Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Livets stora och små frågor

    Snorkfröken - du låter ju riktigt normal.

    Gissar att en sak som stör dig med andras graviditeter, är att de faktiskt "vet" hur de vill ha det. Vissa har kanske, som du skulle göra, accepterat att "nu är det visst dags..."

    Helt vanlig choklad är något i min stil med. Gärna just nu - men jag får hålla tillgodo med osten jag släpat med till jobbet.

  • Liten med Mindre

    AM - vindruvor o körsbär? Rostade solrosfrön? Pinjenötter? Ost?

  • Liten med Mindre

    koko - nä, inget besked, mer än att det ska beslutas snart. Det är ju rätt skönt att ha fullt upp med annat, för då tänker jag inte på det HEEEELA tiden i alla fall.

    Och det är skönt att ha fullt upp att tänka på jobbet och ev nytt jobb, för då tänker jag inte på BIM HEEEEELa tiden heller. Långt kvar.

  • Liten med Mindre

    Lappis - det låter som en "enkel" procedur med adoption från Sydkorea, jämfört med Kenya som det stod om i tidningen. Hugaligen - måste bo i landet 6-12 månader.

    koko - hoppas du får sova lite snart. Eländiga kisse som måste vara så snäll o dela alla byten med er.

  • Liten med Mindre

    Åh -Tinga - vad skönt att få lite back-up mat till killarna!!

    Hoppas de får smak på att vara tankade på energi.

  • Liten med Mindre

    Oj, det lät lite våldsamt ditt knep AM, men värt att pröva nästa gång maken varit i farten och stängt burkar.

    När det rör sig om söta saker som marmelad kan det ju faktiskt hända att locket har "sockrat" fast (om burken varit öppnad tidigare vill säga), och då skulle jag föreslå en tur under varmvattenkranen före nya öppningsförsök.

    Idag är kontoret finstädat inför storbesök från näst högsta hönsen i företaget. Fnissade skadeglatt när killarna rände runt i labben med trasa och rengöringsmedel igår. Och idag ser det ut som om vi aldrig jobbar där.

    AM, stora pigga på dig kramar, och hoppas att kriserna går över fort.

    FruLlis o Kängu - lycka till om det nu kanske är dags/har varit dags.

    Nu är det dags att sätta fart - ha en bra dag alla!

  • Liten med Mindre

    Snorkfröken - har inget hört om jobbet - HR killen vet ingenting, och VD vågar jag inte fråga med risk att verka tjatig. Idag har de väl fullt upp med de höga hönsen, så nya tjänster kommer i skymundan. Tvivlar att det i alla fall är något som dagens samling ska avgöra.

  • Liten med Mindre

    Nenne - jag tror inte jag får veta nåt idag heller. Fast nyss såg jag i och för sig han som är ansvarig för området i Europa, hoppas han är här för att fatta beslut, och inte för att intervjua andra kandidater...

  • Liten med Mindre

    Passion - katter tillhör väl de som tycker mat ska vara en upplevelse i sig.

  • Liten med Mindre

    Jag är ju en sån barn-gris - om man nu kan vara det åt det håller med, och inte bara mammig/pappig. Träffar Mindre så lite, så på helgen klarar jag inte sovmorgon utan vill få väcka henne och ge välling. Fast det är ju 1,5 timme sovmorgon i alla fall jämfört med vardag.

    Skulle jag bli gravid o risig skulle jag nog äska sovmorgon oftare.

Svar på tråden Livets stora och små frågor