Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Nu har jag äntligen hittat tråden. Tack pumpkin för messet i gästboken. Hade sett det men sen glömt det så jag har lixom bara trott att det var VÄLDIGT lugnt på vår tråd *asg*

    Englali
    Underbart att höra att det fanns något som går att åtgärda m penicillin, även om det tar ett tag. Det dröjer nog inte länge förrän ni är gravida Har alltid känt precis som du. Varit smått besatt faktiskt, av att få barn m den jag älskar. Har faktiskt aldrig ens funderat på att man KAN tänka och känna så som du Pumpkin . Är verkligen lustigt det där! Att förändra livet för alltid pga att man får ett barn att älska och ta hand om har lixom varit den ultimata lyckan och tillfredsställelsen för mig på något vis. Kan inte tänka mig något som är underbarare! Utan barnen hade livet varit ruskigt fattigt, ensamt och innehållslöst. Så kände jag ju även innan jag fick dem. Däremot håller jag med dig Englali om att man oroar sig sönder och samman pga att man inte gör allting rätt, att man är rädd att skada sina barn, föra över sina dåliga sidor, inte tackla saker på ett bra sätt, ge dem dåligt självförtroende, att de ska få det svårt i skolan, att de ska bli mobbade, att de ska hamna i dåligt umgänge, ta droger, dras till "dåliga" män/kvinnor i förhållanden etc etc.

    Ja fy. Det är många saker att tänka på, men ändå överväger ju allt det underbara på ett så självklart sätt. Jag kan inte ens påstå att där FINNS något negativt att lägga på den andra vågskålen, så det positiva väger lixom över så att den andra vågskålen pekar rakt upp i luften! Vad är negativt med att ha barn lixom? Jo, förvisso, att man älskar dem så mycket att man oroar sig för allt och ibland kan man känna sig lite tjurig för att man kanske inte får sova ut på morgnarna som man skulle velat. I övrigt finns där inget som är negativt!

    Långt inlägg igen.

    Skulle bara titta in o säga HEJ, har flyttat, är mitt uppe i en tvist med säljaren, med jurist och allt. Är HELT galet! Vi har inte kommit tillrätta ännu men sakta men säkert blir det mer och mer vårt drömhus. Övervåningen klar och idag har vi satt upp garderober, jättefina så jag är nöjd och glad och kan SNART packa in alla kläder. Vi lever för tillfället ur kartonger och köket står tomt för det ska slås ut.

    I mitten av sommaren hoppas vi att ALLT ska vara klart! Håll tummarna

    Snitte
    Stort grattis till er pojke! Vill se bilder och höra förlossningsberättelse. Är så underbart att läsa om förlossningar!

    massor av kramar till er alla

  • Anja 19 juli 2008

    snitte

    låter som en helt underbar och perfekt förlossning. Vad skönt att du slapp värkstimulerande dropp, det är rätt jobbigt enligt min erfarenhet. (kanske inte på slutet, då är det nog mest en hjälp förvisso). Men jätteskönt att klara sig utan.

    Härligt med en så positiv förlossning. Lockar ju till att vilja föda flera barn.

    Stort stort grattis till en liten Leo, precis lagom lång och tung

    Massor av kramar

    Anja

    (man blir inte lite bebissugen när man läser sånt här) Minns ju den där känslan sååååå exakt. Den är inte lik någon annan känsla i världen.

    Njut!!!

  • Anja 19 juli 2008

    Furillen

    Såg nu att du frågat om tvisten och att jag ej svarat.

    jo säljaren dolde för oss att värmen inte ingick i månadsavgiften, så vi försökte på "snäll" väg få henne att förstå att man i såna fall bör kompensera köparen, då vår månadsavgift blir AVSEVÄRT högre än vad vi räknat med, men hon blev vansinnig och vi fick ta till jurist. Nu har hon ljugit ihop en massa om att hon berättde för oss om värmen på tillträdesdagen (även om hon gjort det så har ju ändå objektsbeskrivningen varit fel och vi köpte något som inte stämde) och även ljugit och sagt att det är mäklarens fel, att han skrivit fel coh hon sagt rätt osv.

    Hon är jätteobehaglig och har bråkat om allt från städning till att forsla bort deras fula vindskydd i trädgården (en stor stålställning, som by the way fortf är kvar), och stora blomkrukor. Vi fick även tömma deras kylskåp, då de ej gjort detta.

    Diskmaskinen fungerar inte alls, två av fyra spisplattor funkar inte som de ska etc etc. Det bara fortsätter.

    Men det enda vi kräver henne på är kompensation för just vår högre månadsavgift. Vi snackar ju minst tusen kr extra i månaden, så länge vi bor här och vi har ju planerat att stanna här. Detta är ju vårt drömhus lixom.

    Så vi är ganska sura och besvikna på säljaren, kan man lugnt säga.

    Vet inte alls hur lång tid tvisten kommer att ta eller hur det kommer sluta, men att HON har gjort fel står ju klart för alla inblandade, så vi hoppas det går snabbt.

  • Anja 19 juli 2008

    Furillen

    stort grattis. Härliga nyheter. Det kommer att gå hur snabbt som helst fram till v.12 nu (fast det tycker man INTE när man är illamående jag vet. Det är verkligen vidrigt).

    Men dom säger ju att illamående är ett tecken på att allt är bra och på att hcg-halterna stiger som dom ska Positivt alltså

    STor kram

  • Anja 19 juli 2008

    Nienna

    jag saknar blåsten... Får man säga så. haha

    Nä, den blåsten som var här nere i ett par dagar var ju sanslös. Så mkt brukar det aldrig blåsa.

    Men nu, för sjutton, hur VARMT FÅR DET VARA. Jag har precis varit på Mallis och detta tar ändå knäcken på mig. Nu fläktar det ju inte ens. Vi har för sjutton så varmt att jag inte ens klarar av att vara utomhus!!

    Puuuhhh...

  • Anja 19 juli 2008

    Englali

    Låter underbart med semester och resa. Håller tummarna för att det blir en liten semesterbebis då

    kram kram

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    Är RIKTIGT avis på dig som är ledig. Så gjorde jag oxå (var tvungen visserligen) då jag pluggade. Fick gå på soc och göra en praktik på ett antal veckor förvissso men det blev 7 veckor ledigt om jag inte minns fel och det var faktiskt underbart även om man inte kunde göra något alls då man hade så lite pengar.

    Jag var ensamstående med Emil då, så det var verkligen knapert kan jag lova!

    men NJUT av din sommarledighet

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008