• Teapot

    Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!

    Daniela, jepp det är pyssel som gäller S är inte hemma, men det är nog mest skönt för honom när jag sätter igång och börjar morra...

    Tx2, det var till att vara duktig och ambitiös! Redan klar med tackkorten, inte illa

    Angelica, härligt att det börjar arta sig med SB-scrapping!

    Har just hittat en underbar låt!! Sitter här och ryser, tror vi får tänka om lite bland låtar till vigseln... "Ett liv för mig" med The Real Group, himla fin.

  • Teapot

    Tx2, härligt! Då är det finito med allt vad bröllopspyssel heter då? Själv fick jag just färdigt alla inbjudningar i helgen Ska bara få dit lite frimärken så åker de på lådan lagom till midsommar. Är väldigt nöjd med att de endast väger runt 16 g

    Baver & Sweetsun, hoppas ni får era bilder snart!

    Skille, välkommen hem till Göteborg! Himla trist med morfarn din (blir det väl?). Vet hur det är när de man bryr sig om blir äldre, det är inte lätt. Roligare däremot med SB-bild! 70*100 låter magnifikt

  • Teapot

    Tx2, ja jag kan tänka mig att efter att ha levt med detta bröllopspysslande i månad efter månad efter månad så kan man nog lätt känna att man fått sig en överdos... dock är inte jag där än!

    Myrmor, grattis till lägenheten!!

    Angelica, sima lugnt

    Har städat bort min arbetsplats idag... helt galet vad man kan samla på sig grejor på ett år. Bilen var ganska full av pärmar och papper!

    Lägger in lite dateförslag i datetråden så får vi se hur upptagna alla är

  • Teapot

    Spännande med bilder kära fruar

    Tizia, ja det kanske får bli en häng-höst! Blir säkert bra med distansplugg, tror du inte? Kanske är det man skulle göra till hösten, plugga igen... men är inte sååå himla sugen på det faktiskt.

    Idag har det varit studentfirande, man blir allt lite sentimental när ungtupparna och -hönorna ska ut i livet!

  • Teapot
    Tx2 skrev 2009-06-10 16:56:37 följande:
    Tekannan: Hela hösten kommer du att bröllopsplanera Tizia: Åh, vad gott det lät med att skrutta i mjukisbyxor hela dagen.
    Ja just det ja! Kanske lika bra att inte skaffa något nytt jobb, det lär ju inte hinnas med
  • Teapot

    Bröllopsfotografens blivande skrev 2009-06-17 01:01:23 följande:


    jag är tillbaka under annat nick.....fd Äntligen
    Hej hopp och välkommen tillbaka, även om jag inte förstår någonting

    Tack för fikdejten igår flickor, så trevligt så! Ni måste vara ena riktiga dansare som lyckades fixa så fint väder!

    Snart ska jag ta min kasse inbjudningar och gå iväg till brevlådan
  • Teapot

    Ja jag förstår att något har hänt, men självklart är detta inte en plats att basunera ut vad som helst på!

  • Teapot

    Bröllopsfotografens blivande skrev 2009-06-17 10:19:56 följande:


    nej spec som anonyma... el personer med annat namn än sitt eget roar sig med att terrorisera mig med meddelanden på Facebook just nu! Skit kul....
    *krama* hoppas allt är bra iaf
  • Teapot

    Hmm... hörrni tjejer, jag tror visst vi gjorde slut på solen i tisdags. Regndansen lyckades inte riktigt inbegripa midsommar som det ser ut!

    Tizia, skönt att du mår bättre. Klart det kommer fler fikor, vi syns då

    Tx2, hehe får tänka på saken, undrar just om min S kan nöja sig med en halvtidsfru

    Danielaa, ja du ska ha pengar av mig också! Och säg till om jag behöver befria dig från grejerna

    Skille, är inte mycket för magasin, men ska ta mig en funderare!

  • Teapot

    Tx2, låter ju lagom kul att ligga sjuk under midsommar, hoppas du är på benen och kan njuta solen nu åtminstone!

    Skickade ut inbjudningarna i förra veckan och har fått ett par "tack". Men ingen som sagt JA!! (mer än våra familjer) Fast det kommer väl

  • Teapot

    Myrmor, klart det är OK med tackkort två månader efter! Har sagt det innan, tror ingen sitter hemma vid brevlådan och förväntar sig att kortet ska komma så snart som möjligt! Hoppas lilla Tvåan sköter sig nu också så att ni får må bra båda två. Alla tre vill säga, Myran måste ju få bli piggelin hon också.

    Tx2, du kommer att bli en sådan bröllopsveteran!!

    Tizia, OSA är satt till senast 1 november, så det är ju lååååångt in i framtiden... men ändå, någon borde väl kunna tacka ja!?

    Nästan FÖR varmt ute nu ju Lite trist att vara ledig när ingen annan är det... har fått en helt OK solbränna iofs, jag som väl aldrig i mitt liv innan har tagit mig tid för att hinna bli brun! Nästan synd att jag inte är sommarbrud! Och förresten så är jag just ledig och inte arbetslös längre, har fått ett jobb till hösten!

  • Teapot

    Tack, linvinter Blev ungefär lika långt bort som innan, i Borås. Så det känns helt ok!

  • Teapot

    Hej hopp! Hur mås det i värmen? Känner att mitt (vårt ) bröllopsplanerande har avstannat lite för tillfället, känns liksom inte helt rätt att planera för vinter när det är så somrigt som det kan bli ute! Så vi gör annat mysigt istället - igår var vi ute i Säve o plockade jordgubbar och idag görs det saft och sylt, mums

    Sweetsun, väldigt fin fotobok!!

    Tizia, ska lägga på minnet att du gillar att fika Kan komma väl till pass när S inte har semester och kan underhålla mig!

    Daniela, ni har allt en söt liten prins! Och du är väl redan i strålande bröllopsform? Förresten, lyckats sola "rätt" och inte fått några vita bikini-streck ännu?

  • Teapot

    Tizia, men flädersaft som är så gott! Är ingen guru på Säve, men det ligger ganska nära flygplatsen tydligen. Bärby gård, man kan googla det

    Danielaa, semestern kommer i samband med bröllopet antar jag? Håll ut, jag tror det fina vädret fortsätter! Även om det inte ser så ljust ut just idag... men jag hörde att vädret så här års är rätt stabilt och mycket hänger på hur veckan efter midsommar blir - och eftersom den veckan var kanon så tror jag resten av sommaren forsätter vara underbart somrig!

    hummle, håller alla tummarna för att körkortet snart är i hamn!!

    Tx2, om än inte husfru så måste jag snart hitta någon som gillar saft och sylt, för vi konsumerar inga mängder av varken eller. Men just nu finns det en del av båda delar i kylskåpet

  • Teapot

    Tx2, ja snart har jag inte fler ursäkter för att inte anta erbjudandet om att bli hemmafru

    JD & Danielaa, himlars vad nära det börjar bli nu! Mindre än en månad kvar Hoppas ni kan njuta av nedräkningen och inte är sönderstressade.

    Tizia, är inte heller hemma nästa vecka annars hade jag gärna varit kattvakt! Säg till en annan gång så kan jag nog ställa upp Men fula tackkort? Tror jag inte en sekund på Du får väl visa så vi får se!!

    Vet inte riktigt vad jag ska ta itu med för bröllopigt nu. Känner mig lite sugen på att pyssla till något, men vet inte vad! Kanske att man skulle börja kika på detta med festprogram... De verkar vara knepiga, eller har jag fel?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!