Inlägg från: F A M E |Visa alla inlägg
  • F A M E

    ~*~ Vi med vinrött och vitt tema ~*~

    hejsan vi kommer också att ha vinrött, vit, silver och lite svarta detaljer på vårat bröllop.

    Kommer att ha likadan klänning som du mammatilltvå. Den ska komma hem till oss i slutet på nästa vecka.

    3r

  • F A M E

    Vi kommer att ha vita dukar i linne, får låna av min farmor en stor del. De som ev saknas kommer jag att handla in själv, då jag älskar linne dukar speciellt vita. Tallrikarna är vita med en röd rand med bygdegårdenslogga på. Varannan blomma i hög vas och silverljus i vanlig form på borden. Hade först tänk mig svarta block ljus med när jag prov elda dem, de är kast rent utsagt.

    Har inte bestämt mig om vi ska ha någon form av blomster grupp framför oss. Vi kommer att sitta som ett E fast med en extra tunga på ena sidan. Ska Ikea´s vita servetter 4 för 19:- som skall vikas till hjärtan. Vi ska ha röda hjärtan i trolldeg som korthållare. Röda rosblad på borden ut spritt mest för att få in lite färg i allt. Stolarna skall vi knyta med knoppa lakan är de bestämmt.

    OO just de deras murrgröna gardiner skall bytas ut emot våra vita linne panel gardiner så ljuset kan komma in bättre. Ska långa en kompis så att jag slipper handla de som fattas.

    Buffé bordet blir i rött krossat sammet med silverfat och förhoppningsvist får jag plast med en vas av vit blommer också.

  • F A M E

    Juli 2010 skrev 2009-03-28 21:46:48 följande:


    MV85 -Så länge han blir gift, får mat och slipper dansa blir det bra för honom.
    Så tänkte min sambo också, men ni ska se honom idag. Han hittade min festklänning, bestämt att vi ska gå på mässan i morgon i Uppsala. Sitter just nu och lyssnar igenom vilken låt våran vän ska spela för oss i kyrkan på sin saxofon. Mycket mer har han varit delaktiga i också.
  • F A M E

    Tjejer va dheter sådan där som man använder till blomuppsättning. Som kan delas på hur som helst samt vattnas så att blommorna håller sig bättre.

  • F A M E

    Juli 2010 skrev 2009-03-29 21:01:10 följande:


    F A M E - aahhh, jag har det på tungan... det är sådant där grönt du menar va?
    YES sitter också på min tunga men nej jag kommer inte på´t
  • F A M E

    Tackar. tycke jag googlade på rätt första gången men fick bara upp ett pop band då. Men med rätt ord efter så fick jag fram något helt annat.

  • F A M E

    Vinrött brett sidenband på ca 5 cm vart kan man köpa de någonstans?? Har kollat på nätet men hittar ingen bra sida där direkt.

  • F A M E
    Sobeit skrev 2009-03-31 18:20:50 följande:
      Jag har hittat det på cchobby.se. Jag ska själv köpa och har tänkt köpa på rulle därifrån. Vi kanske kan samfrakta?
    Absolut kan vi, var in på sidan men jag hittade inge sånt. Eller så missade jag de bara.
  • F A M E
    Sobeit skrev 2009-04-02 09:52:53 följande:
      Jag var bergsäker på att det var där jag hittat det. Men de verkar ha ett betydligt sämre urval av färger nu. *suck* Har du kollat på Ohlssons tyger i stan? Vi skulle annars kunna kolla upp där o tipsa varandra om vi hittar ett ställe som har det. Om vi hittar på nätet så kan vi sambeställa? Spara lite på frakten typ ... hihi
    Självklart är jag med på detta, har inga problem att sambeställa. Ska ändå in till stan snart då jag måste ha nya glasögon *suck*.
    Har sådan hjärnvärk just nu och de beror helt klart av dålig syn.
  • F A M E

    Vi har int ehaft några invändnigar angående gästlistan alls, väldigt skönt tycker jag.

    Min sambo ringde och berättade att min klänning har kommit tills hans företag NU IDAG. GAhhhha jag vet inte om jag vill prova men samtidigt så dör jag av längtan att få prova..

  • F A M E

    Nu har jag lagt bilderna på min klänning. hojta till om ni vill se för jag stänger tittskåpet igen inom en snar framtid.

  • F A M E

    Tackar känner mig skit nöjd, har varit så niprig innan den kom hem. Men nu så känns allt så himla verkligt, jag ska äntligen gifta mig.

  • F A M E

    Hur går de för er tjejer, ganska lugnt i denna tråd.

    Här simmar vi för fullt men massor av saker att göra. Önskade att dygnet hade 48 H. Alternative semestern redan NU.

Svar på tråden ~*~ Vi med vinrött och vitt tema ~*~