• Fru E

    Livets stora och små frågor

    Ännnntligen tillbaka hos er i tråden
    Kom hem från studieresean på Valborg då vi direkt åkte upp till makens bror och firade där lite. Hade inte träffat deras lilla "ligist" på länge (han äe 4 år) så var riktigt roligt. Körde hem igen igår kväll och kan säga att det var riktigt skönt att sova i sin egen säng igen!

    Studieresan var intensiv men väldigt intressant men vi hade väldans otur med vädret eftersom vi åkte från sol och kom fram till moln och regn .
    Present till maken blev olika sorters ölkorvar och öl och lite äkta mozartkulor

    Har läst alla sidor som ni skrivit men som vanligt kommer jag inte ihåg hälften av det som jag ville kommentera så ger alla en kram och

    Vickan-HOPPA!! Vi håller dig i handen hela vägen!

    AM-GRATTIS igen till en liten filur

    Blivande Fru L-vilken solskenshistoria med din makes simmare

    EGO-trodde nästan att jag skulle klara mig utan spottingsen denna månaden men de kom på dag 10 och är här än, dag 12 idag, så blir inte så mycket rajtantajtan i sängen precis......lagom upphetsande med kladd. Fattar verkligen inte varför jag får dem men tydligen har jag ÄL ändå så får väl lugna ner mina upprörda byxhängslen lite innan jag ringer gyn och frågar om spottingsen kan påverka chanserna för ägget att fästa (måste kolla om det inte finns en mailadress så jag slipper ringa varje gång)

    Nu ska jag ner till en tjejkompis och planera fuskmöhippa imorgon

  • Fru E

    God Morgon!

    Är alla morgontrötta liksom jag idag!?!?!

    Inget roligt att sega sig upp imorse men piggnar väl till efter lite frukost snart.

    Fuskmöhippan för tjejkompisen kunde inte blivit bättre! Vi tog henne vid lunchtid och spökade ut henne i blå målaroverall, vit underkjol med spetskant som var en strl för liten, tiara med stenar och klackskor underbar kombination och naturligtvis skumpa. Iväg med henne till en loppis där hon skulle handla en lista med saker som hon ska använda på den riktiga möhippan. På loppisen fick hon även åka barnkarusell med de andra små barnen . Sen åkte vi hem till henne igen och sa att hon kunde klä av sig och sätta på sig vad hon ville för nu skulle vi som vi hade planerat redan innan planera vad vi skulle göra på hennes bröllopsdag med dukning etc. Hon blev verkligen paff och man såg hur besviken hon blev, perfekt! Vi var väl iväg 2 timmar ca totalt men vi tar henne nästa fredag på riktigt

    Dags för möte!

  • Fru E

    Tinga-såg dig igår när du var ute och promenerade med familjen vid rödljuset där man kör ner till Nöbbelöv/Vallkärra

  • Fru E

    Lappis-tycker inte heller om de som lyckas på första heller *mutter mutter* men har NOG förlikat mig med att det är "okej" att tjejkompisen som blev gravid av misstag faktiskt är på smällen (lite virrigt kanske)

  • Fru E

    Någon som har ett bra förslag på ett regnställ som är snyggt, funktionabelt samt har ett vettigt pris?
    Det jag har idag (Didrikssons) ser katastrofalt ut och läcker dessutom....

  • Fru E

    Kängu-det blev ett Didrikssons till de hade erbjudande passande nog så fick det 400 kr billigare

  • Fru E

    Mrs B-du har så rätt angående att vi äter gemensam lunch på måndagar
    Är det imorgon som du börjar jobba heltid?

    Lappis och Nenne-ni får en extra kram av mig vi lyckas ju inte heller så bra och humöret pendlar verkligen upp och ner. Har tidvis inte mått så bra nu under våren men börjar vända lite. Ångrar nästan att jag berättade för tjejerna att vi försöker eftersom jag känner lite "press" (inte för att de frågar eller fäller pikar men mer att jag vet att de vet att vi försöker och tiden går) nu när det gått relativt många månader/försök

  • Fru E

    Nenne-precis så tänker jag med!!!!!!
    Jag glömde fråga gyn när jag var där förra månaden om spottingsen eftersom jag inte trodde att de skulle komma tillbaka. Men både undersökningen samt proverna visade på att jag hade ÄL ändå så vet inte om jag orkar ringa och fråga honom. Spottingsen varade bara i 3 dagar nu denna omgången så mindre än förra månaden men återstår att se om de kommer igen efter ÄL.
    Såsom jag förstått "vanliga" spottings så är det för att progesteronhalten sjunker lite tidigare inför tanten men att det egentligen inte ska påverka äggets möjlighet att bli befruktat eller fästa. Men visst var det Koko som tog progg när Conny skulle få syskon!!??!!
    Samtidigt vågar jag inte mixtra för mycket med extra hormoner eftersom min kropp inte verkar tycka om det.....och proverna hos gyn visade på bra värden på hormonerna när jag åt Pergo

  • Fru E

    Snaily-än så länge kör jag med att "det händer när det händer" eller "det är inte så lätt att bara beställa när man ska ha barn"

Svar på tråden Livets stora och små frågor