Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Tolvan har gjort det igen....

    FÖR högt alltså

  • nennesjuttioåtta

    Anne

    Jag ligger lite för högt i järn, det är farligt men eftersom jag är tjej reglerar ag det med mensen. En släkting till mig fick åderlåtas med jämna mellanrum för att hålla nere järnvärdet. Jag tror det heter Hemotomakrit eller nåt sånt. De invärtes rganen tar stryk och mest levern så många har fått domen skrumplever (=alkoholistmisstanke) trrots att de inte dricker.

  • nennesjuttioåtta

    jag har lågt blodtryck med!
    När de upptäckte att jag hade förhöjda järnvärden så blev de ju lite fundersamma just efterosm jag är tjej och i fertil ålder (jo tjena) men eftersom det finns i släkten så fanns det ju en ev förklaring. Dock ligger jag inte över gränsvärdet så ingenting mer görs.

    Vad kul att du kommer hem!

  • nennesjuttioåtta

    jag HATAR den där jävla klapperreklamen! AARGHHH!!!

    Muffins
    men har de kollat järnvärdet då??? För om hon äter extra järn om hon har för högt redan så... Notera att det inte är samma som Hb. Symptomen är f ö samma som lågt järnvärde, trötthet t ex. Så det kollas ju inte rutinmässigt, har jag förstått det som.

  • nennesjuttioåtta

    1000 tack Anne, helt sjukt!
    Det funkade!!! Det trodde jag aldrig!

  • nennesjuttioåtta

    mufins
    you go girl! Du får väl blunda! Och helt plötsligt så är han den sexigaste du någonsin mött och du fattar inte hur andra kan tycka han ser ut som skräphögen.

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    Tulo mellan knäna! Låter som en bra början på något stort...? Ooooohhh vilken spännande sommar detta kan bli, uppdatera ofta! När ska ni ses igen?!?!

  • nennesjuttioåtta

    det är ju midsommarafton nu på fredag och midsommardagen på lördag. Om han är en riktig mas så är det stora firandet på middsommardagen men jag har förstått att man firar i övriga landet mest på fredagen. Så det beror väl på vad hans familj har för tradition och om han är traditionsbunden...?

  • nennesjuttioåtta

    oki, vi firar ju båda dagarna eftersom det är Dalarnas nationaldag, typ. Och sånt bestäms ju låååångt i förväg vad som ska göras och var. Även om han inte firar med släkten så kanske han har andra planer, tänk om han i så fall vill ha med dig som sin... ja vad är du?

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    det är ju det jag menar, han kanske redan har planer och vill du följa med då? men eftersom ni firar bara på fredagen i resten av landet så är ju lördagen/söndagen i så fall ledig för jufsjufs. Men det vet du ju inte förrän du frågat.

  • nennesjuttioåtta

    muffins
    finns det inga slogbodar i skogen? Gran funkar fint annars.

  • nennesjuttioåtta

    hahha skojar du med mig? Jag är uppvuxen i fästingfri zon, här ska det finns men jag har aldrig sett någon. Men söderut finns de väl överallt? De trivs i högt gräs bl a.

  • nennesjuttioåtta

    mäh kan ni ingenting, det är ju en slogbod! Vindskydd är en presenning.

  • nennesjuttioåtta

    kram muffins!!!

    grattis vickan!

    själv deppar jag över att mitt plus blev minus. Önskar jag var lika säker som du vickan att jag får en ny chans.

  • nennesjuttioåtta

    oj, insåg att mitt inlägg verkade lite väl bittert...

    Hur mår du idag Vickan? Hoppas, hoppas, hoppas pyret klänger kvar i några månader till, iaf till februari sen är det väl dags att släppa taget. Förstår att det inte bara är jubelrop eftersom ingenting är säkert på flera veckor men fasiken, tredje gången gillt är det ju!!

    Muffins
    aah jobbigt med mormor! Hoppas att hon snart får vila så ni får komma till ro. Och jag tycker inte alls det är konstigt att du tänker på Grabben då, det blir nog en naturlig instinkt även om det inte behöver betyda kärlek. Ni hade ju ändå en trygghet en gång i varandra. Låter också som att DenNye verkar vara en snäll prick.

    Anne
    du ställer inte allls fel frågor men jag har ju inte skrivit här vad som hände. Det blev missfall nästan direkt och det känns overkligt att jag ens var gravid.

Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....