• nni

    Vad köper ni i morgongåva?

    Linda Louise skrev 2009-04-27 12:08:32 följande:


    Förstår att det är många som är inne på SB-idén gällande morgongåva, men behöver lite hjälp från er som tänker annorlunda än vad jag gör. Tanken är ju trevlig och så, men när ska mannen ha "glädje" av dessa foton? För om jag har förstått den rätt är det inget man har hängade över soffan kanske? Är det inte egentligen en present till sig själv, att man får en stund i en studio med proffsig fotograf som tar egohöjande bilder? För när ska maken titta på bilderna, förutom vid själva överlämnandet av gåvan? Det är ju inte kul om det bara blir en sak som blir liggande i en låda. Har jag fattat det helt fel?
    Han kommer älska det! Han har länge velat se mer avklädda bilder på mig. Nu blir det proffsigt gjort! Och han kommer alltid kunna ta fram fotona att titta på dom. Det e ju samma som smycke, det har man inte alltid på sig kanske o tittar på... Det kanske blir inramat i sovrummet, vem vet...eller i album. Det kommer ju va smakfullt. I vilket fall som helst e det en fin gåva som alltid kommer finnas kvar.
  • nni

    Jag lovar, jag gör det för hans skull. Jag har inga problem att bli fotograferad, men e nervös över mer avklätt. Men blir nog bra.

Svar på tråden Vad köper ni i morgongåva?