Inlägg från: Miss Moneypenny |Visa alla inlägg
  • Miss Moneypenny

    Vårt bröllop i era händer (tv3)

    Grattis, vad fina ni var! Jag gillar verkligen din frisyr, otroligt snygg och glamourös. Måste nog spara en bild och ta med till min frisör! Får man fråga..var det bara ditt eget hår eller var det löshår i också?


    MammasGullungar skrev 2009-03-22 21:18:25 följande:
    Vi gifte oss i Vaksala Kyrka där bägge barnen blev döpta och fotograferingen var utanför kyrkan. Vi hade sån tur med vädret också.Fotografen heter Pernilla Sjöblom och är superduktig!
  • Miss Moneypenny

    Det ser verkligen naturligt ut! Måste själv ha löshår eftersom mitt hår är så platt och jag vill ha volym och lockar.

    Hur bra höll lockarna hela dagen? Var det massor med spray och sånt?


    MammasGullungar skrev 2009-03-23 09:32:14 följande:
    Det var massor med löshår. 2 stora sånna där man knäpper i sitt egna hår. Riktigt bra var de och har haft användning av dem på fester efteråt. Men nu är jag lite ljusare så nu ligger de i en låda.. De kostade 1600:- för båda om jag inte minns fel, fick detta löshår som bröllopspresent av min syster!
  • Miss Moneypenny

    Ja, det är verkligen jättevackert där.. Men vad svårt att planera? Tänk om tio brudpar dyker upp samtidigt med alla sina gäster?

    28 Aug skrev 2009-03-23 10:47:18 följande:


    Nej man kan inte boka men man får jaga på tex här och sätta upp lapp och hoppas man hittar ev andra par så man kan sammarbeta ihop sig
  • Miss Moneypenny

    Jaha, kan man köpa lockigt löshår, det visst jag inte. Tack för tipset!


    MammasGullungar skrev 2009-03-23 12:31:10 följande:
    Mrs Moneypenny!Det var lockigt det jag hade så det var inte så mycket hårspray men mycket hårnålar.På bröllopsnatten skulle jag ta ur allt löshår, tog mig säkert 30 min att få ut allt. När jag kommer ut ur badrummet så snarkar min man:) Haha vilken kärleksnatt:) Fick lite myspys på morgonen istället:)
  • Miss Moneypenny

    Vad är det för extramaterial? På hemsidan eller?


    bridesilly skrev 2009-03-23 16:36:14 följande:
    Någon som har kollat på extramaterialet? kanske man fick se mer av dom andra där?
  • Miss Moneypenny

    Ja, den var jättefin och han blev verkligen rörd såg man.
    Tror dock att det inte funkar på alla typer av killar. Med min skulle det nog inte vara en hit, han skulle nog tycka att det var FÖR gulli-gulligt.

    kärleken är evig skrev 2009-03-24 08:59:47 följande:


    Jag tyckte hennes morgongåva var väldigt fint gjort...man kanske skall göra något liknande!!!
  • Miss Moneypenny

    Ja, det var en märklig klänning..förstod mig inte på den riktigt :)

    Men alla har ju olika smak så klart.. Jag tycker ändå att klänningarna i de två första programmen var jättefina och passade de brudarna bra.

    Miss Biii skrev 2009-03-30 10:05:39 följande:


    coolt med genomskinliga skålar m fiskar i... kul och annorlunda, lokalen var fin. Bokstäverna va såå häftigt! Klänningen var hemsk; min åsikt! den var tråkig och "remsorna" på armen såg konstiga ut.. Hans kavaj va lite för mycket oxå... jag tycker ändå blickar i första hand ska riktas till bruden...
  • Miss Moneypenny

    Ja, hon belv jättefin och passade verkligen i klänningen. Fin i håret också.

    Men låten som hon spelade in...! Jag satt och skruvade på mig i soffan och tyckte det var lite jobbigt. Men killen blev ju verkligen rörd och glad och det var himla gulligt!


    LyckligaSara skrev 2009-04-06 12:15:46 följande:
    åhh.vilket bra avsnitt det var igår!Älskade lokalen!blev lite besviken över att dom inte tog brudens krav på klänningen på allvar. Istället för en klänning i Ivory så fick hon en i vit med svart på som hon inte ens ville ha. Och vilken MIN hon fick när hon såg den hon blev otroligt vacker dock men jag tycker att de borde lyssnat mer på hennne.Låten var såå fin lite tårar kom det
Svar på tråden Vårt bröllop i era händer (tv3)