Inlägg från: linvinter |Visa alla inlägg
  • linvinter

    Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!

    Är det ok att hoppa in här? Varit i en annan Göteborgstråd innan, men den är inte jätteaktiv och jag är fika sugen, hihi.

  • linvinter

    oj...råkade råka logga in på ett gammalt konto jag haft...trodde inte det fanns kvar..

  • linvinter

    Köpt väskor till vår bröllopsresa nu! Kändes väldigt viktigt, hihi.

  • linvinter

    Vi köpte på Kårlin.
    De hade erbjudande på sitt egna märke nu.
    Carbinväskor (fast i olika storlekar). Köpte 1 jättestor en lite mindre, en sån vi kan ha när man åker flyg med jobbet och 2 handbagage.
    De hade 15% på hela köpet om man köpte 2st och 25%om man köpte 3st eller fler. Så våra 5 väskor hamnade på ca 1800kr.
    Jag skall inte hämta min ring förren den 27/11.

    J D skrev 2009-06-14 07:52:44 följande:


     

    Mm, det måste vi också göra snart! Vad blev det för er del?Annars är den stora grejen här att vi äntligen fått hämta våra vigselringar . Funderar på att göra min vigselring till min förlovningsring så jag får ha den nu. Fästmannen går med på det men det känns lite förbjudet så jag får väl ge mig till tåls .
  • linvinter

    Funderar på att fixa naglarna till bröllopet. Någon som ha förslag på var? Har aldrig gjort det innan.. Hur lång tid innan gör man det?

  • linvinter

    Jag vet inte, det stod inte, men jag frågade innan i veckan när jag var inne och då trodde hon i affären någon vecka till. Hon verkade inte helt säker..

    Jo, jag vet...lång väntan ifs är det nog bra att inte ha den hemma...då hade man bara sprunnit och provat den hela tiden.. Jag skall ha en vitguldsring, med 5 briljanter á 0,02ct st utsprida jämt över ringen. Har Schalins riga ring som förlovningsring och denna är gjord för att matcha.
    Hur ser din ut?

    J D skrev 2009-06-14 20:04:29 följande:


    Wow, bra pris! Vet du hur länge erbjudandet gäller?

    Åh, lång väntan alltså. Vad ska du ha för slags ring då?
  • linvinter

    J D skrev 2009-06-15 20:10:54 följande:


    Aha, då kanske det gäller än då .

    Låter fint, och ja, jag håller med- det är nog tur att vi fick ringarna först nu när det är mindre än två mån. kvar .
    Jag har en Schalins Passion 12x0,03 ct som förlovningsring och vigselring 10x0,03 med 0,8 ct-mittsten (bild i galleri) så mina är också gjorda för att matcha .
    Känns lyxigt när de är gjorda särskilt för att matcha!
  • linvinter

    Grattis till JOBBET!! Måste kännas jätteskönt att veta att man har något till hösten! Blev det på samma ställe eller kanske närmre hem?


    Teapot skrev 2009-06-25 14:29:36 följande:
    Myrmor, klart det är OK med tackkort två månader efter! Har sagt det innan, tror ingen sitter hemma vid brevlådan och förväntar sig att kortet ska komma så snart som möjligt! Hoppas lilla Tvåan sköter sig nu också så att ni får må bra båda två. Alla tre vill säga, Myran måste ju få bli piggelin hon också.Tx2, du kommer att bli en sådan bröllopsveteran!! Tizia, OSA är satt till senast 1 november, så det är ju lååååångt in i framtiden... men ändå, någon borde väl kunna tacka ja!? Nästan FÖR varmt ute nu ju Lite trist att vara ledig när ingen annan är det... har fått en helt OK solbränna iofs, jag som väl aldrig i mitt liv innan har tagit mig tid för att hinna bli brun! Nästan synd att jag inte är sommarbrud! Och förresten så är jag just ledig och inte arbetslös längre, har fått ett jobb till hösten!
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 5!!!