• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!

    I år gifter vi oss! Wehii!

    MARS
    7: hummle, Örgryte gamla k:a

    MAJ
    2: Tx2, Bohus fästning + Folkets hus Ytterby
    2: Tizia
    9: Baver, st Birgittaskapell + Bryggan under Bron
    16: Sweetsun ,Bohus Fästning + Nödinge Bygdegård(finnbastun )
    16: Myrmor aka Artist, Villa Herne, Vänersborg
    23: Skille

    JUNI
    18: Stella2009, Grekland

    AUGUSTI
    8: Daniela och Mikael, Lindome kyrka + Älvsåkersgården
    8: J D och D J, Hindås kyrka + Hindås stationshus
    22: Angelica och Vendel i Utbykyrka+ LaCuveé

    OKTOBER
    10: Carolina och Jonas, Lindome Kyrka + Lindome K:a Församlingshem

    DECEMBER
    31: Teapot, S:t Pauli kyrka + La Cuvée

    Nya träffas och ha kul-tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3370114.html

    Gamla trådar:
    Tråd 1: www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m2850384.html
    Tråd 2: www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m3008135.html
    Tråd 3: www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m3122663.html
    tråd 4: www.brollopstorget.se/Forum-5-46/m3224370.html

  • Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!
  • skille

    Hadde det ikke vært for at jeg virkelig hater katter kunne jeg ha gjort det

  • Tizia

    skille: haha alla älskar våra katter =) tom dom som inte killar katter - dom e som små hundar =)

  • Danielaa

    Hummle: jasså innan jul? Nån spec anledning till tidspressen?

    JD: Håller på me våra program för fullt nu...! De blir en betydligt enklare variant än jag från början tänkt här oxå! De blir vita med grönt band å rosa hjärtan å våra namn kan man säga.. Svårt å beskriva riktigt...!

    Tizia: Hade gärna passat katter men tror inte m2b e så pigg på de... Tyvärr!

    Teapot: Ja, semestern blir i samband me bröllopet, två veckor innan och en vecka efter ska vi ha. Håller tummarna stenhårt att vädret håller i sig!!

    Tx2: Era festprogram va ett typiskt exempel på "less is more", som även fick mig å dra ner på pyntet på våra...

  • J D
    Danielaa skrev 2009-07-08 20:02:46 följande:
    Hummle: jasså innan jul? Nån spec anledning till tidspressen? JD: Håller på me våra program för fullt nu...! De blir en betydligt enklare variant än jag från början tänkt här oxå! De blir vita med grönt band å rosa hjärtan å våra namn kan man säga.. Svårt å beskriva riktigt...! Tizia: Hade gärna passat katter men tror inte m2b e så pigg på de... Tyvärr!Teapot: Ja, semestern blir i samband me bröllopet, två veckor innan och en vecka efter ska vi ha. Håller tummarna stenhårt att vädret håller i sig!! Tx2: Era festprogram va ett typiskt exempel på "less is more", som även fick mig å dra ner på pyntet på våra...
    Låter mkt tjusigt med festprogrammen! Har äntligen varit iväg och köpt material till våra nu så vi borde väl sätta igång... Håller dock på med gästpresentationerna nu och fästmannen sitter och fixar med placeringskorten så tja... .
  • Tizia

    Daniella: Tack ändå =)Bara en månad kvar för dig nu =))) Hur känns det ?

    Skille: haha ja kan hålla med dig ibland faktiskt =)

    Nu är äntligen våra tackkort klara, dom blev riktigt fula faktiskt... men jag orkar inte göra om dom =/ Lite trist å inte va nöjd, men motivationen har liksom dalat en hel del efter bröllopet...

  • Teapot

    Tx2, ja snart har jag inte fler ursäkter för att inte anta erbjudandet om att bli hemmafru

    JD & Danielaa, himlars vad nära det börjar bli nu! Mindre än en månad kvar Hoppas ni kan njuta av nedräkningen och inte är sönderstressade.

    Tizia, är inte heller hemma nästa vecka annars hade jag gärna varit kattvakt! Säg till en annan gång så kan jag nog ställa upp Men fula tackkort? Tror jag inte en sekund på Du får väl visa så vi får se!!

    Vet inte riktigt vad jag ska ta itu med för bröllopigt nu. Känner mig lite sugen på att pyssla till något, men vet inte vad! Kanske att man skulle börja kika på detta med festprogram... De verkar vara knepiga, eller har jag fel?

  • Tx2

    Danielaa och J D. Missade igår. Nu är det mindre än en månad kvar för er!

    Danielaa: Härligt att man kan inspirera lite.

    Tizia: Kan dessvärre inte hjälpa till med kattpassningen.
    Känner igen det där med motivationen. Har fyra fem tackkort kvar att göra klart/skicka iväg men motivationen är borta. Likaså med att ta itu med ett fotoalbum, men den kommer kanske tillbaka när det blir mörka regniga dagar i höst/vinter.

  • J D

    Teapot och Tx2: ja, herregud, kan inte fatta det själv att det är så lite tid kvar! Lite sönderstressade är jag och fästmannen men samtidigt tror jag att vi börjar få lite kontroll . Hur känner du dig Daniela?

  • hummle

    ja nu e d nära, danielaa o JD!!!

    känner oxå igen d där m tackkorten, har 3 kvar att skicka varav 1 blir imorgon o d andra två nästa vecka. tx2 jag kör oxå på att fixa album t hösten när mörkret faller o man bara vill vara inne o mysa. i värsta fall blir d ett SUPERSUPER enkelt album nu bara så d finns ett o så får man fixa en som man verkligen vill när den där lusten kryper fram

    danielaa: jo tidpressen beror på att jag för d första måste ha nån som står o sparkar mej lite annars finns risken att allt bara rinner ut i sanden. sen så e d så att vi börjar jobba båda två "som vanligt" efter årskiftet vilket innebär att resan till jobbet måste ske m bussar som tar ca 1tim o 20min. ja o m dom ob-tider jag har som uska så ryser jag över tanken. med bil atr resan 15min bara = ME LIKE!

    nä nu ska jag krypa ner i soffhörnet m en kopp te o plgga lite JIPPIE!!! vad gör ni andra för trevligt nu i regnet?

  • Danielaa

    JD: Jaaa, känns lite halv-panikartat just nu me festprogrammen å inte ens börjat me vigselprogrammen än... Va inne me klänningen idag oxå å kollade vilka ändringar som ska göras (ska tas in lite! )

    hummle: Aaaha, kan tänka mig att du gärna vill ha körkortet nu då ja! Men de e alltid bra me lite press som du säger så de faktist blir gjort nån gång!

    Tx2, Teapot: Jaaa, nu börjar de dra ihop sig! Nedräkningen går snart till timmar... Blrjar bli riktigt galet nervös nu när jag börjar tänka på hur nära de e...!

    Ikväll ska jag på provsminkning! Har hittat en annan tjej (eller hmm hon har hittat mig rättare sagt!) som kan sminka både mig å tärnorna, kul kul! Så idag ska jag hem till henne å provsminkas!

    Hoppas alla har de bra i regnet idag! Puss å kram

  • J D
    Danielaa skrev 2009-07-09 14:17:41 följande:
    JD: Jaaa, känns lite halv-panikartat just nu me festprogrammen å inte ens börjat me vigselprogrammen än... Va inne me klänningen idag oxå å kollade vilka ändringar som ska göras (ska tas in lite! )hummle: Aaaha, kan tänka mig att du gärna vill ha körkortet nu då ja! Men de e alltid bra me lite press som du säger så de faktist blir gjort nån gång!Tx2, Teapot: Jaaa, nu börjar de dra ihop sig! Nedräkningen går snart till timmar... Blrjar bli riktigt galet nervös nu när jag börjar tänka på hur nära de e...! Ikväll ska jag på provsminkning! Har hittat en annan tjej (eller hmm hon har hittat mig rättare sagt!) som kan sminka både mig å tärnorna, kul kul! Så idag ska jag hem till henne å provsminkas! Hoppas alla har de bra i regnet idag! Puss å kram
    Mm, samma här- men det fixas nog snart! Vigselprogrammen kan vi inte göra förrän vi träffat prästen den 18 eller när det nu var. Suck, fast det är nog lika bra- checklistan är full nog som den är . Skönt att få allt klart med klänningen- min är ändrad och klar och hänger och väntar- känns mkt skönt!
  • Jen09

    Nu är det snart bara 3 veckor kvar för vår del...
    Vi gifter oss 1 augusti i Hagakyrkan, med efterföljande fest på Allégården.
    Lägg gärna till det TS!

  • Tx2

    Ojoj, då är det dags för mig att undvika dig den närmaste månaden nu då Danielaa

    J D: beroende på hur ert vigselprogram skall se ut (även där gjorde vi det enkelt för oss, kosntigt va..) så kan ni förbereda och sedan göra justeringar i texten innan ni skriver ut.

    Hummle: Blir så impad av dig! Kan inte du kicka igång mig med med körkortet. Har lovat T att han skall slippa vara min privatchaufför, någongång. Men å andra sidan så behöver vi aldrig diskutera om vem som skall köra

    Teapot: Vi kan piffa till gästrummetel så kan vi kanske göra iordningen ett rum i källaren för dig Vill du även ta hand om trädgården och tvätten?!

    Insåg att det snart är dax att starta vår sjätte(!!!) tråd. Tiden går fort när man har roligt! Fixar det nästa vecka.

  • J D

     


    Tx2 skrev 2009-07-09 17:40:06 följande:
    Ojoj, då är det dags för mig att undvika dig den närmaste månaden nu då Danielaa J D: beroende på hur ert vigselprogram skall se ut (även där gjorde vi det enkelt för oss, kosntigt va..) så kan ni förbereda och sedan göra justeringar i texten innan ni skriver ut.Hummle: Blir så impad av dig! Kan inte du kicka igång mig med med körkortet. Har lovat T att han skall slippa vara min privatchaufför, någongång. Men å andra sidan så behöver vi aldrig diskutera om vem som skall köra Teapot: Vi kan piffa till gästrummetel så kan vi kanske göra iordningen ett rum i källaren för dig Vill du även ta hand om trädgården och tvätten?!Insåg att det snart är dax att starta vår sjätte(!!!) tråd. Tiden går fort när man har roligt! Fixar det nästa vecka.

    Schhh, då har vi ju ingen anledning att skjuta upp tillverkningen av dem .

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!