Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Tolvan har gjort det igen....

    Idag har jag åkt till skövde. Det var en mysig picnic i sällskap av chatt-killen, ett gäng ankor o stora flockar av studenter i kostym/balklänning. Lite småkul o sitta där o kommentera deras klädsel. Sen gick vi och åt lite mat. Gick tillbaka till lägenheten. Började småprata för att gå över till mer hångel. Det är sjukt hur man attraheras till en person...! Tur att jag hade bestämt att INTE ha sex denna gången. Annars skulle det kunna sluta hur som helst.
    Just då ville jag verkligen göra det,ha sex med honom. Samtidigt så känns det lite tidigt. Jag menar för mig. Jag vet att en del har det redan på 1a dejten. Jag brukar inte göra det förrän båda har typ fallit för varran, är kära ni vet. Jag kan inte säga att jag är det i denna grabb. Ngt är det definitivt... men vette sjutton om det är "kär"...?!

  • MuffinsTönt

    Nenne
    Oooh nu gör du mig nervös! Jag blir lite avtänd me tanken på pendlingen. Är inte van att sitta 1,5h timme på tåg sådär bara. Vi har inte bestämt när vi ska ses igen. Antagligen nästa helg. Midsommarn eller söndan där.

    Fan,nu måste man förbereda en massa till nästa gång. Tex snygga till busken(!!) ny outfit under klänningen o vad mera...?

  • MuffinsTönt

    Tjejer,nu får ni hjälpa mig här... När börjar man ta ledigt från midsommar och när äter man sill o så? Det är denna helg va? Funderar starkt på att vara hos honom under midsommar. Känns som vi behöver lite sammanhängande tid tillsammans för att se om det är ngt. Svårt när det barar över dan. Är det för tidigt me det? Nu menar jag inte fira midsommar me hans släkt(det råkar va just då jag e ledig:?) utan umgås lite längre och sova över.

  • MuffinsTönt

    Ok, tror inte han e så traditionell som umgås me släkten 24/7. Typ som grabben. Många här i götet firar på fredan tror jag. Om man är stresstålig så kan jag ju komma upp på fre em/kväll och åka lör kväll eller tidig sön morrn. Frågan e om man vågar slänga fram förslaget lagom nonchalant...

  • MuffinsTönt

    Haha! Bra fråga Nenne. Han är en jag dejtar. Inget mer. Sen vet jag inte va jag är för honom. Oxå en dejt hoppas jag. Ärligt talat så vet jag inte jag vill hänga me på ev kompisgäng o så. Jag vill inte ha me honom till mitt tjejgäng. Lite för tidigt för sånt tycker jag...

  • MuffinsTönt

    Ah, var det så du menar! Då är jag me! Vaddå jufsjufs? Jag tänker bara bada näck i ankdammen. *tittar oskuldfullt*

    Fan,skickar iväg ett sms o frågar! Tur att han e snabb på att svara iaf. Fördel med dagens ungdomar. HAHA!

  • MuffinsTönt

    Aggrh! Kan man vilja en massa saker men samtidigt inte va seriös?

  • MuffinsTönt

    Åh! Han kommer ner till Götet nu till helgen. Ska ta honom till Delsjön. Men det ska visst regna lite... Va sjutton gör man om man är mitt i skogen och det regnar? Ställer sig under en gran?!?

  • MuffinsTönt

    ah! google rules!!! Tack Nenne! Hoppas det inte ösregnar,lite dugga en ltie nstund e mysig. Förresten, har du koll på fästingzoner? Vill klä mig "snyggt" men vill inte ha fästingbett...

  • MuffinsTönt

    AHHHH! vindsskyddd!!! TACK Telis. Trodde jag var helt bakom flötet!

  • MuffinsTönt

    Åhh! Mormor har varit borta sen igår...! Läkarn säger att det är typ slutskedet nu. Hon rör på ansiktet när man ropar men inget annars. Alla tror att hon väntar in mina släktingar som kommer nu på söndag. Måtte hon klara det!!! Men va sjutton gör man när "det" händer?!?! *suuck*

    Imorrn ska jag träffa killen igen. 4e dejten nu asså. Haha! Han är en ängel när jag har det tråkigt på jobbet. Att han orkar sms me mig hela tiden! Jag uppdaterar hur det blir imorrn. Mkt kan hända i en skog. Eller hur, Nenne?!?!

  • MuffinsTönt

    Vickan!

    Grattis!!! Hoppas det går vägen denna gång! Hmm... menar förstårs det GÅR vägen denna gång!

  • MuffinsTönt

    Åhh, det syns att hon går saaaakta mot ljuset... Nu är alla som kan komma, här. Nu är vi samlade o "redo".

  • MuffinsTönt

    *gruppkraaaaam*

    Mormor är svagare o svagare... Vi trodde hon skulle försvinna igår, alla var förberedda. Hon klarade det. Nu får vi "börja om igen". Fy va plågsamt!!!

    Nenne
    Underverk har skett innan, det SKA ske IGEN!!!!! *drämmer till näven i bordet!*

  • MuffinsTönt

    Just det, lite updatering om chatt-killen. Vi har sms konstant nu när jag har sååå tråkigt på jobbet. Idag berättade om mormorstillstånd. han blev

  • MuffinsTönt

    oj...
    Han blev såå tagen(så som man kan bli via sms) att jag blev lite paff. Och han beklagade att han ska åka bort just nu. Även om han inte kan göra så mkt så kändes det bra att han bryr sig så.

    Apropå det... härom dan så tänkte jag på hur det skulle va,när det händer. Just då,saknade jag Grabben så mkt. Jag tänkte mig en person där hos mig, o han var den jag accossierade fram. Jag vet inte om det är "av gammal vana" eller om det är för att jag fortf har känslor för honom.... Knepigt!!

Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....