• viktualia

    AM - attans... jag som hoppades på att Onda Ögat-taktiken hade funkat... skämdes han när han insett sitt misstag då?

  • viktualia
    passionsblomman skrev 2009-05-31 21:19:42 följande:
    Har du aldrig blivit arg på honom en enda gång? eller så ledsen att det lett till långa smärtsamma samtal-där ni inte genast är jätteöverens?
    jooo det har absolut hänt.. men då har vi satt oss ner och pratat igenom det hela... senast var för några veckor sedan när jag kom hem från jobbet och var knäckt pga en dum gubbes taskiga kommentarer. Maken försökte nästan gasta åt mig innan han insåg att den enda vägen till att få ordning på mig (få mig att börja städa) var att sätta sig på ena sidan om köksbordet och lyssna på en svada av osammanhängande gnöl från min sida. Han har lärt sig att jag måste få ur mig sånt innan jag kan kliva vidare.
  • viktualia

    Mugglan - skoj att ni hade det bra i Grythyttan... synd att ni inte vinkade förbi här.. fniss...

    Ego - i samma sekund som maken berättade att han ev kommer att omfattas av ett varsel, så började jag drömma om att lämna hålan... ambivalens är mitt namn!

  • viktualia

    Nenne - jag tror stenhårt på dig!

    Och hålan, jobben och huset.. tjaaa... jag vill ju helst lämna hålan... myshuset till trots.. det är ju bara ett hus!!! Men visst vore det hemskt om han blev av med jobbet.. öööö jaaa ni fattar.. snurr snurr...

Svar på tråden Livets stora och små frågor