• muggles

    Livets stora och små frågor

    Hemlig: det är inte fjantigt men du kan vara lugn. Tom barnmorskor brukar lugna med att så tidigt tar bebisen ingen skada. Den lever väl av den sk gulkroppen de första 12v. Det är nog mer ditt samvete som stoppar Men klart du ska dricka champagne på ditt bröllop!

  • muggles

    Vänner: klart man ställer upp! Visste att du ville veta, och kanske inte hade tid att kika in... Visst är det så himla kul!!! Jag var såå jäkla nära att berätta på fikat på jobbet om detta men gjorde det såklart inte - för hur hade det låtit?! Men det är stort...

  • muggles

    Jag läste ngnstans att det är 1 av 3 som mår illa under grav så Vänner har rätt.

    Cicci: mensvärk! Så startade det för mig. Det molade i ryggslutet en liten stund varje kvart ung. Det som gjorde att jag trodde det var förvärkar var just regelbundenheten.

    Nu lunchdejt!

    Vilken härlig måndag hörrni!!!

  • muggles

    EA: ja men i så fall så cyklar jag gärna ensam om det är som det låter! Avtagande spottings - det måste väl vara positivt eller?! Jag fick en liten körare i fredags och inget i helgen så trodde det var tidernas kortaste tant men idag kom hon tillbaka den ondskefulla tanten. Jag fattar ingenting av min tant sedan jag tog ut spiralen??? Varför uppehåll på 2 dagar? Ingenjör som jag är så vill jag ju veta varför den strular.

    Frullan förresten: grattis till vändningen med Roffe! Hoppas att det blir för trångt för honom att vända sig, så att han förblir i den positionen!

  • muggles

    Telis: vilken gullig historia! Faktum är att jag redan innan AMs avslöjande trodde (och fortfarande tror) på en tjej. Så vi får väl se vem som har rätt?!

    AM: en av mina tjejkompisar har en dotter som heter Diana. Men hon passar inte alls att heta det enl min mening. Jag tycker bättre om Scilla då i så fall! Fast jag är inte så mkt för de här blomnamnen - utom Linnea som är jättfint. Malva är jag tex inte alls förtjust i.

  • muggles

    Cicci: de blir inte lugnare när det närmar sig Hickar gör de oftare på slutet för de sväljer fostervatten för att öva. Men sparkarna kan väl bli lite färre iom att det blir trängre.

  • muggles

    EA: ja strul kan vi ju vara utan, vi har ju nog med själva cyklingen eller hur?! Toppa formen, spurta i rätt ögonblick och hålla koll på hela teamet så att alla kommer i mål

Svar på tråden Livets stora och små frågor