Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Tolvan har gjort det igen....

    hångla! hångla! hånlga!

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    ja, herregud! Ta mig inte på orden alltför bokstavligt!

  • nennesjuttioåtta

    Muggles
    men hur länge har ni chattat? Han har ingen samling med dubbelyxor i garderoben eller källaren full av bilder på bröderna Sedin med utbrända ögon av cigarettglöd? Ändå bra att ni är på neutral mark! Inte för att jag tror han är farlig men man KAN ju faktiskt aldrig veta. Hey, inte meningen att skrämma upp (sa hon som förordade fingerpullning)...

  • nennesjuttioåtta

    Sis
    AAAhahaha hej!!! Jo, små fötter ska det bli men hon som har dem är inte här för tillfället. Hon kanske åker skidor md lös häl?!?

    Iofs, om man ser det så så kan det bli så här med. Jag fick en blastocyst rätt upp i muffen igår, en liten prick som kanske blir en bäbis om den orkar hänga kvar!

    Muffins
    vafaaan, att det ska vara så svårt att hålla isär! Det går av bara farten... Kul att middagen var trevlig, synd att dejten inte klickade (var det pga att han var utklädd som Harry Potter?!?!)

  • nennesjuttioåtta

    Muffins
    ja har han inte orkat fixa sig till en dejt (eller kanske är det just det han HADE?!?! WOAAAHH!!! Beware!) så kommer han väl knappast anstränga sig senare. men förstår det där med klicket. En del klickar det med fast man vet inte riktigt vad det är som triggar att man bara trivs och attraheras fastän det är andra halvan av Humle&Dumle man är ute med. Ska jag säga, som inte har ett dugg koll på dating, jag hittade en kopia av George Clooney när jag var 17 och klamrar mig kvar än.

    Blastocyst, vet inte om jag vet heller, men det är ett ägg som befruktats och har grott några dagar innan det petas tillbaka, så det är alltså äldre än ett embryo...?

  • nennesjuttioåtta

    åååh igår var George Clooney tillbaka i Cityakuten, woaaah!!! *lycka*

    Muffins
    tappa ner en Panodil i urringningen!

  • nennesjuttioåtta
    Undersökning! Bra!!!

    Vi ska inte kolla in pricken förrän vi vet om den behagat stanna och därefter vänta några veckor till jag är i v 7.
  • nennesjuttioåtta

    fortsätter ni på msn? Klickar det bara via fiber så kanske ni kan ha särboförhållande och cybersex. utan webkamera.

  • nennesjuttioåtta

    mufinns
    hahahhah
    han var alltså skitnervös! Ja men ge det en dejt till efter ett tag så kanske du märker om det v e r k l i g e n inte klickar då, så gör de tju inte det, eller också ser du bortom skäggstubb och lp-skivor under armarna.

Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....