• Tizia

    Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!

    Myrmor: Varför kan du inte ha rakt hår? Såg ett jättefint rakt löshår på ett ställe när jag var å letade efter löshår.. Men det kan man inte lägga upp på spolar.. men å andra sidan behövs ju inte det om det ska vara rakt.. Fanns hos frisör noblesse tror jag det var å kostade ca 800 kr. Men det kanske inte fungerar ändå.

  • Tizia

    Myrmor: Det håret på noblesse är en blandning av syntet och riktigt hår.. Väldigt blankt och rakt å fint =)
    Jag var tvungen att köpa eget hår men köpte riktigt hår då min frisyr kräver att det måste rullas upp!

  • Tizia

    Daniella: Ja vi ringde bara å bokade =) Räcker tydligen å ringa en vecka innan ungefär.. Men d kostar lite grann 520kr för 1 timma/2pers. Men vi måste ha hjälp =) Annars klarar vi d aldrig =)

  • Tizia

    Hummle: Usch va tjatigt med allergin.. Kan tipsa om en kiropraktor i Lund som jag brukar åka till för min allergi. Har inte varit där på några år men så var jag där för några veckor sedan å än så länge känner jag inte av björkpollen som jag brukar va super allergisk mot =)

    Molly: Jag torkade med hårblås, gick snabbt men man får inte va pedant =)

    Idag har vi valsat =) Tydligen så går vår lugna låt i väldigt snabb valstakt.. men det gick hyffsat ändå =) Så nu e d bara att öva öva öva =)

  • Tizia

    skille: Jag köpte oxå grötris på hemköp (eldorado) men det blev vita fläckar när jag provkastade det på ett svart tyg... Har du testat så det inte färgar av sig? Inte så kul med fläckar på kläderna..

  • Tizia

    Angelica: Vi har 1 bibeltext som prästen läser..

    Teapot: Härligt med cateringfirman =) Fick våra färdig graverade ringar igår och det blev jättefint med hjärtat i.. Stilrent tycker jag =) Om 9 dagar kan du få se för då får jag ha på mig min vigselring =)

    Tx2: Skönt å ha vigselförrättarer fixet avklarat =) Och ringarna! Hur går det för er med valsen förresten? Här övas det lite smått.. å det ska nog funka =)

    Jag e fortfarande lite orolig över vår vf han e rätt snurrig. Pratade med vaktmästaren i kyrkan igår för jag var tvungen att kolla om hon hört ngt om den 2 maj. För det hade INTE kantorn gjort iaf =) jaja förhoppningsvis dyker han upp, hon hade hört han nämna det ngn gång och hittills hade han inte missat ngn vigsel.. bara varit sen =)

  • Tizia

    Tack för en trevlig fika tjejer =)
    Jättemysigt verkligen !
    Hoppas jag inte tjatade för mycket på er om min ring.. =)

  • Tizia

    Tx2: Funderade oxå på fika =) Måndag passar bäst för min del isf..

    Idag har jag provat mi klänning igen.. hasar fortf. ner. Dom säger att den är för tung !? Knepgt men jaja dom skulle försöka fixa det iaf =)
    Underbart väder ute idag ju, själv ligger jag inne med världens huvudvärk ! Så tråkigt...

  • Tizia

    Wehiee !! =)
    Ja snart e det dags =)

    Nerverna är där dom ska =) Längta mest nu!
    Idag har vi provdukat (blir riktigt bar faktiskt) och kört norrut med all sprit =)
    Hoppas ni har en härlig helg i det fina vädret!
    Jag trodde jag skulle klara mig undan från allergin nu men icke då... e super snörvlig och världens rödaste ögon så imorgon blir det en tripp till apoteket =/

  • Tizia

    GRATTIS Tx2 =)

    Daniella: Va roligt det låter =) Verkar som du haft en bra helg =)

    Teapot: u kommer oxå å va lugn när det väl e dags.. tror att man blir det för att man planerat å funderat så länge å nu kan man inte göra så mkt mer ! Själklart kommer det va pirrigt när man väl ska in i kyrkan å kanske tidigare oxå men det hör ju till =)

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!