Inlägg från: Pitebrud 090801 |Visa alla inlägg
  • Pitebrud 090801

    Pite brudar -09! tråd 3

    Jag hoppar också på här.

  • Pitebrud 090801

    Jag gifter mig 1/8 2009 i Öjebynskyrka. Och det största posterna börjar vara klart i planeringen.

  • Pitebrud 090801

    Hansens har bröllopstårtor för 29 kr /bit. Det var det billigaste jag hittade. Så vi har beställt därifrån. Ska prova lite närmare att beställa en provtårta, så man får smaka på den så det blir rätt blandning.

  • Pitebrud 090801

    Då har kvartesbageriet sänk sen jag var i november och frågade och då gick de på 34:-/bit. Under 30 :-/kr per bit kan man inte klaga på. Jag pratade med Viktoria som gör tårtorna på Hansens och hon berättade om hur man gör rosona till tårtan. Jag hade varit less efter de fem första och jag gillar ändå att pyssla. Tänk att sitta och forma varje blad för sig till varenda ros. Vi ska ha bortåt 50 st på tårtan.

  • Pitebrud 090801

    Vi var igår på möte i Öjeby kyrka och fick då möjlighet att träffa våran präst. Han var jätte trevlig. Nu ser jag ännu mer fram mot bröllopet.

    Jag tyckte det var jätte bra idé av församlingen att ha ett sånt här möte. för er som inte var där. Så fick vi lyssana på musik, psalmer och så fick vi en genomgång av vigselnordningen. Vi fick också träffa prästerna (dock inte alla).

  • Pitebrud 090801

    Det var vi som satt brevid er till vänster. Kul!
    Jag kan erkänna att jag var himla tacksam över att det blev ni och inte vi som fick prov gå. Har scenskräck. Är lite orolig över hur det kommer kännas när kyrkan är full med folk som tittar på en. Tänkte på att det gäller att man går väldigt långsamt så musiken hinner spelas lite. Och att man hittar sköna skor. Jag skulle vilja ha lite mer klack på skorna men man kanske inte orkar stå. Får nog sätta mig själv i träningsläger. Hittade ett par jätte fina skor på Cinderella men de går på 1200:-. Känns lite dyrt, men jag tror att det är värt det, de var sköna fast de hade hög klack. Får titta runt om jag hittar några andra billigare.

    Vi kommer också att använda Clmedia. Han verkar seriös och duktig. Tittade igenom hans blogg och där fanns väldigt fina bilder.

    Har ni hittat någonstans där ni ska fota er eller blir det i studio?

  • Pitebrud 090801

    Vi har inte bestämt oss ännu. Vi skulle vilja ha häst och vagn men vi kommer nog inte ha råd med det, så vi får se. Annars blir det nog att fråga någon i bekantskapskretsen som har en stor bil.

  • Pitebrud 090801

    Har du provat att söka på googel och blocket?

    Ett tips till er som ska använda lite engångsartiklar. Be att få en offert från tex NKV. vi kommer beställa våra produkter från NKV (Kiruna men Piteå är också riktigt bra. Handlar ni i Piteå så betala kontant när jag varit där tidigare så har man fått kontantköpsrabatt). Vi fick ett väldigt bra pris från dem.

  • Pitebrud 090801

    Är det någon mer som ska göra håret och sminket hos hårstudion?
    När jag bokade sa de att de skulle höra av sig till mig angående tider och bokning av provuppsättningar. Men ingen har ringt. Börjar bli nervös.

    Vet ni vad de har för priser på ansiktsbehandlingar och manikyr? Står ju inget på hemsidan. Tycker man kan ha lite frånpriser ialla fall.

  • Pitebrud 090801

    Får ta och gå in där och höra. Jag börjar ju bli nervös.

    Ingen som har någon uppfattning om deras priser?

  • Pitebrud 090801

    Jag var in till hårstudion igår. För er som undrar så hör de av sig ca en månad innan bröllopet.
    Jag passade på att boka toning och slingor som jag skall göra samtidigt som provuppsättningen.
    Deras priser på ansiktsbehandlingar låg på 480-670:-.
    Hennes hemsida är www.studio-c.net/3.html men priserna verkar inte stämma med den prislista jag fick.

  • Pitebrud 090801

    Hur skall ni ta er runt under dagen?
    Har börjat fundera på hur man ska ta sig runt till olika saker (fotografering, vigsel, fest). Våran lilla bil känns ju inte så rolig att klämma in sig i. Skulle vilja åka häst och vagn men det blir väll i så fall bara från vigseln till festen. Antar att det blir svindyrt annars. Och frågan är ju hur man skall ta sig till fotografen om man har häst och vagn senare. Hur ska ni lösa problemet?

  • Pitebrud 090801

    Hon på Lime i piteå är bra.
    Jag kommer ha hårstudion till allt. Verkar duktiga.

    sommaren 09. Vad menar du med underhållning? Dans? Vi kommer ha James band www.jamesband.se som dans och underhållningsband.

  • Pitebrud 090801

    Ja i helgen hade vi +30 grader här och idag blir det väll +28 så kallt vet jag inte om jag skulle kalla det. Det är då fullt med folk där och badar. Skulle det vara riktigt kallt väder så är det ju bara att gå in och bada i äventyrsbadet.

    Angående secret box fotografering. Ring och hör med tex clmedia eller Petra Hall. Jag vet dock inte om de har men de kan nog ställa upp.

Svar på tråden Pite brudar -09! tråd 3