• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    BS - i Falun gör man långtid om man har fler än 5 befruktade ägg. På CvL gör man långtid vid speciella fall.

  • Lapinette

    mugglan - javisst har vi?! Först min födelsedag och sen vår 3-åriga bröllopsdag !!! Utfallet för goda IVF-resultat kring dessa datum ser mycket gott ut (kokisen).

    Telis - har inte frågat eller pratat med dem. Min akup tog upp saken nu också ... inte att vi skulle göra det utan mer om de var långtidsodlade. Ska ringa dem och ställa lite frågor gällande risk för nytt utomkveds, långtidsodlat eller ej etc.

  • Lapinette

    Telis - det finns inga närgångna frågor när det gäller IVF. Jag tillhör en av "de där" som fått min mens tidigare än vanligt och under tiden jag tagit progesteron. Brukar vara lite drippelidropp för mig ett par dagar innan typ dag 12-13. Undantaget den sista gången då ägget faktiskt hade fäst. Men det är en hel del som inte får någon blödning utan testar negativt, slutar med progesteronet och sen brukar det ta en 2-3 dagar innan den kommer. Så tyvärr finns det inte något facit för hur ens kropp reagerar ... som vanligt.

  • Lapinette

    Liten - grattis till haricot och lite fart i sänghalmen. Min make har nog önskat detsamma denna vecka men jag har varit så jäkla trött . Ska bättra på mig inför helgen.

  • Lapinette

    muggles - det lär nog inte vara någon som märker om du tar dig en liten lur där i biomörkret.

  • Lapinette

    Telis - tyvärr finns det ingen röd och grön knapp på magen, inte ens för IVFare.

  • Lapinette

    Sweet - superintressant! Så vad är ditt råd till mig som har 8 embryon i frysen?

  • Lapinette

    sweet - om jag har fattat det rätt så fryser man inte ned ägg obefruktade för att resultatet/kvaliten blir så dålig. Det är därför de måste bli befruktade innan. På CvL säger man att 70 % av alla ägg klarar tining.

    Nej, alla 8 embryon på en gång vill jag inte ha. Känner inte ens för att proppa in dem en efter en utan skulle mer vilja veta vilka som är livsdugliga och bara köra max 4 FET.

Svar på tråden Livets stora och små frågor