• muggles

    Livets stora och små frågor

    Nenne: ja vad väntar vi på? Vi jobbar ju på det för 17!
    Lycka till så asmycket imorgon!!!

    Kul att se att ni jobbar så att inte Sverige stannar!!!

    Vi har varit ute på Brännö med ett par vänner; åkt skärgårdsbåt och ätit gott på ett värdshus, druckit vin mitt på blanka lunchen! Dekadens!!! Det var lite skakigt väder men ute vid öarna brukar det vara bättre än inne i stan och det var härligt att få lite sommarkänsla!

    Telis: haha det är så roligt att du inte tycker att du har några symptom. Att bli akuthungrig är ju ett solklart symptom!

    Lappis: har du BIM idag?

  • muggles

    Lappis: trodde du menade bandet Laura först (läste ikapp i fel ordning) men sedan såg jag att det var Pausini Gött med lite italiano.

    Apropå min mens Nenne (du undrade om du skulle svära lite), japp det kan du få om du har tid. Den har varit skitkonstig. Förra fre kom det lite lite och höll på så i 2 dgr. Sedan slut, trodde det var tidernas kortaste. Men i måndags (på min BIM-dag) kom den riktiga mensen och den är fortfarande här Känns som att jag haft mens i en vecka typ När är man pippbar liksom?!

  • muggles

    EA: dags att testa eller? Det kan väl inte ha varit din vanliga mens den lilla spottingsen? Och du har ju haft en massa aladåber också.

  • muggles

    Lappis: vad lagar ni för ngt?
    Vi ska testa att göra fish and chips (min idé). Köpt pommes men egenfriterade fiskar, med hemmagjord remouladsås (honungssmakande). Köpte lite VB (australiensisk öl) på Systemet idag, den gillar jag! Och så blir det gino på rabarber till efterrätt, hittade recept i veckans GP. Man kokar rabarber i smör, socker och vin och sedan gratinerar man den med vit choklad. Smakade precis på den kokade rabarbern - GOTT!!!

  • muggles

    Här vänder man ryggen till i ngn sekund och så skriver ni massor!

    Snaily: gött med ÄL - äntligen!

    Nenne: javettifan vad det är som pågår. Trodde att alla spottings före mens var spiralens fel men det fortsätter ju såhär även efter att den fått sparken. Kanske har mensen ändrats kapitalt av förlossning? Och så har jag inte märkt det förrän nu när jag varken har piller el spiral? El så har jag blivit för gammal
    Vi försökte bygga lite nu men det är ju över en vecka för tidigt - haha vi är såå fel ute! Förväntad BOM var iaf i måndags så det andra får räknas som spottings.

    Den hemmagjorda fishen blev så god att vi är supermätta och rabarbern får vänta till imorgon.

    Ingen som hört av det blonda yrvädret idag?

  • muggles

    Nenne: underbart - ett toppägg, det gillar vi! *ruva ruva*

    Lappis: jävla skitfan! Men vi kunde väl inte tro att alla skulle lyckas denna cykel... Nästa är det du hoppas jag. Bamsekram!

    gifta Lili: har inte du kikat in förut? Tycker mig känna igen nicket...?

  • muggles

    Vad sjukt - en jag enbart "känner" via jobbet (och bara per telefon) har skickat en vänförfrågan på FB - hur gör man då? Han är kund, blir han arg om jag ignorerar? Jag känner ju honom verkligen inte!

  • muggles

    Asch så den kom iaf. Jag som ändå fortf hoppades (men ville inte komma m alltför käcka tillrop).

    Nenne: boa boa, ruva ruva! Hoppas Pricken hörde

    Kängu: låter jobbigt! Du fåa bädda ner dig o slöa lite mer.

  • muggles

    EA: du känner väl själv när det är dags att testa så vi ska inte tjata på dig. Skönt att ni har pratat ut, du och din kompis!

    Ore: jag kände aldrig när magmusklerna delade sig (tror jag, inte som jag kommer ihåg iaf), fast jag hade rätt mkt magmuskler innan grav, tränade ju som en tok på den tiden. Däremot kände jag när ligamenten till livmodern töjde sig. Tex när man vänder på sig i sängen så drog det till, i sidan av magen, strax innanför höftkammen. Det kunde kännas riktigt ordentligt ibland.

    Jag ska iväg och spinna strax, måste förbränna lite nu efter helgens excesser. Vin varje dag sedan i onsdags, godis i stora lass, god mat... Och rabarbergino igår - GOTT!

Svar på tråden Livets stora och små frågor