• Fru Hilde
    Äldre 9 May 20:59
    58750 visningar
    492 svar
    492
    58750

    Äntligen Fredag!

    Lilla lyckan du är välkommen in till alla oss erfarna brudar Bara släng dig in, det går så bra så.

    ÄPG jag mår betydligt bättre idag. Har varit på kusinens möhippa. Hon är också här på BT så jag har inte vågat skriva om det innan ifall hon vet vem den här ankan är Det var kul, men jag fick stressreaktioner hela tiden så jag bröt upp tidigare tyvärr. Nu har jag tagit en bra dos med lergigan och känner mig bättre. Det är lite nedslående att ha ett halvt husapotek hemma, men numera har jag ju hittat mediciner som funkar och är väldigt snälla så det känns inte lika tungt längre. Jag käkar bara bebisvänliga medikamenter numera... ifall att...

  • Fru Hilde
    Äldre 9 May 21:00

    hmfr... ÄPV ska det ju stå. Sorry jag skriver ofta ÄPG och blandar ihop förkortningarna...

  • Fru Hilde
    Äldre 9 May 21:03

    APG jag är ibland lite avundsjuk på din sandlåda. Speciellt de dagar jag fryser. Jag bodde själv i en sandlåda en gång i tiden och mina leder mådde väldigt gott av det.

  • Fru Hilde
    Äldre 10 May 18:27

    Fru Hilde skrev 2009-05-09 21:03:21 följande:


    APG jag är ibland lite avundsjuk på din sandlåda. Speciellt de dagar jag fryser. Jag bodde själv i en sandlåda en gång i tiden och mina leder mådde väldigt gott av det.
    Jo, men min var oftast humant tempererad

    MC vi får väl samsas om rönnbären
  • Fru Hilde
    Äldre 12 May 09:55

    *SLURP* Janos det glaset tog jag!

    Annars är det mest rönnbär här ... mina FINA små praktportlaker har frusit Jo jag har både förstört rötter när jag planterade och nu har jag glömt täcka dem på natten och så frös de stackarna. Idag är de bara gummiaktigtmos. BLÄH typiskt gröngölingsproblem skulel jag tro. Min nya hobby går sisådär bra, trädgård är kul men man får inte ha bråttom.

  • Fru Hilde
    Äldre 12 May 14:11

    mmm jag har blivit trädgårdsfantast med betoning på fantast.... kunskapen är väl sisådär och de gröna fingrarna har väl rymt

  • Fru Hilde
    Äldre 18 May 12:17

    Hildan anmäler sig till uppsträckning och TV-soffa slöhet

    Jag har inte haft en TOPPENHELG... men den var ok och nu har jag äntligen blivit av med en massa ansvar som jag bara mått urdåligt av. ÄR lite glad för att jag orkade genomföra helgen med hög svansföring.

    ÄPV jag blir så glad för din skull. 10 veckor! Då är ju ändå de största riskerna avklarade och det betydde ju mycket att få se att Lillis hade ett litet pickande hjärta. När har du nästa UL ?

  • Fru Hilde
    Äldre 19 May 20:57

    Går du på vanliga VC eller privat ÄPV? Jag gick på barnmorskegruppen och den var hur bra som helst. Om det nu vill fastna något bebisfrö i min mage så tänker jag gå där igen.

  • Fru Hilde
    Äldre 21 May 21:06

    Får man fråga vad du har för problem med magen ÄPV? Specialmödravården är annars riktigt bra så överlag tror jag att man känner sig lite tryggare där om man redan från början vet att det finns ett o annat möjligt problem. Jag fick ju en del extra UL förra gången på spec men fortsatte höra till BMG ändå.

    Hälsningar till Knäckis från en liten Hildan i det stora huset i byn mitt mellan skogarna

  • Fru Hilde
    Äldre 22 May 23:07

    Jaha ÄPV du är alltså helt unik Två livmödrar har jag hört om tidigare. En njure däremot har jag aldrig hört om

    Vår bil har för övrigt exploderat idag! Det ni, en överaskning som inte var av det trevliga slaget. Motorn är bara smådelar numera och motorhuven blev helt bucklig. Vi satt i bilen och åkte nerför en brant väg väldigt långsamt och så PANG! Världens smäll/knall som om vi kört in i ngt stenhårt. Nä'sta ögonblick såg vi svart tjock rök komma ur motorhuven. Jag sprang ur innan jag hann blinka och över till framsidan där tösen sitter och fick ut henne. Sedan började jag titta på hur det såg ut. Både jag och maken var rejält chockade och folket som bodde i huset intill sprang ut direkt för de hörde smällen.

Svar på tråden Äntligen Fredag!