• Fru Hilde
    Äldre 19 Apr 17:08
    58615 visningar
    492 svar
    492
    58615

    Äntligen Fredag!

    Nä, ÄPG Hoppas verkligen att det bara är falskt alarm!!! *beamar kramar*

  • Fru Hilde
    Äldre 19 Apr 20:27
    #54

    ÄPV det låter ju bättre iallafall, men jag förstår ju att det är fruktansvärt jobbigt för dig! Sparsam levrad flytning är ganska vanligt. Jag hade ett missfall för ca 1 mån sedan och det började med helt ljusröd blödning som först var sparsam men sedan tilltog och så blev det en helmysko konsistens (ursäkta mig också...) Det gjorde rejält ont också och brände på ett sätt som aldrig mensen gjort för mig. Det SKA vara din tur nu, så är det ju bara!! Alltså talar vi om för lilla fröet att sitta stadigt och skaffa sig utmärkta "gripklor" !!

  • Fru Hilde
    Äldre 22 Apr 15:11
    #62
    Gable skrev 2009-04-22 14:37:29 följande:
    Vart är solen? Vart är värmen?
    Den är hos mig... solen menar jag. Värmen är någon annanstans
  • Fru Hilde
    Äldre 22 Apr 21:11
    #67

    Jadå Gable, jag mår bättre. Det blev väldigt skonsamt för mig. 1,5 dygn magplågor och äckligt illamående men inga spyor och ingen lös mage... Knepigt nog var jag vrålhungrig samtidgt som jag satt och trodde att jag skulle spy och hade ont i magen... har aldrig varit med om det tidigare.

  • Fru Hilde
    Äldre 23 Apr 08:15
    #69

    Hoppas du får en riktigt trevlig helg MC!

    ÄPV tänker på dig!

    Hej hopp luden.... nu ska jag ta en tasse kaffe och försöka må gott. Make och jag har gnällt. Han har det stressigt på jobbet och det är lite synd om honom... men helt lätt är han inte just nu.

  • Fru Hilde
    Äldre 23 Apr 21:47
    #75

    äntligen på väg skrev 2009-04-23 20:22:05 följande:


    Än lever hoppet . Har fortsatt smådutta lite, men ingen "riktig" blödning, tack och lov! Gjorde ett nytt test idag, bara för säkerhets skull, och plusset kom direkt och var väldigt starkt, så jag börjar faktiskt tro att det här ska kunna gå vägen ändå Ledsen för ditt mf Hilde . Var det nu i april vi skulle ha träffats? Vart tog tiden vägen??
    I vilken V är du nu? ÄR det långt kvar till de kan se på bebisfröet med VUL? Det är goda nyheter att ditt plus blir starkare!! när jag fick mitt mf blev det svagare snabbt.
  • Fru Hilde
    Äldre 27 Apr 13:02
    Sluta kivas flickor... Jag gratulerar till en god match!
  • Fru Hilde
    Äldre 27 Apr 21:00

    MC ser fint ut i hallen

  • Fru Hilde
    Äldre 28 Apr 09:53

    1 meter snö Ojdå

    Hos mig är det grönt och fint. Igår rensade jag bland de sista häckplantorna så nu är det grövsta vårarbetet gjort. Jag skickade efter lite fler fröer igår också. jNu när jag ska vara hemma en hel säsong måste jag ju passa på att njuta av trädgårdsarbetet och blommor. Har fått märklig hemläxa av min terapeut också... att njuta och må gott Jag är ganska usel på det där med må gott biten. Några målarprojekt finns kvar också.

  • Fru Hilde
    Äldre 29 Apr 10:40

    ÄPV skulle väl få titta på fröet idag? Jag håller verkligen tummar tår och allt annat som kan hållas!!!

    Själv har jag inte ngt frö i magen. Ja ja mera verkstad nästa månad. Vi har inte försökt tillräckligt länge för att ens få lov att klaga.

Svar på tråden Äntligen Fredag!