Inlägg från: Lillkvisten |Visa alla inlägg
  • Lillkvisten

    Luleåtråden del 3

    Hej delirious!

    Jag vet med all säkerhet att det finns många musiker kring Luleå!Jag kan tipsa om musikhögskolan i piteå! Jag läser själv där och det finns säkert någon som kan ställa upp och sjunga. När är den stora dagen? Vi är många som spelar och sjunger på bröllop och andra högtider.

    Jag inser att det är länge sen din fråga kom, men om det finns någon annan som behöver tips om musiker kring luleå, skicka ett meddelande till mig!

    Ska föresten själv gifta mig i Nederluleå kyrka nu i september, längtar massor!

    Kram
    Lillkvisten


    delirious skrev 2009-06-08 08:07:45 följande:
    hur har ni alla gjort med sång i kyrkan? har ni folk som ni känner som sjunger eller anlitat någon...själv har vi inte riktigt koll hur vi ska göra..Vill ha nothing`s gonna stop us now, med starship...och det är en duett dessutom. Tycker det är lite svårt hitta musiker här uppe, dom finns inte utanonnserade direkt :)
  • Lillkvisten

    Va kul! Vi gifter oss samma datum fast i Gammelstad i Luleå!


    Lillkvisten skrev 2009-06-14 21:33:44 följande:
    Hej delirious!Jag vet med all säkerhet att det finns många musiker kring Luleå!Jag kan tipsa om musikhögskolan i piteå! Jag läser själv där och det finns säkert någon som kan ställa upp och sjunga. När är den stora dagen? Vi är många som spelar och sjunger på bröllop och andra högtider. Jag inser att det är länge sen din fråga kom, men om det finns någon annan som behöver tips om musiker kring luleå, skicka ett meddelande till mig! Ska föresten själv gifta mig i Nederluleå kyrka nu i september, längtar massor!Kram Lillkvisten
  • Lillkvisten

    Oj... det där såg ju knäppt ut.... har visst inte koll på alla knappar...

  • Lillkvisten

    Vi gifter oss sista helgen i september. Det mesta med vigseln är fixat, men festen har jag ingen koll på känns det som. Maten och lokalen är fixad, men sen då? Festprogram, lekar, talordning...? det bara snurrar i huvudet. Jobbar stor del av sommaren och i höst är det skola som gäller.

    Är dessutom nervös... ska hämta min klänning på torsdag... hoppas hoppas att den är så fin som jag minns...och att den passar!

    Längtar efter vår stora dag! Längtar efter att få bli fru!

Svar på tråden Luleåtråden del 3