Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Livets stora och små frågor

    muggles - Gud vad snyggt! Jag förstår att ni blev sugna! Bara att flytta in och bo (och kanske plantera nåt litet träd )

  • Snorkfröken77

    Vickan - Förstår att mf har tagit udden av att berätta det, men den här gången går det ju vägen

  • Snorkfröken77

    muggles - Hmm, är det "ert" hus så spelar det ingen roll, vi hamnade i en håla jag inte hade trott och är så supernöjd, vi har hittat vårt hus och det spelar egentligen inte så stor roll vilken håla det står i Ja, det var väldigt snygga val av material och huset var snyggt för det såg inte ut som alla andra hus, det gillar jag! Sen var det så luftigt och fräscht! Och altanen...tänk att sitta där med en drink i solnedgången

  • Snorkfröken77

    Jag tyckte nyss jag skrev här men det gjorde jag tydligen inte *öppnar upp ett notepad för anteckningar*

    Oupsie - Jag skulle satsa på en klassisk svart eller brun väska i skinn från någon väskaffär,enda kravet egentligen är att den är i skinn och att dragkedjor och sånt ser rejält ut. Då klarar man sig, skinn åldras ju med värdighet så en skinnväska kan man ha alldeles för många år Jag har haft en Tiger som jag verkligen trivts med som jag köpte på Vingåker för 1000, den var i superbra kvalitet, den har dock fått flyttat till nytt hem nu pga av mina andra inköp Annars har jag bara en Hilfiger i skinn också förutom mullbären och den är också i superbra kvalitet. Så min erfarenhet av olika märken av skinnväskor är något begränsad faktiskt. Handväsksamligen börjar kännas ganska komplett, men några godingar till blir det nog fast jag får ju vänta till julrean nu

    Blomman - Nej!! vilket skit, jag är så ledsen för din skull Jag fortsätter hålla tummarna för hus och jobb!
    Är SÅ nyfiken på ditt hus, får jag se? *blinkar med ögonfransarna*

    Vickan - Ha så himla kul i skogen och hoppas du inte mår allt för illa!

    Vänner - Vad skönt att direktiv för mat verkat blivit mer humana, verkade ju helt galet förut.

    Ore - Jag resonerar lite såhär OM jag skulle bli gravid här framöver så kommer vi spara pengar då inför ev föräldraledighet och sen OM vi väl får barn så vet jag att jag kommer vilja handla ALLT till nykomlingen Sen kanske man inte kommer ha den ekonomin heller att man bränner 5k på en handväska bara sådär. Så det gäller att passa på!

    BS - Vad trist med bensinläckage! Hoppas det blir luktfritt snart.

    muggles - 25k i månaden är ju helt galet!!! Vem har råd med det? Apropå andra graviditeten kan jag tänka mig att det blir så, been there done that liksom...

    MSW - Grattis till första stegen Hur gammal är han nu?

    Ego - Mensvärk till och från, ömma bröst, och riktigt PMSig, tyvärr hade jag också en dippande temp i morse, vilket är alldeles för tidigt så nu vet jag inte vad. Får avvakta och se om mensen kommer under dagen, har inte sett några tecken än, hoppas på att tempen bara gör en tillfällig dipp. Enligt normal cykel borde jag få mens på torsdag eller fredag men jag är ju inte helt säker denna gång då tempen var skum runt ÄL också. Har iaf registrerat på mig på fertilityfriend (site för tempning) för att kunna se lite mer mönster de kommande cyklerna.

  • Snorkfröken77

    MSW - 11 månader det är då de brukar börja gå va? (jag har verkligen inte koll på sånt här *generad*) Det luktar tant (bildligt talat) lång väg, men vi får väl se.

    Tinga - 600 kr för kläder?! håller med om att man bör göra sin egen kalkyl samt verklige kolla upp driftkostnaderna med befintliga ägare (kan vara svårt om det är nytt) så man inte får en chock över elräkningen.
    Jag håller med om material på väskor, tyg eller läder ska det vara, jag har haft många konstgjorda läderväskor och de ser ofta förj-a ut efter bara några månaders användande, så med tanke på hur många sådana man förbrukar under tiden man skulle ha en skinnväska (om man nu är förståndig och nöjer sig med en )så lönar det sig med en skinnväska. Sen är ju doften av en skinnväska helt oslagbar! Skor i konstläder är inte trevligt att ha på sig och väldigt otrevligt när man väl tar av sig dem

    Telis - Låter som att du haft det toppen!!

    kängu - Man kan väl säga att handväskor är en passion (hobby låter så trist och helylle) Skötväskor finns det många snygga och coola har jag sett på nätet. Vad har du tänkt dig?

    Muggles - Mobilinlägg, coolt Spännande med huset!!! Cykelavstånd till havet! *avundsjuk*

  • Snorkfröken77

    Blomman - vilket hus!!! Jag förstår att du är kär, så skulle jag vilja bo om jag hade orken (den har jag inte ) Otroligt vackert. Hoppas, hoppas ni får köpa det till ett bra pris!!

    Ego - ingen tant än, har haft mensvärk hela dagen. Humöret har varit uruselt men blev lite bättre nu på kvällen när vi först var på middag hos svärföräldrarna och till efterrätt fick vi glass med smultron (!) sen hämtade vi ut min väska och plånbok på vägen hem som jag suttit och smörjt in. Nu känns livet mycket trevligare

  • Snorkfröken77

    BS - Dag 24 idag, min cykel är på 26-28 dagar. Smultron är så fantastiskt gott, har glömt att kolla om våra smultron bakom tomten är mogna, får nog kolla idag efter jobbet!

    Idag ska vi hälsa på lillkissen igen, enligt nuvarande ägaren så har han precis upptäckt sin egen och hans syskons svansar vilket tydligen är otroligt underhållande! Sen har han även lärt sig att ligga still och spinna, så mysigt!

    MSW - Vad är det för operation du ska göra, jag är säker på att jag borde veta det, men minnet är helt uruselt. Jobbigt med förlossningsberättelsen, var det något som inte blev som du tänkt dig under din förlossning?

  • Snorkfröken77

    MSW - Aha, har googlat på mjälte nu och min fråga blir genast hur blir ditt immunförsvar efter det? blir det någon skillnad?
    Det verkar vara vanligt att man känner sig snuvad på konfekten om man missar de där första minuterna, jobbigt *kram*

  • Snorkfröken77

    MSW - Vad smart! Hur ser du på svininfluensen, som ältas till förbannelse i media just nu, är det något ni tänker på inför operationen?

  • Snorkfröken77

    Jahapp, nu är tant röd här, så jag lämnar vidare stafettpinnen och hoppas att det går bättre för nästa på tur.

    Helvetesjävlaskitfan.

    Så, nu ska jag försöka släppa detta och fokusera på den stundande semestern och vår nya kisse.

  • Snorkfröken77

    Tack för alla kramar! Jag behövde dem igår.

    snaily - Jag tokhåller tummarna för dina äggstockar nu!

    muggles - Hur känns det idag? Blir det husköp?

    BS - Ja, jag har rätt kort cykel, denna gång blev det ju 23-24 (beroende på hur man räknar, men så kort brukar jag inte ha, kollade snabbt i kalendern och jag har mellan 25-28 dagar i varje cykel. Jag TROR att jag har normal lutealfas dvs 14 dagar, så har det verkat på mitt hobbytempande, men nu ska jag börja tempa lite mer seriöst för att se hur det verkligen står till på den fronten. Jag har inte provat med stickor eftersom jag inte känt att jag behövt det då jag varit hyfsat regelbunden och för att det skulle kännas lite jobbigt. Den här månaden tyckte jag ju att tempen var skum så jag vet inte riktigt vad som hände, jag fattade aldrig när jag hade ÄL, kan ju ha berott på att jag missade den Så den här cykeln blir det till att börja intensivsexa lite tidigare!

    Nenne - Hej! *vinkar* började undra vart du tagit vägen Skit med ickeplus, blä. Vad mysigt ni verkar haft det, hälsat på älgar och haft det bra! Gud vad skönt att kunna släppa alla tankar ett tag, jag har funderat på om inte en sån där Men In Black-radering av minnet vore praktiskt. Tänk vad skönt det vore att bli nollställd varje månad och inte komma ihåg hur länge man försökt eller så. Bara lycklig guldfisk varje månad.

    Telis - Jag jobbar också fortfarande

    Ore - Rullgardiner med motor, det vågar jag inte nämna för maken för då måste vi nog köpa sådana, genast.

  • Snorkfröken77

    muggles - Jag säger prova! Man kan inte veta förrän man provat och ångrar ni er så kan ni sälja.

  • Snorkfröken77

    muggles - du får fundera ett tag på det så kommer du säkert fram till något bra Det är ju inget beslut som bör forceras fram.

  • Snorkfröken77

    Blomman - Åh så kul!!!! När blir affären färdig?

    tinga - Trevlig resa! Skönt att ni fått en tid. Njut nu ordentligt av lite skönt miljöombyte

    Lappis - Vad trist med mannens fot! Hoppas den kryar på sig.

    Många tankar om hus nu, måste hålla med om att man kanske inte utnyttjar trädgården så mycket som man borde, men att det finns där och den är min, det är en oslagbar känsla. Jag älskar varenda träd och sten i trädgården. Att kunna gå ut och sätta sig en stund på favoritplatsen i trädgården är som balsam för själen.

    Min mens är redan slut, två dagar jämför med tre normalt sett. Har någon av er så kort mens? Jag har kollat lite på nätet och där sägs det på alla ställen att det är normalt och påverkar inte fertiliteten så jag får väl tro på det även om det känns...kort. Ska bli skönt att tempa och se om jag följer normalmönstret eller om det är nåt knas...

  • Snorkfröken77

    Jaaaaaa freeedag! Äntligen! Gud vad skönt det ska bli med helg!

    Trevlig helg till alla om jag inte slinker in nåt här under helgen!

Svar på tråden Livets stora och små frågor