråkigt med mens

    Håller tummarna för Lappis FET!!!!!

    Vänner, jag har haft förvärkar nu till o från i ca 1,5 vecka. Hoppas att det betyder att jag inte kommer gå över tiden (fast jag vet att det inte har ngt med saken att göra).

    Ore, låter som du fick i dig en bra o mycket järnrik frukost!

  • kängu

    Muggles, ja det verkar funka olika för alla. Skönt att det funkade bra för dig!! Och det FINNS massor av fördelar med att inte vara gravid över sommaren, tänk bara på rosévin, champagne, sena varma sommarnätter (missar man ju om man är supertrött o lägger sig kl åtta varje kväll), goda ostbrickor, rökt lax....

Svar på tråden Livets stora och små frågor