• _koko_

    Livets stora och små frågor

    BT = BlueTooth i det här sammanhanget.

  • _koko_

    Tinga - Ja, nu vaktar vi honom som hökar. Ditt hus, förresten! Vad fint det var! Men man är verkligen olika, jag tyckte öppna spisen var jättefin och hade inte velat ta bort den. Håller med om arbetsytorna i köket, vi har dock ÄNNU sämre i vårt kök. Framför allt eftersom vi bara har ca 40cm mellan disbänk och spis, där man verkligen vill kunna jobba... Det var ju inget i ert hus man var tvungen att göra innan flytt (allt såg fräscht ut), och det är ju jätteskönt! Då kan man fokusera på det man vill göra och ta resten allt eftersom.

    nenne - Mmmm, den här tiden är INTE rolig! När man väl fått ett embryo känns det lite lättare, då har ju chansen att det ska lyckas ökat betydligt. Men det är ju sjukt nervöst ändå fram till testdag. Hade gärna spolat fram tiden åt dig om jag hade kunnat...

  • _koko_

    Men HALLÅ!!! AM - Såg du inte mitt tjat om brie häromveckan, gratängrecept hitåt!!

    Konstigt nog är jag BETYDLIGT nojjigare med vad jag äter den här gången än med conny. Tror att jag kände då att så mycket redan hade hänt att det inte kunde hända något mer. Nu har ju allt gått bra hittills och då är det större risk att jag får listeria eller nåt om jag inte äter enligt kostråden... Heelt rubbat, jag vet!!

    Och sen måste jag invända lite, Carl Jung är mycket godare än Billabong! Tycker jag alltså.

    Tinga - Precis, avställningsytor behöver man ju iofs också, men inte lika mycket som arbetsytor!

  • _koko_

    God morgon! Vad mycket roligt ni har skrivit sedan igårkväll!

    Cicci - Min förlossning med conny började ju med att magen pajjade två dagar innan... Sååå spännande nu!

    nenne - Vad fint du skriver om P, blir lycklig av att höra att andra är lyckliga.

    Telis - Vilka mediciner är det? Jag har ju prog kvar om det är det du saknar (om det nu skulle skita sig med receptet igen), jag åker hem som ett skott och hämtar dem isf!

    Ang navel har jag hört att det beror på hur de "knyter" den om det blir putnavel eller "brunn"? Både jag och conny har dock "streck"-navel, vilket är lite knepigt att hålla rent. Jag får brunn när jag är gravid.

    Piggis - Det är så jäkla tråkigt att inte resten av världen har fattat att barn ska sitta baklänges tills de är 4, i vissa länder är det tom olagligt att ha dem baklänges efter 1 år (har jag hört...)!! Heeelt galet!! Iom att ingen informerar befolkningen kan man kanske inte klandra dem, men din brorsa är ju faktiskt svensk...

    Telis - När jag tog mitt första test den här gången tyckte jag det var rätt svagt. Sen snubblade jag över en tråd på FL där en tjej beskrev sitt test som jättestarkt och det var svagare än mitt... Dvs man hittar alltid saker att nojja över, och olika test visar olika starkt. Du är gravid, vännen!!

  • _koko_

    FruLlan - Din galenpanna, fattar inte varför jag inte sa hej till dig?

    Dagens i-landsproblem: Conny är rätt långsmal och jag hittar inga jeans till honom. Har tagit hem 2 par från HM, det ena i 74 var för korta och för vida, det andra (annan modell) i 80 var precis lagom i längd (dvs för korta, jag vill ju att han ska kunna ha dem ett tag) och för vida.
    Så, jag undrar nu var man får tag i jeans (som inte är blå), som är långsmala i modellen? Ska kolla Zara och Åhlens efter lunch idag.

  • _koko_

    Telis - Men självklart!!!!! Jag letade efter ditt nummer häromdagen men hittade det inte, det försvann nog när min telefon blev stulen när du och jag åt lunch sist... Jag hoppas också att det löser sig med receptet så du får dina progynon, de skulle bara våga annat!!!!!!!!!!!!!!

    Hej Lappis! Välkommen hem och grattis på bröllopsdagen!

    EA - Jag hoppas också för din skull, mer plussitivitet till tråden!!!

  • _koko_

    Nån som har lust att skänka mig några miljoner så jag kan köpa det här huset?
    www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/434377

    Och sen har jag en efterlysning: Minns ni att vi pratade om min häck för några veckor sedan (då var det visserligen en thujahäck det handlade om, nu min RUMPA)? Den är borta! Puts väck! Hur jag än vänder och vrider mig i spegeln kan jag inte hitta den! Hittelön utlovas, jag saknar min häck!

Svar på tråden Livets stora och små frågor