• Telis

    Livets stora och små frågor

    En gång för länge sen undrade FruLlan hur man visste att man var gravid, tiden mellan ägglossning och mens kändes evighetslång och otålig som FruLlan är så ville hon veta med en gång om det funkat. Nu, nästan tre (!) år senare, vet vi att svaret är att man inte vet. Illamående och nästäppa kan vara symptom på att man är gravid. Eller inbillingssjuk. Eller förkyld.

    Vissa av oss är nu inne på sina tredje barn och andra kämpar fortfarande för att få till ettan. Men det vi har gemensamt är att vi alla är otroligt smarta, genomsympatiska, empatiska och ödmjuka.

    Under tiden har vi blivit experter på ÄL, BIM och BOM, IVF, ICSI, FET, VUL och RUL, NUPP och KUB. Men vi är också experter på hur man får bygglov, hur man googlar efter en brun puff i skinn, svenska språket, spinning, bästa fiket i Göteborg, vad man äter till champagne, hur man gör toalettpapper och hur man lägger upp en långdistanslöpning. Och mycket mycket mera.

    Inga samtalsämnen är för stora eller för små för oss!

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3256634.html

  • Svar på tråden Livets stora och små frågor
  • Tinga

    Lappis - absolut ska jag ha kjolen och den nya toppen på bröllopet, men klänningen kunde varit användbar i andra sammanhang. Jag är mycket flitigare användare av kjolar och klänningar på sommaren än på vintern.

  • Lapinette

    Jag VAR en mycket flitig användare av klänningar när vi bodde i Cannes. Saknar verkligen det för det är så himla enkelt att klä sig i klänning, inget som behöver matchas till.

  • Fru E

    Cicci-vi har ju redan begärt "första hjälpen" av gyn om barnalstrandet i vintras (efter kanske 6 försök) så så cool har jag inte varit men är inte framme så långt som vid IVF och hela köret än eftersom vi trots allt "bara" försökt 9-10 ggr med ÄL.

    Lappis-lastgamla, tjjaaaaa vi är hela 28 år men har alltid sagt att jag vill ha första barnet innan 30 så snart är det dags att det händer något

  • Lapinette

    EA - du är åtminstone 10 år yngre än mig och har ett antal år fram till 35 där de säger att den kritiska ålder för barntillverkning startar. Förstår att det likväl är frustrerande.

  • fru AM

    Hej igen!
    Världsliga problem (som dock är viktiga för mig)
    Är det någon som kan namnet på någon riktig tantklädesaffär? Har fått för mig att jag kan hitta högmidjade strechiga byxor på ett sånt ställe. Alla byxor jag har skär in i snittärret så jag sjavar omkring i mina gravidjazzbyxor varenda dag. Kjol är inte ett alternativ m tanke på hur mina stackars ben ser ut efter graviditeten ...
    Svar till "byxångest"

  • MSW

    Säger bara godmorgon! Har inte hunnit läsa ifatt särskilt mycket, och hinner inte kommentera nu!

  • Fru E

    AM-jag har hittat jeans i stretch med hög midja (har ett par på mig nu) både på Lindex och JC, förvisso inga tantaffärer men bra ändå

    Lappis-jo visst har vi många år på oss men det hjälper inte en nu. Om vi har svårt att få barn redan nu så lär det inte bli enklare med åren....

  • kängu

    BS- Grattis igen till grav!

    Cissi, du verkar inte precis ta det jättelugnt hemma...

    EA, tycker gott att du kan försöka få mer hjälp av gyn om det känns så.

    Vad var det mer jag skulle kommentera.... Jo AM, jag köpte ett par jeans på Lindex när jag var nygravid som var stretchiga som tusan med hög midja. Riktigt snygga också!

    Tinga, vill gärna se ett kort på hela "stassen"

    Jag har fortfarande ingen lycka med mitt klänningsletande- bröllopet jag ska på är om 1,5 vecka!!!! PANIK!!!!

  • kängu

    Imorse när jag och hundarna gick långpromenad i det fantastiska vädret så gick vi förbi nyfödda lamm, kalvar och ett föl. Dagar som denna gillar jag verkligen att bo på landet!!!!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor