Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets stora och små frågor

    Halloj, vilken bra trådstart! Stora kramar till Telis!

    Grattis, grattis AM, hoppas att vi får höra mer snart.

    När jag gick kurs förra veckan så var det en dam som satt och stickade hela dagen och dessutom hade sin dator bredvid. Undrar varför man gör sig besväret att ta sig in till stan och dessutom betala tusenlappar för att gå kurs då.

  • BrudSommar2006

    Sitter hemma och jobbar, har ett läkarbesök strax och var hos sjukgymnasten imorse. Har fått ännu ondare sedan imorse, passar ju bra inför läkarbesöket men det är faktiskt konstigt att få ondare av att gå till sjukgymnasten, undrar vad hon gjorde.

    Blivande, vilken historia, helt otroligt!

    Liten, håller tummarna efter helgen då, skönt att operationen gick bra.

    Tinga, vilken jättesnygg kjol, fast förstår att du vill hitta somrigare topp.

  • BrudSommar2006

    MSW, har inte hunnit ringa dietisten än, har fått remissen i alla fall. Men har ju inte varit på jobbet på flera veckor och idag var jag tvungen att vara hemma igen efter att ha jobbat i två dagar och det blir inget mer den här veckan för imorgon har vi disputation och kort dag och ledigt fredag och jag bara känner att jag klarar inte att vara borta mer, jag är sjukt stressad av att inte få vara på jobbet. Så jag ska ringa men har inte orkat/klarat att göra det än.

  • BrudSommar2006

    Hej Cicci, vad bra att du fått deal med jobbet! Iris mår bra nu äntligen och stortrivs på dagis. Idag måste hon ha sovit bra också för hon var en liten solstråle när jag hämtade henne och har inte ballat ur än.

    Haha! Remiss till provtagning för sköldkörtel och lite annat, remiss till magnetröntgen och egen remiss till dietist (har en för Iris sedan tidigare)! Ett riktigt bra läkarbesök på grund av ett brev som jag fick med mig från sjukgymnasten imorse. Äntligen lite flyt!

  • BrudSommar2006

    Kläder, vet inte när jag var och shoppade senast, gillar inte att behöva leta kläder och nu har jag aldrig tid. Fast har ingen aning vad jag har när det gäller sommarkläder men på något sätt tog jag mig ju igenom förra sommaren och är ju lika stor fortfarande så någonstans måste det finnas nedpackat.

  • BrudSommar2006

    Det jag har retat mig på både vad det gäller kläder till Iris och till mig är att de tappar både form och färg efter första tvätten så det är bara roligt att ha dem på sig en gång.

  • BrudSommar2006

    Hej Sweet! Njae, det är nog inget fel på min sköldkörtel, det är mest att jag inte kommer någon vart med min vikt även fast jag verkligen försökt. Känner att det inte är någon idé att slösa mer tid på att kämpa, och nu har jag ju dessutom en remiss till dietist att vänta på, innan jag är säker på att inget annat är fel som gör det svårt.

  • BrudSommar2006

    Bluebride, ett elände att vara sjuk och ha en liten samtidigt. Det absolut värsta när man ammar är nog att vara magsjuk men allt annat är nog nära efter och när ni precis kommit hem från neo och du är extra orolig för att smitta så blir det ju än värre.

  • BrudSommar2006

    Hm, vi skulle ju träffa våra vänner i helgen för att överlämna deras vagn och skötbord som vi lånat så att de skulle hinna komma i ordning innan det var dags men vi var lite väl snåla med tiden på grund av Iris vattkoppor så nu har de hunnit in på BB redan. Jaja, får väl skicka över maken med sakerna så fort tillfälle ges. Vet ju inte hur snabbt de kommer hem igen med tanke på att det är tredje barnet så egentligen borde vi kanske försöka få över sakerna ikväll för imorgon kväll ska vi bort.

  • BrudSommar2006

    Hemlig, hoppas att inte sköldkörteln ställer till det för er då. Antar att ni får försöka ett tag först innan de utreder vidare. Lycka till.

Svar på tråden Livets stora och små frågor