Inlägg från: Lady o Lufsen |Visa alla inlägg
  • Lady o Lufsen

    Kommenterar din mans foraldrar hans kladval fortfarande?

    Kjell Präst skrev 2009-04-19 17:03:42 följande:


    Jag är gift sedan femton år tillbaka, har två barn och ett hyfsat respektabelt yrke - och min mamma har just sagt åt mig att jag inte ska köåa en skinnjacka för då kommer jag att svettas Så jag är definitivt ett barn i hennes ögon. Om jag sedan bryr mig om att följa hennes råd är förstås en annan femma. Byta om för hennes skull skulle jag aldrig göra.

    Jodå...min man kan också få kommentarer av sin mor (konstigt nog väldigt sällan av sin far) men han går inte heller och byter om eller bryr sig speciellt mycket om vad dom säger...

    Min mamma är ju död och min pappa skulle aldrig få för sig att säga annat än att jag eller nå´n annan är fin

    Hmmmmm...undrar varför det är så??

    Är vi hos dom någon gång och sover över så får hans mor för sig att det är hennes jobb att bädda upp efter oss??? Varför?

    När jag själv har städat/plockat undan/bäddat/bäddat upp efter oss så blir hon nästan förnärmad???
    Då brukar jag krama om henne och berätta att vi faktiskt är vuxna nu
  • Lady o Lufsen
    chiqitita skrev 2009-04-19 21:22:03 följande:
    Sa det kanske ar sa da att i vissa foraldrars ogon sa forblir man ett barn for alltid. Det ar dock svart och irriterande att se nar man inte har det sjalv.
    Vartendaste mynt har två sidor!!

    Om du irriterar dig på dina svärföräldrar så ta en ordentlig titt på din blivande.....vad får han ut utav det, vilka signaler sänder han ut, vad är "gammal vana", "Uppfostran" och vad kan vara annat- tillexempel "bekvämlighet"....uppmuntrar han detta beteende eller? Är det "från barnsben", "uppfostran" eller bara "bekvämlighet"...finns det något din partner gör för att "uppmuntra" eller "bibehålla" detta beteende?
Svar på tråden Kommenterar din mans foraldrar hans kladval fortfarande?