Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Tolvan har gjort det igen....

    Anne
    Jag vet! Dem tankarna har inte dykt upp på flera dar. På så sätt är det ju positiv. Det är bara så jobbigt när dem väl dyker upp. Jag har lyckats kontrollera dem,typ.

  • MuffinsTönt

    Nu har jag anmält mig till ännu en volontärverksamhet. Känns bra med ngt mer att pyssla med. Jag ska ta tag i min körkortsprojekt. Jag hänger i körkortstråden. Ingen dans på rosor precis...

    Nä, jag har nyss bakat så nu ska jag sitta mig i solen med en termos kaffe o nygrädda muffins.

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Det är inte alls synd om mig idag. Möjligvis imorrn när jag ska träna bort muffinsen. Räcker inte det med matsmältning nuförtiden ?!?

    Nu måste jag rusa till stan och banka in *ähum* menar hjälpa elverna med läxor.

  • MuffinsTönt

    Vasego Anne!

    Kan ni gissa vad? Ingen stackars unge kom! Va gör dem? Väljer dem sola ute än o komma till mig me läxorna? :[

    Nu är jag hemma, lagom till Greys!

  • MuffinsTönt

    Igår: After work med många drinkar. Så gött o sitta med tjejerna och skvallra. Det var alldeles för längesen.

    Idag: Fyllemulle...

  • MuffinsTönt

    Åh va jag känner inne och allmänbildad nu! Hahaha!!! Har läst ut Snabba Cash bara på en vecka. Det är rekord eftersom jag knappt hållt i en bok på evigheter. Rätt bra story om man ignorerar slang svenskan. Igår beställde jag fortsättningen, Aldrig fucka upp + några till. Mkt billigare än pocketshop! Å andra sidan måste man väääänta....

    Nu har jag varit i bibblan o lånat några till. Ska bli kul o läsa igen. After work var superbra. Precis va jag behövde! Rolig reaktion från en kompis när jag släppte bomben. "Oj, va svarar man på det? Va synd!" 3 sekunder senare: "Men nu kan du testa singellivet igen, njuta av det!" Lite kul var det för precis 5 innan retade vi henne om deras Paris-resa. Hintade om nån konstig ring. Haha!

    Vi åt jättego after work buffe på linne sen gick vi ner till avenyn o tog en drink. Tja, det blev mååånga glas vin o drinkar. Vi pratade om pengar,jobb,killar o ensamhet. Mitt i alltihop bjöd jag in migsjälv till en kompis. Hon klagade på att mannen kommer vara på träning nästa helg, det är bara hon o barnen. Då tänkte jag att jag kan komma över o hålla er sällskap. Själv behöver jag också sällskap för att inte tänka på grabben o påskfirande me honom.

    Vi gick hem varför sig vid 11 tiden. Jag sov som en stock på vagnen tills chaffören väckte mig. -på ändhållplatsen.

Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....