Inlägg från: PennyLane2009 |Visa alla inlägg
  • PennyLane2009

    Vårt bröllop i era händer (tv3)

    Finns ju inte en chans att de höll budgeten. Inte med den enorma mängden blommor! Jag vet ju vad vi betalade för blommor på vårt bröllop... Vi betalade drygt 5000 kr för typ en tiondel så mycket blommor! Gissningsvis får de spons som fan av Euroflorist, eftersom de står omnämnda i "Tack till"-listan, och det görs ju bara om de har bidragit på något sätt.
    Kan inte någon med lite mer inside info skvallra lite?

  • PennyLane2009
    Originalrosen skrev 2009-03-15 22:04:35 följande:
    Det snackas om blommorna här. Kan det varit så att de köpte blommorna till grossistpris och gjorde jobbet själva istället för att anlita en florist?Jag var mest fascinerad av hur lokalhyran och maten för alla kunde bli så billig. Champagne, vin och sprit hade tydligen hans mamma köpt så det är ju inte med i budgeten.
    Äh, det är klart att de fått spons från Euroflorist. Varför skulle de annars stå med i eftertexterna under "Tack till"? Att nämnas i ett tv-program är ju värt många tusentals kronor i annonspengar, så de har garanterat bidragit med blommor och/eller florister. Produktionsbolaget/kanalen skulle knappast ge bort ett "tack till" annars, det är värt för mycket pengar.
    Och jag håller helt med att det är sjukt missvisande för alla som hoppas på att få en fingervisning om vad man kan få för den summan. För det finns inte en chans att de fick ihop det bröllopet med den budgeten.
Svar på tråden Vårt bröllop i era händer (tv3)