• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    EA - jag kommer faktiskt inte ihåg vilken dag dessa prover tog då det är en evighet sen men jag var iväg och lämnade blodprov... har jag för mig.

    Grattis på namnsdagen AM!

    Själv kallas jag ibland för Lapinette av min man men allt oftare för den svenska varianten. Det blev bara så när vi träffades då jag kallar honom för ett annat "djur". Ja, det där lät ju bra! Det är faktiskt inget snuskigt alls ... jag lovar! Har även blivit kallad för detta innan jag träffade maken då mitt brorsbarn inte kunde uttala mitt namn ordentligt.

  • Lapinette

    Telis - vi har nästan samma problem här ... eller rättare sagt vi lider av beslutsångest om vad vi ska göra för att fira vår 3-åriga bröllopsdag som är i mitten på nästa vecka (tänker på något annat som var viktigt den dagen). Har precis mailat maken en lång lista på alternativ ... allt från massage till utlandsresa.

    Men vad är det för resa Telis, nyfiken!

  • Lapinette

    Telis - eller ska jag kanske vända det så här, varför vill du inte åka? Är det för långt, jobbig resa, ska ni träffa folk som du inte känner för att träffa, trist stad som inte säger dig något etc.?

  • Lapinette

    Men Telis det är ju toppen! Om det tar sig denna gång får ni då ta dem för ett syskonförsök?

    Förstår om du inte vill åka om mina gissningar fick full pott. Skulle i sådana fall låta maken åka själv och boka upp min helg med olika aktiviteter hemma.

  • Lapinette

    Undrar då vad man gör med de befruktade äggen. Kan de användas till någon annan då? Hmmm...trist om de bara ligger där annars.

  • Lapinette

    Snacka om att jag är väck på barnfronten. Hade ingen aning om att man skulle betala något överhuvudtaget om man låg på BB. trodde allt sånt ingick.

    Gällande personnummer så har min make ett superroligt ... just för att han är fransman och har problem att säga siffran 7 så finns det med överallt !

    Ego - maken håller nu på och bokar en resa till mitten av Europa för oss. Vi åker på lördag och hem tisdag (på min födelsedag) och vi åker till min favoritstad (där jag pluggat en gång i tiden - Annecy. Ett väldigt sent påmkommet förslag från maken då han ändå ska åka ned måndag-tisdag för ett möte i Grenoble. Måste nu maila min svenska väninna som bor kvar där.

  • Lapinette

    AM - han har fått göra det måååååååånga gånger (varje gång han lämnar simmare för IVF, insemination etc).

    Nej, nu är det min tur att sticka iväg på akupunktur.

  • Lapinette

    Är tillbaka från min akup och hon verkade väldigt nöjd med min fulla njurpuls?! Det blev den här reakotionen när hon kände på min puls "Oj" och sen förklarade hon att det bara var positivt . Jag suger åt mig som en svamp.

    Berättade att vi bokat in FET i början av juni och frågade henne hur hon ställde sig till det. Hon ryckte bara på axlarna och sa att hon varken kan säga något negativt eller positivt utan att hon mest var orolig (liksom mig) att det skulle leda till utomkveds. Då kröp det fram att hon själv har haft 8!!! utomkveds innan hon väl gjorde IVF och sen steriliserade sig. Oj, en dam som verkligen vet hur det känns att vara i denna situation.

    Så sorry, ett totalt ego-inlägg från mig.

  • Lapinette

    Tinga - har man fel på äggstockarna så blir det ju knas hela tiden tills man åtgärdar felet. OM det går att åtgärda. För hennes del blev det sterilisation.

Svar på tråden Livets stora och små frågor