• kängu

    Livets stora och små frågor

    Haha Nenne, jag undrade just vilken korv du menade?????

  • kängu

    Muggles, Ragnar var ju inte sådär superfint...

    Ego- här har illamåendet tagit fart igen *suck*. Och magen spänner och drar som tusan, känns som den väger hundra kilo. Får ringa BM imorgon bitti och konsultera henne tror jag.

    EA- Kan förstå att du inte vill testa, det visar sig ju tids nog ändå.

  • kängu

    EA- Tror inte det, bröllopet var i fredags så är lite väl sen reaktion. Var väldigt illamående i torsdags morse också, men det gick över. Konsulterade då förlossningen för att höra så att det inte var ngt "farligt" varpå den "trevliga" barnmorskan svarade: "Det kan väl inte jag veta, jag har ju ingen kristallkula".
    Sen kom illamåendet tillbaka igår kväll/natt och har sen hållit i sig i varierande grad.

    NÄÄÄÄÄ nu ska jag sluta klaga!!!! Sorry!!

  • kängu

    EA, ja det kan det ju vara med tanke på förkylning och sånt också. Jag blir så fokuserad på att ALLT kroppsligt måste ha med graviditeten att göra, men det är klart att man kan vara vanligt sjuk även om man är på tjocken

  • kängu

    Nä nu ska jag stänga av datorn o lägga mig i soffan. Kram på er!

  • kängu

    Muggles- vad du är gullig som kollar åt mig! Ja, jag kan äta (är superhungrig hela tiden så jag gör inte annat ) men tycker snarast att illamåendet blir värre när jag ätit. Läste någonstans att det kan bero på att det är så lite plats då bebisen ligger och trycker uppåt, och att det är därför man mår illa efter måltider. Stämmer med att lilleman ligger väldigt högt, har inte alls sjunkit ner än.

    Ja den BM var inte världens trevligaste precis...
    Ska prata med min gulliga barnmorska imorgon och se vad hon tycker, om hon vill kika på mig eller inte.

    BS- Allt är säkert bra, men kan förstå att du känner dig lite orolig. Du får se det positivt att du inte mår så kasst som förra gången!

  • kängu

    Jösses vilka morgonpigga människor...uppe kl 4??!!

    Usch Telis vad jobbigt med illamående... vilken solskenshistoria förresten med svärmors föräldrar!

    Ego- Jag har nu konsulterat min barnmorska och hon trodde att jag förmodligen fått magkatarr. Och att bebisen ligger och trycker upp mot magsäcken, så att jag blir illamående. Ingenting förlossningsrelaterat alltså, skönt!! Ska cykla iväg till apoteket om en stund och införskaffa lite syrahämmande medikamenter.

  • kängu

    Har inte haft det tidigare, men tydligen är det ganska vanligt i samband med grav. särskilt i slutet. Förmodligen försvinner det när bebisen kommer ut.

  • kängu

    Page, glöm förresten inte att skicka en bild på håret till galleriet!!

  • kängu

    Stackars dig Frullan, det gör ju ont när de sparkar nu när de är så stora tycker jag. Min lille har varit vild i helgen men verkar ha lugnat ner sig lite nu.
    Jag har haft halsbränna ett tag nu, så magkatarr är väl nästa logiska steg Är bara tacksam att det inte var dags för förlossningen redan, väntar gärna några veckor till.
    Jag är inte heller speciellt svullen, lite grann om benen.

    Hoppas du får ordning på magen Frejis!! Det är skitjobbigt att hålla på o vakna på nätterna, och det kommer ju sen i slutet av grav ändå, så skönt om du inte behöver börja med det redan... sen när ungen väl kommer har man ju dessutom X antal år med sömnlösa nätter framför sig

Svar på tråden Livets stora och små frågor