Inlägg från: Lennarts Fru |Visa alla inlägg
  • Lennarts Fru

    Pite brudar -09! tråd 3

    Hej, jag hoppar gärna in i den här tråden med er trots att jag redan är gift sen 8 månader tillbaka. Jag är 20 år gammal(21 om några dagar) och är gift med min underbara man som dock är 15,5 år äldre än jag och är nu alltså 36 år. Men han följde 4 underbara söner och för tillfället har vi inga gemensamma barn, däremot två underbara hundar. En jack russel på 1,4 år och en schäfer på 5 månader.

    Den 17 augusti -08 var vårat datum och vi gifte oss i stadskyrkan.

    Jag besvarar gärna frågor :) roligt me sånt ju.

    förstå att de redan gått 8 månader, de känns som om de var igår !

  • Lennarts Fru

    våran tårta kostade 1300kr
    på ekbergs :)
    jag tror att de finns bild på den i mitt bildgalleri, inte den dör "muffinstårta" utan den andra rosa :)

    Sommaren 09 skrev 2009-04-08 11:15:14 följande:


    nån här som har hört sig för lite om priser på tårta?
  • Lennarts Fru

    På ica kvantum kan man ockås beställa bröllopstårtor, har ni missat de? jag har för mig att dom endast tog 17-20kr biten ! :) kanske äe de värt att tänka på?

  • Lennarts Fru

    kolla upp med polstjärnan i piteå om ni får hyra deras ljuslyktor och sånt. Dom har massor med fint sånt i olika fäeger. jag fick låna av dom. jag fick de dock gratis på grund av att jag känner han som jobbar där.

  • Lennarts Fru

    hejsan, jo fotograf är svindyrt! Men jag har faktiskt en kompis som snart blir 18 år. hennes intresse är bland annat fotografering och hon har en bra och fin systemkamera och skulle säkerligen med glädje ställa upp och fotografera er hela dagen för en billig peng. kanske 1000kr. Hon har nämligen inget sommarjobb i år så hon har all tid i världen. jag skulle kunna fråga henne om ni vill ? =)
    bara en idé alltså. Ochnaturligtvi så kommer ni ju kunna tala om hur ni vill ha bilderna och så..


    Erika10710 skrev 2009-05-07 17:17:46 följande:
    Är det någon som har kontakt med någon bra fotograf. Många tipsar om Petra Hall och hon verkar ta jättefina bilder, dock tycker jag att det låter väldigt dyrt + att man måste betala 4000 extra för att få en cd med de oredigerade bilderna om man inte köper paketet för 18000. Tacksam för tips!!
  • Lennarts Fru

    sigurd granström knske?

    Sommaren 09 skrev 2009-06-17 13:50:42 följande:


    Nån här som har nå tips på underhållning?Vi hade bokat Stefan B Andersson men nu kunde dom plötsligt inte spela...Så nu måste vi hitta på nå annat.
Svar på tråden Pite brudar -09! tråd 3