• Ore

    Livets stora och små frågor

    Tycker att Nennes åler är suverän, vet att det var vid 23 års ålder som jag tyckte att det kändes konstigt när jag skulle börja säga att jag var 24 istället. Vet att jag några månader efter 24-årsdagen ff sa 23... Så jag tror att jag gillade den åldern!

    BS: Grattis på bröllopsdagen. Ni kanske får ha firandet kvar till senare, när ryggskott och illamående inte stör längre...

    Tinga: Grattis till att ha fått sålt lägenheten till ett bra pris! Skönt att slippa topplån OCH kunna renovera!

  • Ore

    Ooooh, vad onödigt spännande det blev med eskimåerna. Något måste utredas i hur det kom sig att de tog upp alla åtta eskimåer när ni bestämt fem!!! Men lappis make är klok som en bok i frågan, och nu håller vi tummarna för att så många guldägg som möjligt vaskas fram bland de som är kvar!!!

    Ores skola i hur man får tillbaka på skatten: Inte jämka, slänga in litet ränteavdrag och toppa med ett mastigt reseavdrag. (Räkna helst inte med hur mycket bensin som konsumerats för att ge det avdraget, då blir man deppig...)

    EA: Ja, min mage är redan i vecka 18/19 någonting... Knappt jag hänger med själv... (Och då sägs det ju att det är när de är i magen som man har koll på dem...)

    Rabarberginorecept hitåt, tack Var hos mamma igår och glömde länsa hennes rabarberplantor, så jag får göra ett nytt besök tror jag...

  • Ore

    WIIIIHIIII och HURRA för det pickande hjärtat i Telis mage!!! VAD ROLIGT!!! GRATTIS!!!

    Mitt RUL gick också bra, även om pyret inte verkar bli fotomodell (poseringen var väl inte klockren när det var dags för bildtagning), men det verkar vara en livlig liten krabat. Och inga konstigheter upptäcktes, allt såg bra ut. Tack för alla lyckönskningar, ni är så söta och snälla och uppmuntrande, på er!

    Nu går tumhållningen över till lappis små eskimåer, heja celldelningar!!!

    Nenne: Härligt med ett nytt försök snart igen!!! Då jäklar...

    BS: Låter som ni hade en ganska trevlig kväll ändå, med god mat. Även om den inte blev så sen... Kul med kattunge! Håller sig illamåendet någorlunda i schack, med hjälp av tabletterna?

    Vänner: trist att tanten dök upp ändå, men bättre lycka nästa gång

    Muggles: Vill minnas att Moas sulky var av modell trehjuling, fast med dubbla hjul i fram (litet stadigare, antar jag...) Vad är det för vagn, den såg rätt ut som något jag skulle kunna komma fram med på mina skogsutflykter...

  • Ore

    koko: Ingen fara alls, jag sa ju att alla tummar skulle hållas för Telis VUL

    Ingen DVD, men vi fick tre bilder. Pyret var som sagt inte på humör för att posera sådär superfint, men de blev ganska bra ändå Könet vet jag inte, men det spelar ingen roll. Hade de erbjudit oss att få reda på det vet jag inte om jag kunnat motstå, men annars har jag egentligen inget behov av att veta...

  • Ore

    Höstsemester i NY låter väldans trevligt. Hade jag inte haft flygförbud då hade jag gärna hängt på... Nåja, får nöja mig med att tokshoppa i Sverige istället.

  • Ore

    Wiihii, så om det inte kommer tant då så blir det test på midsommarafton eller midsommardagen kanske??? Håller tummarna!

  • Ore

    Men, ååååhhh, min dator censurerar vartannat inlägg *låsning* och mitt fina inlägg försvann.

    Fortsätter hålla tummarna för lappis blastocyster, även om jag får göra det rån vårt östra grannland fr.o.m. eftermiddagen. Måste rusa vidare nu, full fart här...

    KRAM, skål och trevlig helg på er alla. Noterar att jag ska försöka börja läsa på sidan 583 på måndag.

    Kvarteret skatan: Enda som fastnat av det lilla jag sett är en grej som maken gärna citerar "Vi skulle komma klockan två, och nu är klockan två minuter över två - VI ÄR TOKSENA". (typ...)

  • Ore

    Puh, läst ikapp nu...

    HURRA för en topp-blastocyst till Lappis. Synd att det inte blev något mer till frysen, men det här måste vara "creme de la creme" av alla eskimåer. Håller tummarna!

    Frejis: Skönt att höra att det inte gör lika ont längre.

    BS: Trevligt att pälsbollen kommit hem, och skönt att den inte hade en allvarlig tass-skada. Håller med om att du ska byta BM om du inte fått en bra...

    Frullan: Hoppas psykologbesöket går bra, att du får bra hjälp!

    AM: Häftigt med babyvernissage Lät som en trevlig lista med plockmat. Ska försöka komma ihåg att spara ner den när jag kommer hem.

    Ego: Är supertrött, har varit i vårt östra grannland och tävlat i helgen... Sista tävlingen för ett tag. Sovit har jag dock inte gjort så mycket som jag borde... Får se hur länge jag orkar hålla ånga uppe.

  • Ore

    Sårig Piffrumpa låter inget vidare... Men härligt att ni hade en trevlig helg!

    Nenne: Jag var inte nöjd när jag sprang (det gick så långsamt enligt mig) men sluttiden blev ganska så bra ändå, när jag tänker efter... Hade litet ont i magen på slutet, så då sänkte jag farten ännu mer (varavade jogga/gå). Men blev bara slagen av min icke-gravida klubbkompis som sprang samma sträcka med 10 min (hon hade 88 min, jag hade 98) Så jag var ganska nöjd till slut ändå. Ska nu gotta ner mig i resultatanalys ett litet tag Nördigt, jag vet...

Svar på tråden Livets stora och små frågor