• Tx2

    Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!

    Angelican: Såg ut som du kunde ange en betalnings-adress och en mottagar-adress, fast det funkar kanske inte med paypal? Jag använde kreditkort när jag beställde bubblorna och skrev samma betalnings-adress som mottagaradress men med olika namn, då jag var tvungen att ha en amerikansk adress för att få beställa.

    Ingen brådska med gb. Har ju massa dagar kvar

    Då får vi hoppas på att dem andra tre är lika modiga och gärna visar lite smakprov på deras bilder oxå. Har ju fått se lite smakprov från Angelicans kamera

    Tack för tipset Hummle! Du såg mitt långa svar i inboxen?

  • Tx2

    Och jag borde skriva ihop några rader till ett nyhetsbrev, men mycket roligare att bröllopsfundera.

    Teapot: Fattar precis, har liknande i T´s nattduksbord ;-D Provade en liknande ring på wranges, fast jag ville ha smalare så det blev på nordstan och då mindre stenar.

    Angelican: Skall se om jag jag få tag på hennes adress imorgon. Jättefina inbjudningskort! Glad att du tog bildserien.

    Nu har vi varit ännu mer duktig och knåpat ihop en preliminär cermoni, tagit bort allt krussidulligt. Skall träffa vår vf på onsdag och gå igenom upplägget.

    Och det börjar ordna sig med serveringspersonal. Mamma har jobbat järnet så nu har vi två tjejer som skall hjälpa till. Och pappa har skaffat kostym! Jag skall gå med honom och köpa skjorta o slips då han fick det i födelsedagspresent av oss.

    Det mesta ordnar sig, finns ingen anledning till att oroa sig..

  • Tx2

    Får väl se om jag tappar lugnet sista dagarna

    Hon suddade efter mina kommentarer så då blev det mycket bättre. Men skall tillbaka och prova med grön färg nästa gång.

    Tizia: Vad kul med en lugn o avslappnad möhippa till!

  • Tx2

    Nä, vi är nog långt ifrån klara. Men det blir nog bra. I värsta fall så får jag ta några lediga eftermiddagar från jobbet. Men tror verkligen inte att det skall behövas. Har ju hela helgen på mig

    Tycker att ni skall ha papprena i silkespapper så att det finns lite mer att lyfta på när han öppnar kartongen. Plus något som ni hade på fotograferingen

  • Tx2

    Vad bra att det gick bra. Glömde tipsa om att byta ut pappret under ofta så man inte får klister på baksidan, men det märkte ni kanske.

    Hoppas på att kunna börja skriva ut snart så att vi kan vika alla papper. Men är inte helt nöjd med innehållet än och dessutom blev vi osäkra på om det var ytterligare en gäst som kommer

    Vad bra att det ordnade sig med tårtan. Just nu så vet jag inte hur vi skall göra med tårtan till allergikerna. Hade tänkt att ta en från Steinbrenner till dem men så stod det att dem inte kunde garantera att det inte var några spår i fast dem marknadsförde dem som bra allergival. Suck.

  • Tx2

    Vi har några olika grupper av allergiker, en del är laktos-, en del är nötallergiker, en del är allergiska mot olika frukter el rotsaker, en gluten och några vegetarianer. Plus en del andra matpreferenser (tex torkade guppies) och en del andra som man oxå måste tänka på.

    Myrmor: Fasiken vad trist med frisören! Så surt. Men skall du inte ha rakt hår längre? Har du kollat upp naglarna ännu och fått reda på vad det är du drabbats av?

    Angelica: Hittar du inget prov så tycker jag du skall parfymera några papper och lägga i. Bra att ni inte stressar, men hoppas ju på att du skall må toppen!

    Grr, grämer mig att jag inte provade en klänning i helgen. Kom inte på något bra anledning till varför jag skulle köpa en festklänning och orkade inte då prova. Dööööh, så slog det mig skall ju på tre bröllop i vår. Hoppas att man kan återanvända samma klänning till dem tre tillfällena.

  • Tx2

    Fick tips om att köpa löshår på safir/safari(?) om jag trodde att jag behövde. Skall klippa o sätta på kammar. Enligt frisören trodde hon det skulle räcka med mitt.

    Talet, ja just det. Behöver fundera, men jag ringer i veckan o kollar av om jag fortfarande tycker att det är en bra idé

    Miffo-skrivare!

  • Tx2

    Vi har en grundmeny som passar väldigt många och sedan blir det en vegetarisk variant på huvudrätten. Men tårtor verkar mer trixit och jag är inte sugen på att baka själv.

    baver: vilken rolig möhippa du fick! haha, måste vara lite speciellt att dela erfarenheten av stripaerobic med din mamma och syster

    Tizia: smart! Hade kanske varit bättre att ta proffisionell hjälp än våra egna försök i köket..

    Hummle: trist att du får så mycket besvär. Här kan jag inte avgöra om det är en förkylning el allergi som jag har. Börjar tro att det är både och.

  • Tx2

    Petar på skärmen och försöker sprida mitt lugn. Det ordnar sig!!! Ni kommer alla få fantastiska dagar! Oroa och stressa inte upp er i onödan!
    Delegera och ta hjälp.

    Puss!

    Kände ni av lugnet nu?

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!