• didis

    Förstora bröst utan operation?

    Mina snygga, uppnosiga bröst lever kvar - på min tonårsdotter. Och hon får gärna njuta av dem några år!

    Och blir jag sugen på att se hur min kropp en gång såg ut i sin ungdoms fägring är det bara att titta på henne. Men skulle jag vilja se ut så idag? Tveksamt. Inte minst för att det skulle kräva en stor uppoffring (mycket träning, mindre mängd god mat och mindre vin till helgen)!

    De flesta män vill nog hellre ha en kvinna som lever gott än en kvinna som försakar allt livets goda för att bli snygg(are).

    Om vi kvinnor hade ägnat mindre tid åt vårt utseende och lagt den tiden på att förändra samhället hade vi levt i ett matriarkat idag! Fortfarande finns en föreställning om att en "riktig kvinna" ser ut och beter sig på ett visst sätt, ett sätt som inte hotar alfahannarna...

  • didis

    VÅRA preferenser ändras ju också!

    Numer tycker jag det kan vara småsexigt med liten magen och begynnande flint, det tyckte jag INTE när jag var ung (yngre)!!

    På samma sätt tycker förståss de flesta män att lite smålessna bröst och muffins är helt ok. Speciellt när de sitter på någon de älskar.


    Aleta skrev 2009-03-18 10:07:08 följande:
    Bra skrivet didis!Jag tillägger att vi skulle ha det bättre i sängen också om vi tyckte att vi hade helt ljuvliga kroppar hur de än ser ut, precis som männen faktiskt tycker (om de är något att ha).
  • didis
    tackar!!
    novia72 skrev 2009-03-18 16:43:35 följande:
    Heeeja, Didis!!! Som vanligt! ;)
Svar på tråden Förstora bröst utan operation?