Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    AM, angående pappor som inte får mat på BB, lyssnade du möjligen på Alex Schulman imorse på radio?! Han hade en lång diskussion om samma sak nämligen och jag håller också med. I övrigt har jag svårt för honom.

    Iris personnummer är så lätt att till och med jag har lärt mig det utantill!

  • BrudSommar2006

    Kjol eller klänning är nog inget för mig, gillar inte att gå utan strumpor under och de går ju bara sönder. När jag i omgångar fått för mig att ha kjol genom åren har jag snabbt ruinerat mig på strumpbyxfronten.

  • BrudSommar2006

    Nenne, tjohoo! Det här låter ju otroligt lovande!

    Svärmor kom igår kväll och ska stanna en vecka, det blir nog bra men hon hann inte träffa Iris igår och imorse var Iris jätteblyg och ledsen att en främmande människa satt vid köksbordet, farmor eller inte. Hon följde med och lämnade på dagis imorse så att hon ska kunna hämta tidigt men jag undrar verkligen om det kommer att gå, jag är riktigt nervös.

  • BrudSommar2006

    Cicci, hjälp, vilket galet tempo du håller!!! Siktar du fortfarande på bebis på söndag?!

    Suck, nästa vecka har vi konferens på Värmdö måndag/tisdag och så är vi ju lediga torsdag/fredag. Jag har ju så jäkla mycket att göra så jag har inte tid att bara få jobba en dag nästa vecka. Det värsta är att prefekten har blivit så sur på att all administrativ personal är så negativt inställda till konferensen, som ändå mestadels är vetenskaplig, så vi har blivit speciellt ditkommenderade. Jag undrar ändå vad han kan göra, avskeda mig om jag inte dyker upp... Ska nog prata med min chef i alla fall, för honom får jag nog gärna stanna hemma.

  • BrudSommar2006

    MSW, det är tveksamt, från och med imorgon går det nog bra men till idag vete sjutton hur det ska gå.

  • BrudSommar2006

    Telis, ja hade de bara fått tillbringa någon timme tillsammans så hade det inte varit någon fara så ikväll kommer det att ordna upp sig men imorse ville Iris inte gå i närheten av henne och nu har de ju inte setts på hela dagen så läget kommer att vara oförändrat när hon kommer själv för att hämta Iris i eftermiddag. Så det är tveksamt om Iris kommer att vilja följa med. Men annars får hon ju vara kvar på dagis tills jag kommer från jobbet.

    Åh, är det redan på tisdag dags för ÄP för Nenne! Tiden går så fort men det är ju bra iofs.

  • BrudSommar2006

    Har inte kommit någon vart än med övertalningen att vi ska ha två katter. Nu när svärmor är här är det ingen idé att prata om det heller för hon är ju allergisk.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad bestämmer om det blir lång- eller korttidsodling?

  • BrudSommar2006

    AM, jag gillade det där med att man ska tänka på att koppla på magmuskulaturen vid vissa tillfällen, som tex när man kräks! Vänta, jag kan inte kräkas riktigt nu, jag måste tänka på att använda musklerna rätt först... Usch, det stod om framfall, det som jag är så rädd för.

  • BrudSommar2006

    Jag bytte gravidkalendersajt och fick den 16:e januari istället för den 19:e. Ska googla lite till och se om jag kan få ner det ännu mer. Snart kanske jag har beräknat datum imorgon, det vore mer lämpligt så har man det gjort!

    FruLLan, när är läkarbesöket? Stackare som har så ont.

Svar på tråden Livets stora och små frågor